Χμμμ.. εγώ τις είδα μαζεμένα και τις δυο και δε μπορώ να κρίνω.
Ωραίο επεισοδιάκι (είδες?! το'μαθα!). Sheldon θεός μέχρι αηδίας.
Printable View
Χμμμ.. εγώ τις είδα μαζεμένα και τις δυο και δε μπορώ να κρίνω.
Ωραίο επεισοδιάκι (είδες?! το'μαθα!). Sheldon θεός μέχρι αηδίας.
Θα έλεγα ότι η δεύτερη σεζόν είναι καλύτερη. Γαμάει η σειρά πάντως.
που λέτε παιδιά κατα τη γνώμη μου προσωπικά μιλώντας imo, δεν είναι και πολύ αστείο. δηλαδή για ένα 20λεπτο φιξάκι ενώ τρως/πίνεις καφέ/whatever καλό είναι μωρέ, αλλά σιγά πια το χιούμορ. οκ μερικές science-specific ατάκες έχουν την πλάκα τους, αλλά χαχα, κοροιδεύουμε τους αποτυχημένους! χαχα! τι άλλο θα πάθουν;! και ο σέλντον πια!; πόσα κουσούρια πια!; lol! και κοίτα τη χαζή ξανθιά μουνάρα γκαρσόνα!
ε όχι.
(btw μπορει οι χαρακτήρες να σας φαίνονται φοβεροί, αλλά τρώω κάτι τέτοιους στη μάπα irl και δεν είναι καθόλου χαριτωμένοι έχω να σας πω.)
Ε δεν είπε κανείς πως πάει για όσκαρ!
Αλλά είναι πολύ ευχάριστη σειρούλα και ο σέλντον είναι θεούλης και σταμάτα να γκρινιάζεις πια! :smile:
Ενταξει, πλεον λιωνω με αυτη τη σειρα, δεν βαρεθηκα ουτε δευτερολεπτο στο τελευταιο επεισοδιο. Θελω να παιξω laser obstacle chess.
πεθαίνω με το τελευταίο και αντίδραση Sheldon για Radiohead
It is hot in here. It must be
http://www.makefive.com/images/20084...2ce0ed5f76.jpg
Το τελευταίο ήταν εξαιρετικόν!
Καλούλι το χθεσινό, λίγο τρικάκι απ' το πουθενά για να συνεχιστεί η ιστορία, αστείο nevertheless.
Allo ena stathera polu kalo epeisodio, i seira exei piasei trelo limit up, ananeothike gia 3i kai 4i sezon apo oti mathaino. :smile:
Έπος:worship:
Αμέ. Γαμάτο.
Σέλντον απλά.-
Ναι αλλά πόσο ακόμα.
για πάντα.
τα δα μονορούφι, τεράστια σειρά, το IT έχει ίσως πιο δυνατούς χαρακτήρες αλλά ΟΚ, εδώ υπάρχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ nerd χιούμορ.
προφανώς στηρίζουμε γουώλοβιτς, η φάτσα που παίρνει όταν πετάει μια μαλακία και κατεβάζει τα σαγόνια είναι τα πάντα όλα.
have you paid her yet?
ATAKARES WALLOVITZ...
Μη συγκρίνουμε με κρυοκωλές ΒΡΕΤΑΝΙΕΣ, έτσι;
to ksereis fysika oti to IT crowd ston dinei glyka ston kwlo, alla as mh to kanoume 8ema. Genika, as mh kanoume 8ema to ti party kanoun ston prwkto sas oi agglikes seires.
ta exoume ksanapei
Αρκετά καλό και το τελευταίο, πάμε για season finale τώρα νομίζω
Επεισοδιαρα, λογικα στο τελευταιο θα γινεται αυτο που πρεπει να γινει, δηλαδη επιτελους θα τα φτιαξει ο Λεναρντ με την αλλη. Δεν θα βαζα και το χερι μου στη φωτια οτι το επομενο θα ειναι σιζον φιναλε παντως, ισως να εχουμε και 24ο. Γουολοβιτς φτγ καλα σας λεει ο Φαντομ.
να μην τα φτιάξουν, θα γαμηθεί η σειρά.
Ε, θα τελειώσει η σειρά μετά.
Αρκετά καλό το τελευταίο.
Άμα δε γαμήσει ο Cooper δε βλέπω να τελειώνει η σειρά! Χαχαχα!!!
Αν και γενικά ήταν καλό επ, σαν φινάλε περίμενα όλο και κάτι να συμβεί. Του χρόνου λογικά
Δεν εχει αλλο για αυτη τη σεζον?!?! :shock:
Γαματο το επεισοδιο γελουσα ολη την ωρα, μπαζινγκα, αλλα ετσι απλα?!?
Όχι κι άσχημο.
Βασικά παραπάνω από όχι κι άσχημο...
BAZINGAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! (ή όπως σκατά γράφεται)
Ο Γουωλοβιτς ειναι θεος
.
^ ο καλύτερος της σειράς μάλλον.
Season 3 trailer:
O Leonard πάντως έιναι σίγουρα ο χειρότερος.
Άντε να ξαναρχίσει!
+1
\m/
ante epitelouuuuus na arxisoun oi seiroules
γουωλοβιτς ρε
ενας αποτυχημενος , νερντ μπαρνευ
θεος
.
Pao na egkatastiso ellinika kai na kano poll.
λολ
ο ηθοποιος εχει γεννηθει 9/12/1980
Σηζον πρεμιερ σημερα ρε μουνια.
Το είδα στο σταρ. Τι μουνάρα είναι το ξανθό ρε!