xaxaxaxa
Printable View
xaxaxaxa
Θέματα: 9.735, Μηνύματα: 120.696, Μέλη: 1.385, Active Members: 383
Καλωσορίζουμε το νεότερο μέλος μας: Xaloumitsmann
Όντως πού στο μπούτσο πήγε το φόρουμ;
yparxei kana translator online apo xaloymian se ellhnika na katalavainoume ti lene?
Εγώ κατάλαβα ότι το "τζιαί" είναι το "και" πάντως. Σε ένα τριωράκι, θα τα έχω αποκρυπτογραφήσει όλα :pingpong:
O poustokalamaras pou emilan sto eurosport eipen efkoli klirosi gia ton olympiako... Ena dei omos. Ego pisteuko oti einai i kaliteri klirosi pou emporousen na mas pesei.
Anorthosara zoume omilous na se doume!!!!!!!!!!
τσε γαμών τα φόρουμ! άντε μπείτε να γουστάρουμε. αττίλα η καλύτερή σου, ε?
Κλασικός ΑΣΧΕΤΟΣ φιξξξερ.Quote:
Originally Posted by FIXXXER
Η κλήρωση ήταν πιο δύσκολη από αυτό που θα μπορούσε να είναι, αλλα αφού δεν πέσαμε με Ατλέτικο ή Γαλατά, περνάμε.
Δεν ξέρω αν έχετε πάρει χαμπάρι ποιος είναι προπονητής της Πράγας :P
Quote:
Originally Posted by Odonian
Εισαι ΒΛΑΚΑΣ. Απο τη στιγμη που ειχαν μεινει δυο ομαδες και πετυχε Σπαρτα Πραγας αντι για Γαλατασαραι, παλι καλα να λες που θα πας και 3 φορες γηπεδο φετος να δεις σοβαρους αγωνες. Δεν μιλησα εγω για ΟΛΗ την κληρωση, δικο σου προβλημα αν καταλαβες λαθος.
εδω που τα λεμε χωρις να χω δει την κληρωση λαηβ, καταλαβα τι ηθελε να πει ο φιξξξξξερ. :P
αντε να βγαλουμε τα σπασμενα για καθε αμπαλο γαμωκυπριο που φαγαμε στη μαπα
και ελπιζω η ατλεντικο να κανει το χρεος της κ'να γαμευσει τη ομαδα-εμετο 8)
ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΙΩΣΟΥΜΕ. ρε τι γινεται και μας κανει να ασχοληθουμε παλι με τη μπαλιτσα.
Όταν μιλάς για τύχη αδελφέ με έναν μαθηματικό, πρόσεχε τι λες. Όσο "τυχερός" ήταν ο ΠΑΟ που δεν κληρώθηκε με τη Γαλατά ενώ είχαν μείνει μόνο 2 ομάδες, άλλο τόσο ήταν "άτυχος" που η Γαλατά δεν είχε κληρωθει νωρίτερα, ώστε να μην είναι καν θέμα. Μόνο συνολικά έχει νόημα να δεις την κλήρωση και ΟΧΙ δεν είμαστε τυχεροί.Quote:
Μιτς κι εγώ κατάλαβα τι θέλει να πει ο φιξξξερ, αυτός νομίζει ότι δεν καταλαβαίνω κάθε φορά που γράφω ότι λέει βλακείες. Το κακό είναι ότι απλά λέει βλακείες. :)
Ναι αλλα ειχε ενα απλο ποιντ, το οποιο, γαμω τα μαθηματικα σου, υπεραναλυσες :P
Quote:
Originally Posted by Entrancemperium
αχχαχαχαχαχ, πού τα βρίσκετε ρε?
Ξερω γω? ενα απλο ψαξιμο στο νετ εκανα..
Οσο για τα αλλα οι Κυπριοι οπαδοι μας βοηθησαν.
το θεμα ειναι οτι εκανα ρετζιστερ με το γνωστο νικνεημ που εδωκε ο Ηλεβενθ βορά στα θηρια, αλλα ενω πριν κανω ρετζιστερ εβλεπα το φορουμ, τωρα που εφτιαξα ακκαουντ, δεν βλεπω το φορουμ, παρα μονο ποιοι ειναι συνδεδεμενοι...!
Οτι να ναι.
Τα μαθηματικά σε γαμάνε καλά. :DQuote:
Originally Posted by Mitsmann
Ε απλά αυτα τα "τυχερός", "στατιστικά" κλπ, τα χρησιμοποιούμε πολύ χαλαρά στα αθλητικά και αλλού και συχνότατα λάθος. Τι να κάνω, μου βγήκε ο δάσκαλος στην επιφάνεια.
Εισαι τριβλακας τελικα. Απο πιθανοτητες κατι σκαμπαζουμε κι εμεις. Μη σε αρχισω τωρα για ενδεχομενο Α δοσμενου ενδεχομενου Β, ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ που ειχε ερθει η κληρωση σε εκεινο το σημειο, το παρελθον δεν παιζει κανενα ρολο, και ηταν 50-50 να ερθει η Γαλατα, ε ηταν λιγο τυχερος και πετυχε την αλλη, δεν ειπα οτι ξεκωλιαστηκε κιολας, μαλλον η παρενθεση σε πειραξε, καθως ο Παναθηναικος εχει μια καλη προιστορια με την τυχη (ποτε δεν το κατεκρινα αυτο, απλα το επεσημανα). Και οπως ειπε κι ο Μιτσμανν, πολυ το ανελυσες, εγω απλα εκανα ενα σχολιο ον δε φλαι βλεποντας την κληρωση. Στο γηπεδο μιλαω καλυτερα μουαχαχαχ
pali sou fekse kwlofarde kokkali
πάρτε μουτσούνι ο πρόεδρας της Ανόρθωσης
http://img204.imageshack.us/img204/1...114217bpm3.jpg
παντως τον βαλβερδε δεν τον πολυακουσα καλα στις δηλωσεις.σαν απογοητευμενος - μαζεμενος που φαινεται.
Άστο, δεν το έχεις. Σοβαρά, γίνεσαι κάντίρού που μιλάει για κάτι χωρίς να έχει ιδέα.Quote:
Το ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ που λες, μεταφράζεται "ο ΠΑΟ ήταν άτυχος ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ". Είναι σα να ρίχνεις 999 φορές το ζάρι και να μη φέρνεις 6 και στην 1000 να φέρεις. Δεν μπορείς με κανένα τρόπο να θεωρηθείς τυχερός.
Ποια είναι η καλή προιστορία στην τύχη; Οι κληρώσεις μας στο CL θα μπορούσαν να ήταν ακόμα καλύτερες, με το δεδομένο ότι ΠΑΝΤΑ ήμασταν σε καλύτερο γκρουπ δυναμικότητας απο σας.
Exo pethanei me kypriako forum!!!! :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Entaksei arrostia nickname Xaloumitsmann!!! :rofl:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAQuote:
Originally Posted by mrmaiden
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA
Quote:
Originally Posted by Dr. Death
Kαλα κανει imo.
ναι αλλα αμα αρχιζει ετσι το χει χασει το παιχνιδι απο τωρα imo και δεν μιλαω για την ανορθωση.
οπως και να χει αληθεια ειπε..απλα δε συνηθιζεις να λες αμα χασουμε τον ηπιαμε με το που γινεται η κληρωση.
δεν ειδα τις δηλωσεις, δε ξερω πως το ειπε.
"Δεν θα είναι εύκολο. Αν προκριθούμε, όλα θα είναι καλά, αν δεν μπορέσουμε να το κάνουμε... μηδέν. Και η Ανόρθωση θέλει την πρόκριση και όχι μόνο εμείς. Πρέπει να τελειώσουμε πρώτα με τις μεταγραφές για να ετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα"
νταξ δεν το πε ετσι...απλα αυτο με το "αν δεν προκριθουμε 0" νταξ δεν ακουγεται ετσι ευκολα νομιζω
Δικιο εχει. Αν δε περασουνε την Ανορθωση ειναι για το πεος.
Odonian, βαριεμαι, καταλαβαινεις οτι θελεις. Οκ, εχεις δικιο.
hahahaha.
Mas kanane link sto forum.
http://www.anofc.com/maxhtecvoice/showt ... 457&page=4
:behead:
:pingpong:
Λοιπόν... επειδή έχω βαρεθεί αυτή την ιστορία, να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Κάνετε λες και είμαστε εχθροί του κράτους, ούτε για τους τούρκους δεν γίνεται τόση φασαρία. Είμαστε όλοι Έλληνες, ίδιο αίμα, γι'αυτό τους χαρακτηρισμούς και τα μεγάλα λόγια καλά κάνετε να τα κόψετε. Τώρα, σαν οπαδός της Ανόρθωσις Αμμοχώστου έχω κάθε δικαίωμα να ελπίζω στο "όνειρο" μου. Όποιος και να είναι ο αντίπαλος μου, δεν παύω να ελπίζω. Ευτυχώς ή δυστυχώς κληρωθήκαμε με τον Ολυμπιακό. Δεν αντιλέγω, η ομάδα που έχει γράψει ιστορία στο Ελληνικό πρωτάθλημα δεν ήταν οτι καλύτερο. Αλλά, θα το παλέψουμε και πού ξέρετε, μπορεί, μπορεί...
Υ.Γ Αν είναι για να προκαλέσετε καλύτερα να μην μπαίνετε στο φόρουμ και... η κατασκοπία δεν είναι καλό πράγμα!
Σ' ένα καθαρό ποδόσφαιρο λοιπόν, χωρίς "θείους".
http://www.electricrequiem.com/forum...lies/beerz.gif
Φιλεν, καλησπεραν, εν χρειαζεται να μαλωνουμεν. Παρεν τα κουβαδακιαν σου τζ αλλη παραλιαν.
Quote:
Originally Posted by ANORTHOSIS
Δε μας χεζετε λεω γω, μαθανε ολοι τους θειους και τις γιαγιαδες.
Και οσο για το κατασκοπια δεν το πολυεπιασα, απο ποτε μου απαγορευεται να κανω ακκαουντ σε ενα φορουμ που ΔΕΝ εχετε οι ιδιοι κλειστο εκτος απ την παρτη σας???
ρε μαλακες...τι θετε τωρα να γεμισει το φορουμ με κολοκυπριους?
δε σας φτανει ο καντιρου?
σταματηστε το τρολινγκ πλιζ
χαχ, ΑΥΤΟ είναι το αθλέτιξ που όλοι μας αποζητάμε
"φίλε" της Ανόρθωσης, αφήνοντας στην άκρη αυτά που λες για αδέρφια και ίδιο αίμα, θέμα για το οποίο ο καθένας έχει τη δική του άποψη την οποία δεν υπάρχει λόγος να αναλύσουμε εδώ, θέλω να πω πως σε καμία περίπτωση αυτό δεν είναι φόρουμ γαύρων, ούτε καν φόρουμ οπαδών, πρόκειται για ένα μουσικό κατά βάση φόρουμ στο οποίο υπάρχει μια γωνίτσα δίπλα στο χωλ όπου μιλάμε για μπάλα. άρα στο καλό να πας, ευχαριστούμε που μας προτίμησες και τέτοια. καλή επιτυχία με τους βιεννέζους και να είσαι σίγουρος ότι ο ολυμπιακός δε φεύγει, εδώ είναι να του πάρετε εκδίκηση και να γαμήσετε λιμάνια και προβλήτες όπως πολύ ωραία λέγατε. τα φιλιά μας στον μαρτυρικό ελληνισμό!
στα σοβαρά τώρα, αν δεν μπορεί ο παναθηναϊκός να αποκλείσει την σπάρτα τότε καλύτερα που δε θα παίξει τσλ, να αποφύγει τα χειρότερα. για εμάς δε, θεωρώ ότι και που το συζητάμε είναι δείγμα ότι κάτι δεν πάει καλά. γιατί αν το συζητάς μετά την κλήρωση με την ανόρθωση, πόσα βρακιά θα χρειαστείς μετά την κλήρωση των ομίλων;
ιμο έχουν περάσει ήδη και οι δυο.
:pink:Quote:
ρε μην τα αποπέρνετε τα παιδιά...
εμένα, πάντως, μου άρεσε αυτό που είπε για τους "θείους" :P