Πραγματικά δεν θυμάμαι χειρότερο μενού σε παιχνίδι από του 2k10. Κατά τα άλλα όπως είπε ο Abruzzi μικρές βελτιώσεις και προσθήκη του player mode που παρόλο που έχει κάποια bugs είναι δουλεμένο αρκετά καλά.
Printable View
Πραγματικά δεν θυμάμαι χειρότερο μενού σε παιχνίδι από του 2k10. Κατά τα άλλα όπως είπε ο Abruzzi μικρές βελτιώσεις και προσθήκη του player mode που παρόλο που έχει κάποια bugs είναι δουλεμένο αρκετά καλά.
Πω μαλακες οντως το μενου ειναι ΠΟΛΥ αθλιο.
για να καταλαβουν οσοι δεν το χουν δει,ειναι απο αυτα τα μενου που ο pointer ειναι καρφωμενος στη μεση και για να επιλεξεις κατι απο τις γυρο επιλογες πρεπει να κρατησεις πατημενο το πληκτρο προς τη κατευθυνση της επιλογης ωστε να γινει highlighted και να το επιλεξεις
εκνευριστικο
Στο pc παλευεται βασικα με το ποντικι,αλλιως σου σπαει τα αρχιδια πραγματικα.
Αφου στην αρχη νομιζα οτι ειχε κολλησει το analog του χειριστηριου μου.
το port φετος τι λεει;γιατι περσι για pc ηταν παρα πολυ καλο(επιπεδου pro evolution πχ) αλλα του ελειπε το online που φετος ακουω πως εχει (το original,για σπασμενα δε ξερω αν παιζει hamatchi οπως παιζαμε καποτε με boom και ιnvi nba live με σπασμενα)
ψηνομαι να το κατεβασω για pc αν βγαλουν euroleague πατς οι του wehellas για το χαβαλε
Δεν το'χω δει σε κονσολα,οσο το επαιξα στο pc μου φανηκε αρκετα καλο.Παντως οπως ειπατε και πιο πανω,δεν μπορω να πω οτι προσεξα μεγαλες διαφορες απο το 9.
Το player mode δεν το χω παιξει ακομα παντως.
Δε μου λετε,το bug που δε δινει τιποτα οταν πατας το κουμπι του intentional foul και κλεβεις την μπαλα ανετα το χει προσεξει κι αλλος?
Ρε γαμώτο ενώ το παιχνίδι είναι πάρα πολύ καλό (οκ μπορεί να μην είναι τρομαχτικά διαφορετικό αλλά οι προσθήκες είναι σωστές), το πρόβλημα με το frame rate σε ορισμένα γήπεδα δεν παλεύεται καν, τη στιγμή που οι δημιουργοί απολογούνται σε forums και λένε ότι προσπαθούν να το φτιάξουν γιατί δεν ξέρουν τι το προκαλεί. Δεν ξέρω αν υπάρχει και στο ps3 (Abruzzi πες), αλλά στο xbox είναι γενικό, ειδικά σε κάποια γήπεδα είναι σαν να παίζεις slow motion, πέρα από bugs και lag problems. Εδώ έφτιαξα παίχτη στο my player (μιλάω για single player πάντα, οnline η κατάσταση είναι ακόμα χειρότερη), όλα καλά, με παίρνουν οι Magic και στο πρώτο ματς μετά από ένα ταιμ άουτ οι cheerleaders έμειναν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και χόρευαν, με αποτέλεσμα σε κάθε επίθεση να πρέπει να τις τριπλάρω για να φτάσω στο άλλο μισό του γηπέδου :!:
υπαρχει frame rate issue και στο ps3.και σκορπια bugs.γενικα τρωνε αρκετο θαψιμο στα forum αλλα εχουν υποσχεθει patchaκι συντομα που (λενε) πως θα τα διορθωσει ολα αυτα.
γενικα οπως ειπα και για το fifa,δε ξαναπαιρνω αθλητικο game πριν το πρωτο patch εστω.