Οι πούστηδες στη Valve έχουν βάλει το team του TF2 να δουλεύει στο L4D2 :(
Άντε να βγει να ξεμπερδεύουμε μήπως δούμε κάνα νέο για ep3, τσουρέκια μας τα καναν.
Printable View
Μπα, το κόβω για Soldier update και Portal 2 :wink:
Μακάρι να είναι Demo, αν και τώρα που το σκέφτομαι ο Spy πήρε ακόμα πιο πολλούς τρόπους να βιάζει buildings οπότε αλλάζω τη ψήφο μου σε Engineer.
Είναι ψιλοστάνταρ (δλδ έτσι πιστεύει σύσσωμο το community) ότι τα εναπομείναντα patches είναι 2: soldier ή demo vs engi. Ή και demo vs soldier. Ο soldier είναι το πιθανότερο επόμενο update επειδή είχαν βάλει easter eggs σχετικά με αυτόν στα προηγούμενα updates, κι εγώ θέλω demo όμως.
A note from Valve Software this morning reveals that it will unleash the second round of downloadable content for Left 4 Dead on September 29th. Dubbed Crash Course, the DLC adds new single-player, multiplayer and co-op content to the game and will bridge the gap between the "No Mercy" and "Death Toll" campaigns.
:maikl:
Τι σκατά μωρέ με τους μαλάκες όποτε έχω παίξει onlne, είτε coop είτε vs; Υποτίθεται ότι προχωράμε σαν ομάδα για να μη μας την πέσουν, σωστά;
Ε τι σκαατά, όλοι φεύγουν μπροστά τρέχοντας και στ'αρχίδια τους. Έχω ξενερώσει σχεδόν όλες τις φορές που ασχολήθηκα. Online μόνο με φίλους μάλλον τελικά.
Χαχ, έπεσες σε βλήματα. Το θέμα είναι έζησαν; Τους έκραξες καθόλου από chat/voice ; Επίσης μήπως έμεινες εσύ πολύ πίσω;
Βλέπεις, ειδικά στο Versus το βασικότερο tactic / αρχή είναι να φτάσεις στο exit point όσο το δυνατόν γρηγορότερα, δηλαδή αγνό rush. O λόγος πίσω από αυτό είναι πως έτσι δίνεις στην αντίπαλη ομάδα το μινιμουμ δυνατό αριθμό respawns και άρα τις λιγότερες πιθανότητες για να σε κερδίσουν. Ειδικά στα τελευταία stages του Νο Mercy φαίνεται αυτό (με εξαίρεση τη τελευταία όπου τώρα πια το tactic των infected αποδίδει τα μέγιστα αν οι Survivors αποφασίσουν να έρθουν σαν κοτόπουλα στην οροφή).
Σε co-op δεν μου έχει συμβεί αυτό γιατί ναι μεν από τη μια αν πας γρήγορα θα γλυτώσεις διάφορα, από την άλλη οκ δεν έχεις να ασχολήσαι με human αντιπάλους. Ίσως το καλύτερο θα είναι να βρεις κάποιο steamgroup community που ίσως να έχει λίγο πιο σοβαρούς παίχτες.
Γενικά πάντως το community είναι λίγο γτπ ώρες ώρες*, και είναι κρίμα γιατί στο TF2 πχ δεν συμβαίνει σε τέτοιο βαθμό. Στη τελική κανε votekick, εδώ κάνουν για πολύ πιο χαζούς λόγους.
* Μαλακιστήρια που σκοτώνουν το team με Friendly Fire και γελάνε, Ηλίθιοι που βάζουν μουσική από το voice chat σε ένα παιχνίδι που ΘΕΣ να ακούς τι γίνεται γύρω σου, πίθηκοι που θα κράζουν όλη την ώρα για το πόσο νουμπ είναι ο τάδε ενώ κάνουν τις ίδιες ακριβώς μαλακίες κτλ κτλ.
Δεν έχω παίξει online l4d αλλά είμαι σίγουρος ότι ισχύει ο γενικός κανόνας των multiplayer. Αν δεν βρεις ένα καλό community πρώτα απ'όλα δεν αξίζει να ασχολείσαι.
Επίσης, για να τσεκάρω κιόλας τα λεγόμενα των προηγουμένων ποστς, μόλις τελείωσα ένα No Mercy και ένα Death Toll σε Co-Op και όλα πήγαν μια χαρά, από τα τυπικά "hi" στην αρχή μέχρι και συζήτηση για tactics τις στιγμής. Δυστυχώς είχαμε έναν καινούριο (?) στο παιχνίδι, και χέστη, που φοβότανε πάρα πολύ όταν το γυρίσαμε σε Expert και στο παραμικρό damage έβαζε call vote για change difficulty.
Στο τέλος το πήγαμε advanced για να είναι όλοι χαρούμενοι και επειδή αυτός μας γαμούσε με friendly fire ενώ έπαιζε με Rifle...και δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από friendly fire στο expert.
Μόλις βγήκε το DLC αλλά οι servers είναι "busy" προς το παρόν. Από τη μία λογικό, από την αλλη μας έγιναν τσουρέκια.
Επίσης στο steam έχει προσφορά το L4D για ~12 ευρώ λόγω DLC. Δεν είναι κακό.
12 το game;
Ναι, τα DLC είναι τζάμπα στο PC.
To σημερινό DLC στο X360 κοστίζει 800 points που νομίζω πως είναι 15 ευρώ; Γελάει ο κόσμος με την MS.
τσαμπα dlc και 11 μιση το game;;;;
εφυγα οπως ειμαι .
E ok, σε περίπτωση που δεν το ξέρεις όμως σε 1,5 μήνα βγαίνει το Left 4 Dead 2. :P
οπως και να χει τετοιες ευκαιριες δε χανονται
ειναι too busy για να κατεβει το game λεει τωρα
λολ ολοι μαζι πεσανε;
Βασικά στις 21:00 δικιά μας βγήκε το DLC, οπότε έχουν μπει όλοι (ακόμα και αυτοί που είχαν βαρεθεί και δεν παίζανε ξέρω-γω) και κατεβάζουν αυτό. Κι εμένα μου βγάζει το ίδιο μήνυμα και δε μπορώ να κατεβάσω καν το DLC.
Βάλε και όσους μπορεί να το αγόρασαν σαν εσένα, ε δε θέλει πολύ :razz:
Θα την κάνω να δω κανένα champions league και βλέπω πιο αργά πως πάει. :maikl:
εθιστικο ειναι το γαμημενο
για δωστε steam id
koropian
Αν και δεν έχω ξαναμπεί από τότε που στράβωσα :razz: Αλλά λέω να ξανακάνω καμιά απόπειρα.
Χθες βρήκα καλό γκρουπάκι και παίξαμε ωραίο vs! Αποκαταστάθηκε η εκτίμησή μου στο game ρε :P
Abruzzi είδα με έκανεσ add, άντε πού είσαι; :cool:
Parasight σε έκανα κι εγώ!
μέχρι τώρα πόσα DLC έχουν βγει για το παιχνίδι; 2;
η έκδοση που δίνουνε με την έκπτωση τα έχει όλα;
παιζω λιγο το single player μπας και νιωσω
λοαντερ πες id θελω να μου γραψεις ριβιου για το uncharted 2 γιατι δεν το αξιζω να εχω την τιμη
sfssfg
Krasnur
σε έκανα add κι εσένα ή τουλάχιστον, έκανα κάποιον Abruzzi, ελπίζω να ήσουν εσύ λολζ
ε ξέρει κανείς να μου απαντήσει στο προηγούμενο; φγσδφγ
Ναι 2 έχουν βγει και είναι δωρεάν.
οκ έβαλα φράγκα στη χρεωστική μου, αύριο θα μπορώ να το αγοράσω :D
Κι εγώ θα το πάρω. Στείλτε nicks με PM να σας προσθέσω (θα δω και όσα μπορώ εδώ).
Sorry κιόλας δηλαδή αλλά έπαιξες ένα game και σου χάλασε την εκτίμηση; Welcome to the internets, αν βρεις ένα παιχνίδι που να μην του συμβαίνουν χάλια multiplayer έλα να μας πεις ποιο είναι!
Επίσης το Tank είναι ευαίσθητο θέμα, χαλαρά ο κυριότερος λόγος για να αποκαλέσουν κάποιον noob οι ελιτιστές :P
Abruzzi ένα campaign να παίξεις ίσα ίσα για να δεις τα zombie types, και να δοκιμάσεις όπλα/εκρηκτικά. Από εκεί και μετά όσο και να παίξεις το ίδιο νέος θα φαίνεσαι στο Multi οπότε καλύτερα μπες να μάθεις και κανένα κόλπο :P
Ναι κι εγώ κάποως έτσι το πήγα αλλά δεν ήταν αυτός :P
Όταν σε κάνει Invite πήγαινε στο Community tab του Steam -->Invites --> Accept τον Αbruzzi.
Ρε περιμένετε να βγει το 2 να χωθώ κι εγώ :P
nice, το πήρα και από χθες χώνω!!
όσοι θέλετε κάντε με add, έχω όνομα krasnur
δεν εχω προλαβει γαμω,πεσαν αρκετα μαζεμενα
αλλα τι tank λετε ρε,με αγχωνετε =p
το μυαλο μου πηγε σε tank-healer-dps λολ =p
Χο χο τι όμορφο μακελειό! Χαιρετώ Loader ως στρατόκαβλο παππού Bill :grin:
Abruzzi πού είσαι εσύ βρε;
έτσι
στα παιχνίδια μ' αρέσει να κρατάω πατημένη τη σκανδάλη στο αυτόματο και να γυρίζω γύρω-γύρω από τον εαυτό μου γελώντας σατανικά κι όποιον πάρει ο χάρος ΜΟΥΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑ
:D