:lol:
Printable View
:lol:
ας μην την αναφερουμε εδω ε... δεν θελουμε ε?
και φετος η καθιερωμενη υγρη βρωμοπουτα στις πρασινες γοργονες
το νερο βαφτηκε κοκκινο απο την συνεχομενη ροη αιματος απο τις πρασινες κωλοτρυπες
κριμα που εχουμε ευρωπαικο ματς και μετα το 7-0, χαλαρωσαμε
αντε και του χρονου :)
Το σπορ που έγινε σημαντικό γιατί νικάει ο γαύρος.
ειπε ο χουλιγκαν του βολευ...
τελικά, όντως, σταματήσατε να βλέπετε μπάσκετ...
To volley και θα το δω και έχω παίξει κάμποσο στα νιάτα μου. Μπάσκετ ακόμα περισσότερο. Ακόμα και όταν δεν παίρναμε τα πρωταθλήματα και στα δυο, τα παρακολουθούσα. Πόλο δε θα αρχίσω να βλέπω ακόμα και αν σας γεμίζουμε τον πάτο κρέας.
αρα δεν προκειτε να δεις ποτε :!:
Σα να λέμε το ίδιο :!: :!: :!:
αντε ρε πουστη να ρθει η κυριακη... 8)
Οι γαύροι με έχουν απογοητεύσει πάρα πολύ. Δε γράφει κανείς εδώ, όλοι περιμένουν το ματς για να "μας δείξουν" (αν πάει καλά) ή να μας πουν για "έλλειψη κινήτρου" (αν στραβώσει) και δε δεσμεύονται από πριν για τα κιλά κρέας που θα γεμίσουν τον πάτο μας. :(
Λετο εκτός αποστολής γιατί ο Βαλβέρδε μπορεί.
Ε λογικά ο Τζόλε θα έπαιζε επειδή είναι ντέρμπι, αλλά εκτός αποστολής ρε βαλβίδα? Σε χαλούσε στον πάγκο ε..
Παίζει να είναι όρος για να μείνει, να πάρει πόδι ο λετος.
Καλή προβοκατόρικη προσπάθεια εκμαίευσης ποστ! Αλλά το λέω τώρα: Είχα κάθε καλή διάθεση να ανταλλάξουμε παραδοσιακά μπινελίκια, αλλά μετά το ΟΥΕΦΑ και τις δηλώσεις, αν υπήρχε τρόπος να μην πάρουμε το πρωτάθλημα και να τρώμε τεσσαροπεντάρες, θα το ήθελα. Γαμώ τον Σώκο και το κωλοταβάνι του.Quote:
Originally Posted by Odonian
Σε άλλα νέα, σήμερα είδα στον ύπνο μου ότι χάσαμε 2-0 από τον Λεβαδειακό.
Quote:
Καμια σχεση! Εγω δε γραφω γιατι ο τιτλος του θρεντ ειναι γελοιος ακομα και γι αυτους που τους τη σπαει η σοβαροφανεια. Οχι οτι με ενοχλει, απλα ειναι συζητηση καφενειου (εστω και επιτηδευμενα ειρωνικα) και μου τη σπαει. Αναφορικα σε αυτο που λες, με λιγοτερο απο 2-0 θα νιωθω οτι η ομαδα μου ειναι τελειωμενη. :) Εστω και χωρις Λετο. Σας λυπηθηκε ο Βαλβερδε.
Ρε άστοδιαλο αμφότεροι, μου χαλάτε το τόπικ.
Ίβανσιτς βασικός μάλλον
ΜΟΝΟ ΚΩΛΟ ΣΗΜΕΡΑ
πολύ κακό προαίσθημα για τα σημερινά ματς . :|
To άφησες έτσι αδιευκρίνιστο ώστε ακόμα και αν χάσετε να πέσεις μέσα;Quote:
Originally Posted by jack the ripper
:D :D
χαχαχα
πρασσινα φορανε αυτοι που σας γαμανε :PQuote:
Originally Posted by Ford Prefect
Βαρετό ως τώρα
το γραψα και στο τοπικ πρωταθληματος αλλα καλυτερα εδω:
πωωω....2 ψοφιες στασιμες ομαδες....βαρεμαρα....
ααα επισης τσαμπουκας βυντρα-ντιογκο ------>>>>> .-
Συγκινητικός ο Σπάθας, ειδικά το 3ο οφφσάιντ που έδωσε από αυτά που δεν ήταν μου προκαλεσε νευρικά γέλια. Κατά τα άλλα, αμυντικό σύστημα με αντίπαλους 10 παίκτες, chuck norris approves
ο μαλακας δε δινει και το πεναλτυ στον Γκαλετι (που ηταν βεβαια) να κλαιμε απ τα γελια.
Χαβαλέ μας κάνει ο Τεν Κάτε. Άκου εκεί βασικοί Ρουκάβινα και Ίβανσιτς και αλλαγή οικοδόμο. Αν είχε και Μάτος θα τον έβαζε τέρμα ξερωγω.
οχι ρε τι λες τωρα
σιγα το πεναλτι
του παιρνει απλα τα ποδια μεσα στην περιοχη
επισης το ουστ παει μονο για το οφσαιντ στο τελος η και για το αλλο στο γκαλετι στο α που εβγαινε τετ α τετ
τζαμπα το τοπικ παντως σιγα το ματς
με δεκα ο βαζελος και να μην μπορουμε να κανουμε μια φαση της προκοπης
αστο διαολο δηλαδη
Τίποτα το ματς. Στο πρώτο ημίχρονο οριακά καλύτερος ο γαύρος, κέρδιζε πολλά φάουλ στο κέντρο και ανέβαινε. Στο δεύτερο ανεβήκαμε, γίναμε επικίνδυνοι, αλλά η αποβολή έσκασε την ομάδα που άφησε χώρους. Γενικά, σύμφωνα με τα αγωνιστικά, δε φαινόταν να μπει γκολ.
Ο Σπάθας προσπάθησε να κόψει το καρπούζι στη μέση, αλλά ξεγελάστηκε από την πτώση του Γκαλέτι. Κατά τη γνώμη μου δεν τον ρίχνει ο Βάσκος. Οι επόπτες από τη μεριά μας πάλι έκαναν ζωγραφιές, έκοψαν τετ-α-τετ στο πρώτο και τη φάση που σπρώχνει (καθαρά νομίζω) ο Πάντος στο δεύτερο. Το περίμενε κανεις; :P
Δεν ήταν πέναλτυ του Γκαλέτι,παίρνει το μπαλάκι ο Σπυρόπουλος. Επίσης το οφ σάιντ του Γκαλέτι ήταν. Οριακά, αλλά ήταν.
ΟΚ
Quote:
ροφλζομτζι
Παρολο που δεν ειχε κρεας να βαλεις στον πατο μας φιλτατε Οντονιαν, δε χρειαζοταν να μαλακιστεις τοσες ωρες σημερα απο την καυλα, γιατι με αυτα που γραφεις μαλλον πρεπει να ΤΥΦΛΩΘΗΚΕΣ πριν ξεκινησει το ματς.
Δυο πουτσοειρωνιες και ενα κραξιμο σε μισο λεπτο, το λατρευω το ΕΡ.
Mpala pairnei
εμετικό ματς.
δεν ειδα τις φασεις που διαμαρτυρονται οι βαζελοι (οφσαιντ)
το πεναλτυ που λετε ειναι το σπυροπουλος-γκαλετι?
φαινεται και μπαλα να βρισκει και εξω να ειναι
νομιζω πως προσπαθησε να παιξει 50-50 παντως
τες πα, μετριο ματς, ο βαζελος επαιξε με το ευρωπαϊκό του στυλ
που του φερνει ευκολα το Χ αλλα δυσκολα το διπλο
ο γαυρος καλυτερος στο Α, λιγα πραγματα στη συνεχεια
Παιρνει μπαλα. Στο τακλιν στο οποιο κανει απο πισω στον Γκαλετι. Ο παικτης του ΠΑΟ. ΟΚ.
Πάντως γενικά μοιρασμένο το ματς, στο πρώτο ήταν καλύτερος ο Ολυμπιακός, στο 2ο, και ειδικά μετά την αποβολή , ο Παναθηναικός ανέβηκε πάρα πολύ, το χει ξανακάνει με Πανιώνιο. Καλύτεροι του ματς Ζιλμπέρτο, Αβράαμ νομίζω. Μπελούτσι σχεδόν άφαντος, Σαριέγκι κακός και πριν την αποβολή. Για τον Σπάθα την γνώμη μου την έγραψα και πάνω, συμφωνώ με τον Οντόνιαν στο θέμα του πέναλτυ του Γκαλέτι, διαφωνώ στην κόκκινη που για μένα μάλλον ήταν. Αδικαιολόγητο το αμυντικό στήσιμο του Ολυμπιακού μετά την αποβολή.