εγώ δεν μπορώ να πιώ μοσιον γιατι έχω αλλεργία στο ΡΟΔΑΚΙΝΟ.
lolwat?
Printable View
εγώ δεν μπορώ να πιώ μοσιον γιατι έχω αλλεργία στο ΡΟΔΑΚΙΝΟ.
lolwat?
Παιδια και γω τελείωσα πριν λίγο.
Ον τόπικ
freezing moon είσαι τυχερή που είσαι κοπέλα και μπορείς να κυκλοφορείς με τσάντα.
Τράβα λοιπόν στο σπίτι οποιουδήποτε φίλου / φίλης σου και αντικατέστησε τη ληγμένη μουστάρδα με μια άλλη, δεν υπάρχει θέμα.
Απλά ο φίλος / φίλη σου θα προσθέσει ένα ποστ σε αυτό το τόπικ.
Χαψχαχαχχα γελαω με ποστ πιτσφορκ.
Αναμένεται καθυστερημένο ποστ κάγκουρα:
¨μου έληξε η μουστάρδα" (και καλά η freezing_moon η θεά ήρθε σπίτι μου)
Εμενα μοθ χαλασε η κουρευτικη μηχανη ρε πουστη αλλα πηγα και πηρα καινουρια και ειναι και καλυτερη. 30 ευρω, καλα δεν ειναι, ξερει κανεις?
Quote:
Originally Posted by FIXXXER
του γκαζόν προφανώς
Για το κεφαλι προφανως.
Μου τελείωσε η μουστάρδα.. μισό να κλείσω λίγο και την εξώπορτα, submit!
Fixxer τι μάρκα? Θέλω να αλλάξω και την δική μου και ψάχνομαι.
fiksa k emena nomiza oti mouxe xalasei h gamwmhxanh alla telika xtes doulepse. kai 30 eura mia xara einai.
ontopic: TELEIWSE TO MESHMERIANO FAI GAMW TO GZENIO DIA KAI PREPEI PALI NA TH BGALW ME SOUBLAKIA GAMW TO KREATO THS BALXALA.
Μια απλη Philips πηρα στο φιλικο Ραδιο Κορασιδες της γειτονιας μου!! Το πιο απλο μοντελο, 7 σκαλες, αχρειαστες ολες καθως απλα βγαζουμε το προστατευτικο και γινεται μια χαρα η δουλεια. :P Μοντελο, QC 5010 (υποθετω σημαινει Qουρευτικο Cαυλιτζεκι του 5010).Quote:
Originally Posted by H.
Quote:
:?:Quote:
Ενημέρωση προς ασχέτους λοιπόν, οι κουρευτικές μηχανές άμα βγάλεις το καβλιτσέκι που έχει τις σκάλες σε κάνουν γλόμπο (και συνεπώς γαμώ τα παιδιά).
Fixxxxer κι εγώ μια τέτοιανε έχω αλλά πλέον μπουκώνει πανεύκολα (ακόμα κι όταν την κάνω εσωτερικό καθαρισμό) γι' αυτό ψήνομαι για καμιά άλλη μάρκα.
:(
re mlk H.. re mlk dld.
αχαχαχαχαχαχ αχου το.
i diki mou i philips den exei mpoukosei akomi tosa xronia.
edit: Ρε σεις, τι ειπε το παλικαρι και τον κραζετε.
Asxeto alla oi koureutikes den se kanoune glompo. afhnoune proe3exousa trixa. Glompo se kanoune oi 3yristikes mhxanes alla aues den koureuoune.
Ωραία. Αν θεωρείς τρίχα εσύ την απλή φύτρα που αφήνει η κουρευτική χωρίς το μαρκούτσι με τις σκάλες, τότε πάω πάσσο. Πάντως ούτε σε φωτογραφία δεν φαίνονται αυτές καν. ΦΙΞΕΡ ΠΕΣ!
Ισχυει.
H dikh mou pantws (kai oles twn filwn mou) sou afhnoune trixa mpolikh sth mapa kai fainese a3yristos stis fwtos. Gia kefali den 3erw. Egw ws klassikos anapodos typos tis xrhsimopoiw gia proxeiro k grhgoro "3yrisma" :P
Quote:
Originally Posted by H.
ετσι,τρεμετε κοτες
woot!
Μου τελείωσαν τα επισόδεια Ergo Proxy και συνειδητοποίησα
πως μου λείπει το 23ο και τελευταίο. Μήπως το έχει κανένας
καλός Μορμενγγίδης ; :Ρ
Ευχαριστώ.
fysika. alla pws mporw na help ektos apo to na sou dwsw torrent link gia to swsto release?
epishs elpizw na parakolou8eis to sub eite animeclipse eite anime kraze giati ta alla einai ligo way off k de bgazeis akrh. WAY OFF omws.
Το πρόβλημα είναι ότι τα τόρεντζ που βρίσκω
από τα fansub group είναι για όλο το πακέτο
(1-23). Αν έχει κάποιο μόνο για το 23 θα ήταν
τζετ. Το veoh το έχει βγάλει τελείως για
copyright violation κλπ.. :|
erm, me to 99% twn torrent clients mporeis na diale3eis poia arxeia apo olo to torrent na katebaseis k poia oxi ;p
:oops:
thx
mou teleiwse to lost.
eida k tis 4 saison se 2 vdomades.
egw eixa dei tis 2 prwtes season se 3 meres ;p
Επ, γαμάτος. ΚΑΙ στο βερύκοκο. Απ' ότι λένε είναι ωραία πολύ. Αλλά δε θα μπορέσω ποτέ να τα αγγίξω, Τζέσικα. ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΛΕΩ!Quote:
Originally Posted by Ace