αποσύρθηκε το ενδιαφέρον. :( :( :( :( :( :cry:
Printable View
αποσύρθηκε το ενδιαφέρον. :( :( :( :( :( :cry:
δεν υπάρχουν άγγελοι σου λέω...
αντε μαλακα ντεμη σου τον φορτωσε ο θειος και δεν πηρες πρεφα :?
Την απόφαση να αποσύρει το ενδιαφέρον της για τον Άγγελο Μπασινά γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης της η ΠΑΕ Ολυμπιακός. "H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ πρότεινε διετές συμβόλαιο συνεργασίας, ενώ η πλευρά του ποδοσφαιριστή ζήτησε κλειστό τριετές συμβόλαιο.", αναφέρει η ανακοίνωση ως λόγο αυτής της κίνησης.
Aει στο διαολο ρε βοδι, που θες και κλειστο τριετες.
Αντε πουλο. :headbang:
ανακούφιση.
Επισης θαυμαζω οργανωση ΠΑΕ.
Ανακοινωνουν οτι παιρνουν το Μπασινα. Της πουτανας απ τον κοσμο. Εννοειται οι "κυκλοι" της διοικησης λενε στανταρ οτι ειμαστε αισιοδοξοι. (αυτος ο Χρυσικοπουλος, με μανιταρια φτιαχνεται?) Ο κοσμος τα εχει παρει στο κρανιο.
Και στο τελος δε κλεινει ουτε αυτον (παλι καλα, αλλα ασχετο με το ποστ μου) και εχεις την πιο πορωτικη επικοινωνιακη ηττα που εχω δει στους αιωνες.
"Αποτυχαμε να κλεισουμε ΚΑΙ αυτον που ηταν ελευθερος και μας ηθελε, ενω βεβαια ο κοσμος μπαη δε γουεη θα μας πεταγε ντοματες αν τον παιρναμε"
Ελα μωρη Επικοινωνια ΠΑΕ.
αλλου ειναι το προβλημα
οι αγανακτησμενοι ολυμπιακαρες που εβγαιναν στα ραδιοφωνα λεγοντας οτι θα καψουν τα διαρκειας τι θα απογινουν-θα τα αντικαταστησει η παε :?:
Βασικα δεν εχω καταλαβει. Εσυ ψηνοσουν?????
εγω δεν σε εβρισα :evil:
αλλα οσο σιχαινομαι τον πουτανας γιο αλλο τοσο μου τη δινουν και οι ολυμπιακαρες του καναπε
Μπα? επειδη καποιος δεν παει γηπεδο, δε μπορω να πει οτι δε θελει Μπασινα???
η μηπως αν πας 3, 5, 10 φορες το χρονο εχεις λιγοτερο σωστη αποψη για ενα θεμα σε σχεση με τον ΟΠΑΔΑΡΑ που παει παντου?
αυτα ειναι ηλιθιες λογικες.
Quote:
Originally Posted by House Of Low Culture
καποιος που δεν παταει ποτε γηπεδο και απλα λεει στο καφενειο οτι ειναι ολυμπιακος -αεκ-παοκ ή οτιδηποτε δεν με ενδιαφερει η γνωμη του-και λογικα ουτε στη παε τους ενδιαφερει πολυ γιατι δεν ειναι πελατες της.
δεν λεω να πηγαινεις γηπεδο και να χειροκροτας σαν μαλακας οτι γινεται -αλλα αν καποιος απο φασιζει αν θα ερθει γηπεδο με ορο την ελευση ή οχι του μπασινα(και καθε μπασινα) μην σωσει να ερθει
Έλεος. Συνήθως το αντίθετο ισχύει αφού η πλειοψηφία αυτών που πάνε γήπεδο είναι σκυλάκια της κάθε παε. Και μην αρχίσεις να μου λες πως δεν ισχύει γιατί παραδείγματα συνόλο καθυστερημένης κερκίδας υπάρχουν άπειρα. Φυσικά δεν είναι ο καθένας που πάει γήπεδο σκυλάκι, για τους περισσότερους μιλάω. Είναι σαν να μου λες ξέρω γω ότι όποιος δεν δωρίζει λεφτά σε ένα κόμμα δεν μπορεί να του ασκει κριτικήQuote:
καποιος που δεν παταει ποτε γηπεδο και απλα λεει στο καφενειο οτι ειναι ολυμπιακος -αεκ-παοκ ή οτιδηποτε δεν με ενδιαφερει η γνωμη του-και λογικα ουτε στη παε τους ενδιαφερει πολυ γιατι δεν ειναι πελατες της.
Τζιτζι αστερισκος, εισαι βλακας, δε χρειαζεται καν να βλεπεις ποδοσφαιρο για να καταλαβεις οτι ο Μπασινας ειναι σιχαμενος.
http://www.tfutbol.com/oyuncu/Basinas.jpg
apogohteysh.paliotera 8a ebgaine anakoinwsh emeis pote den endiafer8hkame gia ton mpasina.
8a kanoume agwgh sth sportday kie tetoia.twra o ntemhs AN ypograpsei o basinas 8a to diafhmizei san metagrafikh nikh ths aek epi tou osfp.kai 8a perasoume oloi mas kala kai o mpasinas kalytera.
:)
fixxxer αν απο τα παραπανω καταλαβες αυτο-μαλλον εσυ εισαι ο βλακας
kelldorain συγκρινεις μια παε με ενα πολ. κομμα οποτε δεν απανταω καν
Quote:
Originally Posted by Scarbaf
Δεν τα συγκρίνω. Απλά λέω ότι δεν είναι ανάγκη να χρηματοδοτείς έναν οργανισμό/επιχείρηση για να μπορείς να ασκήσεις κριτική. Ίσα ίσα που αν τον χρηματοδοτείς τότε η κριτική σου δεν λαμβάνεται σοβαρά
διαφωνω αλλα σταματω. το σημαντικο ειναι αυτο
:DQuote:
Originally Posted by psychotron
πωπωπω....ξαναβρήκα το κουράγιο μου,την ελπίδα μου και το φως μου...
αϊντε να τα πούμε την Πέμπτη στην κερκίδα με τους καρκινιάρηδες, πάνε να μας πεθάνουνε καλοκαιριάτικα..
το ότι δεν πήραμε τον μπασινά δεν αναιρεί το γεγονός ότι όσο η πλειονότητα των φίλων αυτής της ομάδας τζιτζοφέρνει, τόσο η διοίκηση θα κοκκαλίζει.
α. οι μάνες τους ας περιμένουν λίγο ακόμα.
Ο Κοκκαλης μεχρι τωρα παιρνει Οσκαρ σταρχιδισμου.
Ο Χρυσικοπουλος Οσκαρ διαπραγματευσεων.
Ο Μωραλης παιρνει Οσκαρ επικοινωνιακης πολιτικης.
Ο Βαλβερδε παιρνει Οσκαρ Γκονζαλες.
Γενικα δυσκολα τα πραματα..
Telika to asteio itan fobero! Alla to thema einai oti yparxoun atomares, opws o Mister Xristoglou
pou egrapse ayto:
http://www.sport-fm.gr/article/140183
:pingpong:
palikar.... :rofl: :rofl: :rofl:
Quote:
Originally Posted by FIXXXER
O Mόστος σε 10 χρόνια!
Πολυ χοντρο...
:) paei stin aek.
outws i allws xameno itan to paixnidi epikoinwniaka me to thema mpasina giati o anthrwpos den thelei na erthei kai psaxnei olo to kalokairi na brei kai den briskei, an tha erthei tha einai epeidi den brike tpt. egw eks arxis den me xalage oxi oti einai kai tpt to idiaitero alla edw pou ftasame me rika kafe kai nsli'wa einai apelpisia etsi kialliws
πιασε γωνια στο καναπε κ'ασε τα φιλοσοφικαQuote:
Originally Posted by nothingman
το μπουλο
τι εννοείς τζιζοφέρνει για δεν το πιασα?
φέρνει στον χρήστη GG* εννοεί
ο οποίος με την σειρά του τζοϋαλλενίζει ή κομπρεχένσιονυπνωτίζει κλπ
αλλά δεν είναι ο ίδιος καθώς ο τζόυ δεν θα είχε μπαφοστονερ δισκο για αβατάρι
χαχαχ όχι μόνο τον θέλατε, αλλά δεν τον πήρατε κιόλας
ΤΑ 'ΜΑΘΕΣ ΠΑΤΕΡΑ; :D
ε καλα, το "τον θελατε" δε νομιζω οτι αγγιζει κανενα απο μας. Αμα θες παρε στην ΠΑΕ και κοροιδεψε, και γω θα το κανα αν ημουν εσυ.
Προφανώς στην ΠΑΕ αναφέρομαι. Και στους διάφορους αστείους γύρω της.
παλουκαρι-μεγεια το μελισι
παλουκαρι-μεγεια το alonso.
a sorry.oute ayton ton phrate.
:cry: :cry: :cry:
μιας και σωθηκαμε τωρα μπορει να κλειδωθει.δεν εχει νοημα πλεον
Η ΠΑΕ δε διαβαζει ER ρε καραγκιοζακο ομως!Quote:
Originally Posted by Odonian
Να μην κλειδωθει. Να οργιασουν πλεον οι ΑΕΚτζηδες εδω περα. Τους καταλαβαινω απολυτα αν τελικα υπογραψει.
Μέχρι πρόσφατα όμως οι ι-αρ-ίτες υποστήριζαν επιλογές διοίκησης χαζούλη! Τον τελευταίο χρόνο κάτι αλλάζει, αλλά αν πάρετε πάλι το πρωτάθλημα, κωλοτουμπίτσα περιμένω. :)Quote:
Originally Posted by FIXXXER
με το συμπαθειο αλλα για την αεκ ετσι οπως εχει γινει μια χαρα ειναι