Το έκανα το πρωί και το άφησα όλη μέρα, αλλά αφού δε βλέπω ούτε εκδηλώσεις ενθουσιασμού και λατρείας, ούτε αλλαγή των συζητήσεων προς το καλύτερο, βάζω πάλι το παλιό.
Printable View
Το έκανα το πρωί και το άφησα όλη μέρα, αλλά αφού δε βλέπω ούτε εκδηλώσεις ενθουσιασμού και λατρείας, ούτε αλλαγή των συζητήσεων προς το καλύτερο, βάζω πάλι το παλιό.
eh λογικό. θα πρεπε να ναι "Mono ΚΑΛΟ θρας."
ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΧΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΑ.
ΞΑΝΑΒΑΛΤΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΙΝΤΣΚΡΙΝ ΝΑ ΧΑΡΩ
if you snooze you lose
Kaneis den agapaei ta logo mou :(
Πλάκα έχουνε, θενκς. Θα ληφθούν σοβαρά υπόψη :!:
το πάνω είναι πιο ωραίο
Βασικά συνδυασμός των γραμμάτων του κάτω με την εικόνα του πάνω θα μέτραγε άσχημα
http://i43.photobucket.com/albums/e3...erturncol3.jpg
Protimw thn allh grammatoseira.
Μαλακίες και τα 2. Πόσο μάλλον σε σχέση με το υπάρχον. Για διαφήμιση δημόσιας υπηρεσίας του '92 καλά είναι.
Euxaristw! :) To uparxon to thewrw polu malakia btw (no offence).
vasika den einai entelws xalia ta teleutaia, alla to yparxon einai apeira kalitero opote de vriskw logo na allaksei.
Για πείτε.
Ok φαίνεται.
Δεν μου κάθεται καλά η στοίχηση στα posting messages και στο αρχικό σάιτ που το κάνει να φαίνεται σαν να έχει ένα τεράστιο κενό στο δεξί μέρος του σάιτ.
το νεο theme τελικά θα'πρεπε να ανήκει στο "to er ta paixe" θρεντ.
Xm.
Ξενίζει λίγο στην αρχή, αλλά μπορεί και να αλλάξει με το χρόνο αυτό.
Θα ήθελα πάντως λίγο πιο μεγάλο/ευδιάκριτο κουμπί για μετάβαση στο τελευταίο μήνυμα(ξέρεις, αυτό δίπλα στο όνομα του χρήστη που πόσταρε τελευταίος)
καθώς και τη δυνατότητα να δίνουμε λινκ με ποστ απομονωμένα από το υπόλοιπο θρεντ όπου ανήκουν.
Λίγο άσχετα βέβαια μες αυτό που ρωτάς, αλλά ήθελα να τα πω καιρό τώρα και τα θυμήθηκα ξαφνικά.
Edit
Ωραίο φαίνεται όσο το κοιτάω...
ΕΠ!
Που είναι η υπογραφή μου ρέη!
Edit, αιντέεε!
Yeh, βασικά πείραξε ο deggial δυο ήδη υπάρχοντα themes αλλά το έκανε λίγο στα γρήγορα πριν πάει στρατό και δεν μπόρεσε να κάνει κάτι καλύτερο. Γι'αυτό και δεν το είχα βάλει τόσο καιρό, συν το θέμα του logo (αν αλλάξει). Οπότε είπα να το βάλω πειραματικά, πείτε γνώμες και αν δε βολεύει το γυρνάμε στο παλιό. Καλό θα ήταν να πείτε κάτι παραπάνω από "μαλακία είναι" μπας και διορθωθεί. Αυτό με τη στοίχιση το ξέρουμε, και στην κεντρική σελίδα και μέσα στα τόπικς. Άλλες παρατηρήσεις;Quote:
Originally Posted by SpiritCrusher
viewtopic.php?p=884849#p884849Quote:
Originally Posted by casshern
Μάλλον εννοεί μια σελίδα στην οποία να φαίνεται μόνο το ποστ και τίποτα άλλο. Αυτό είναι feature του vbulletin, το phpbb τα δείχνει όπως το άνω λινκ.
Quote:
Originally Posted by rincewind2k
1.πως το έκανες.
2.θα ήθελα σε κάποιες περιπτώσεις να μπορώ να δώσω λινκ με ένα(1) συγκεκριμένο ποστ, τελείως ξεκάρφωτο. πχ, ποστ οφ δε ντέη, κ.α.
Edit
Αχά. Μάλιστα.Quote:
Originally Posted by dragonlord
Σε κάθε ποστ, εκεί που λέει την ημερομηνία, δίπλα δεν έχει ένα μικρό άσπρο κουτάκι; Εκεί είναι το λινκ.
ωπ, βρήκαμε μπαγκ;Quote:
σε κάθε ποστ εκεί που γραφει ημερομηνία και ώρα που ποσταρίστηκε, έχει κι ένα εικονιδιάκι στα αριστερά που το πατάς και κάνει μαγικά.
λοιπόν πέρα από τα χαζά που είναι θέμα εξοικείωσης και τη γκρίνια για τα εικονιδιάκια για το status του κάθε θρεντ που είναι υπερβολικά πολλά και ποτέ δεν κατάλαβα τι σήμαιναν:
γενικά όταν είσαι σε ένα φόρουμ μέσα φαίνεται λίγο στουμπωμένο μου φαινεται, crowded, και γίνεται η σελίδα λίγο δυσανάγνωστη, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ πως διορθώνεται αυτό, και επίσης δεν θυμαμαι πως ήταν πριν.
Καλά ρε φίλος, ούτε στα adventures της MAMA SIERRA τόσο pixel hunting!Quote:
Originally Posted by Dragonlord
Χμου, ναι. Μάλλον όμως πρέπει να πάρει καμιά άδεια ο deggial για να φτιαχτεί. Νομίζω δεν είναι τόσο τραγικό για λίγες μέρες, δεδομένου ότι είναι στο δεύτερο quote, αλλά αν σπάει αρχίδια γυρνάμε στο μεταξύ στο παλιό όπως ξανάπα.Quote:
btw εννοώ το
by Dragonlord on 03-11-2008 02:23
που βρίσκεται πλέον ακριβώς κάτω από τον τίτλο του θρεντ. παλιά ήταν σε δική του στήλη. αλλά αυτό είναι του theme. αλλά ίσως να γίνει με πιο σκούρα χρώματα, πιο σκούρα από του τίτλου εν πάσει περιπτώσει, ωστε να μην φαίνεται τοσο έντονα. δηλαδή η ημερομηνία με το άσπρο ενοχλεί λίγο στο μάτι νομίζω.
Εντάξει μωρέ, η αλήθεια είναι ότι δε χρειάζεται να είναι πιο μεγάλο καθώς σπάνια θα το χρειαστείς, δεν είναι post reply για να πιάνει πολύ χώρο. Όταν ξέρεις πού είναι, βρίσκεται εύκολα.Quote:
Α, δε μου χτυπάει τόσο άσχημα, καλό είναι να φτιαχτεί πάντως.Quote:
στο light ας πούμε είναι κομπλέ, που είναι με κανονικά και ο τίτλος με bold.
Βασικά , δεν ξέρω πως να το πω, μου φαίνεται πολύ "σχηματοποιημένο", δηλαδή τα πάντα είναι μέσα σε τετράγωνα κλπ, ελπίζω να καταλαβαίνετε τι εννοώ. Κατά τα άλλα θα προτιμούσα οι σελίδες του κάθε τόπικ να είναι κάτω από τον τίτλο του και το background μου φαίνεται λίγο πιο έντονο από ότι πρέπει/ Θετικά τα εικονίδια κάτω από κάθε χρήστη και η μετατόπιση του user title. Σε γενικές γραμμές πάντως θεωρώ το προηγούμενο αρκετά καλύτερο, ίσως να είναι και θέμα συνήθειας βέβαια. Επίσης νομίζω είναι επιτακτικό μέχρι να διορθωθεί το prob με τα quotes να γυρίσει στο παλιό
Xmmm, sth light version an eksaireseis to prob. sto dexi meros me to antiais8htiko keno einai apo omorfo ws gamato kai mallon imo kalutero apo to prohgoumeno..
H dark version einai gia klwtsies (sic) kaka xrwmata, prepei na epilekseis ta quotes gia na diabaseis keimeno..
Oso blepw th light einai GAMW!!!
Χμ αν αλλάξει αυτό το αντιαισθητικό μπλε και διορθωθούν τα μπαγκζ θα είναι ωραίο. Αλλά μέχρι τότε βάλτε το παλιό. Έτσι νομίζω δηλαδή.
Ναι κι εμένα η light μ'αρέσει πολύ, εκτός από αυτό με τα κενά δηλαδή αυτό ακριβώς σκεφτόμουν και για την dark, απλά στο σκούρο. Μάλλον αργότερα ή αύριο θα ξαναβάλω την παλιά dark και θα αφήσω τη νέα light, παίζει να τη βάλω και default τώρα που το σκέφτομαι (να τη βλέπει όποιος είναι logged out).Quote:
Originally Posted by Entrancemperium
Βασικά το να γίνεται να επιλέγουμε αν θέλουμε το παλιό σκιν ή το καινούριο είναι ότι καλύτερο. Κάνε το αν μπορείς
Ναι μόλις το έκανα και ερχόμουν να το γράψω. Έβαλα το παλιό σκούρο (για το ανοιχτό δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος) οπότε αφού γράψετε αν θέλετε μια γνώμη εδώ, βάζετε ξανά το παλιό από το user contol panel.
Ψιλοάσχημο εμένα μου φαίνεται.
Νομίζω επίσης πως από τα subforums λείπει η επιλογή mark read (όχι από το main, από τα subforums ξαναλέω)
Κι επίσης ίσως για νεότερους χρήστες να είναι βοηθητική η επεξήγηση των συμβόλων δίπλα από τα θρεντς σε περίπτωση νέου ποστ ή όχι κλπ.
Κάτι ακόμα νομίζω αλλά το ξέχασα.
εδιτ: ωπ άκυρο, υπάρχει το mark topics read.
Πολύ μπλιμπλίκι η γνώμη μου είναι. ειδικά εκει τα εικονίδια που λένε αν υπάρχει καινούργιο ποστ κλπ είναι κουραστικά. επίσης μου φαίνονται λίγο μικρά όλα, μικρά γράμματα, μικροί αριθμοί. θα πρότεινα να γίνει λιγότερο βαρύ, πιο μίνιμαλ.