O Fixxxer exei adiko. To Cult of Luna to pernei partouza to disturbed kai kanadio akoma
Printable View
O Fixxxer exei adiko. To Cult of Luna to pernei partouza to disturbed kai kanadio akoma
Άμα βρίζουνε τον οσφπ γουστάρω τρελά και κερνάω μπύρα.
Αν βρίζουν άλλα πράγματα και συνέχεια έτσι γενικώς και αορίστως μου είναι αδιάφορο και κοιτάω τα υπόλοιπα χαρίσματά τους προκειμένου να αποκτήσω ολοκληρωμένη άποψη.
Βυζιά κλπ δλδ
καλά στο πρώτο έχει δίκιο ο πιτς.ας βρίζουνε όσο μπορούνε τον Ολυμπιακό.
όλα καλά αρκεί να μην λένε "στ'αρχίδια μου" και να μη χρησιμοποιούν τις λέξεις "μουνί", "μούναρος" κτλ όταν βλέπουν ωραίο άντρα
Ontws. Exw akousei gunaika na leei se filh ths "Eida ena polu wraio mounaki prin ligo" ennoontas ena palikari kai htan teleiws antiais8htiko.
το συγκεκριμενο polu wraio mounaki θα το εκτιμουσε λιγοτερο μαλλον αν το χαρακτηριζαν polu wraio arxidaki / poutsaki
Nai alla 8a to ektimouse pio polu an to xarakthrizan πολύ ωραίο παιδί, γκόμενο, estw kai πιπίνι.
εγώ δεν έχω πρόβλημα αρκεί να μην μπουν στο σπίτι μου και τη ζωή μου.
Αλλά είμαι γυναίκα και το ποστ μου δε μετράει, ναι?
Blindgeo είναι πολύ καλαίσθητο όταν εσύ λες σε ένα κολλητό σου ότι είδες ένα ωραίο μουνάκι στο δρόμο?
Subh8ws lew oti blepw ena wraio gkomenaki. Alla sthn periptwsh mas h eidopoios diafora einai oti oi kopelitses/gunaikes exoun MOYNI (eks ou kai o oros mounaki) enw ta agorakia / antres oxi.
Το τόπικ ρωτάει για το ποιος έχει μουνί, ποιος έχει πούτσο ή για το τι γλώσσα χρησιμοποιείς εσύ?
Σε ρώτησα κάτι συγκεκριμένο αλλά επειδή μάλλον δεν με κατάλαβες θα ξαναρωτήσω.
Quote:
Blindgeo είναι πιο καλαίσθητο όταν κάποιος λέει σε ένα κολλητό του ότι είδε ένα ωραίο μουνάκι στο δρόμο από όταν το λέει μια γκόμενα σε μια κολλητή της?
Den einai kalais8hto. Kai egw to lew polu spania ws ka8olou.Kai den eipa pou8ena sta prohgoumena post mou oti mou aresei autos o oros. Apla otan to lene gunaikes mou fainetai kapws.Quote:
Originally Posted by Blindgeo
Quote:
Originally Posted by enitharmon
και μετάQuote:
Σταμάτα να σκοτώνεις γατάκια.Quote:
Γιατι να σταματησει?????????
Μπλαηνττζο, σκοτωσε οσα καριολικια μπορεις. Εστω και μ αυτον τον αναρμοστο τροπο.
Kai esu ma8e na diabazeis kalutera.Quote:
Originally Posted by Phantom Duck
de tha me peiraze na me xaraktirisei mia gomena ws poutsa.an tin endiaferei mono to gamisi apo mena tote einai o swstoteros xaraktirismos.eksallou mia gomena pou tin vlepeis sta sovara pote den tin les "mouni" estw kai se filo sou...
Σε αυτό το τελευταίο έχεις άδικο.
Με το χαρακτηρισμό αυτό συνήθως αναφέρεσαι σε γκόμενες που δεν γνωρίζεις (έχουμε και τόπικ με υπερθεεικά θεόμουνα). Πως να ξέρω λοιπόν αν με ενδιαφέρει στα σοβαρά αν δεν την γνωρίσω πρώτα?
Αρκετές από το τόπικ πχ μάλλον τις παντρευόμουνα.
χαχαχα προτιμώ να το "βλέπω" ως αστείο αυτό.Quote:
Originally Posted by AngelOfSorrow
Ρε υποκριτες και Φαρισαιοι, αφου ουτε οι γκομενες που αντιδρατε με την αποψη του http://www.contra.gr/images/GEORGATO...AIKI0202_m.jpg χρησιμοποιειτε τη λεξη "μουνακι" για αντρες, αλλα ουτε οι αντρες που αντιδρατε με την αποψη του γουσταρετε να σας λενε "μουνακια", γιατι δεν την παλευετε?
ποσο φλωροιQuote:
Goystareis mpinelikia?
Oooxi 60% [ 21 ]
Nai 40% [ 14 ] x
μη μου πείτε ότι δεν γκαβλώνετε τώρα με μια τέτοια γκόμενα;
http://www.youtube.com/watch?v=AVpzm_nBvho
ανετα την μαχαιρωνω
Οι γυναίκες κάφροι είναι αντιαισθητικές.
Quote:
Originally Posted by Deggial
όσο δε θέλω να είναι βόθρος, άλλο τόσο με ξενερώνουν οι "καθωσπρέπει" γκομενίτσες που τάχα φρικάρουν με το παραμικρό.
Συμφωνώ απολύτως.Quote:
Originally Posted by Raven Lord
Αλλά το συμπέρασμα παραμένει, οι γυναίκες-κάφροι είναι αντιαισθητικές :disco:
Re ante paene trava kammia malakia.Quote:
Originally Posted by Razor
Ρε, πραγματικά.. χαλάρωσε λίγο :?
Quote:
Originally Posted by psychotron
Xalarotath eimai :). Aplws me ahdiazoun k ekneurizoun apisteuta "gamiades" tupou razor k karxaria.Quote:
Originally Posted by Lethargica
Τότε, δε θέλω να ξέρω πως είσαι εκνευρισμένη.. really! :?
Pio polu gaugizw para dagkwnw lethargica, mh fovasai.
Άμα δε σε ακούω, είμαστε ok.
Giauto uparxei to ignore kopelia :)
Ακούω είπα, όχι διαβάζω.
Εκτός κι αν έχεις κι ανάλογο συστηματάκι για τετ-α-τετ καταστάσεις.. :?
Καφρεψτε το λιγο γαμω το κερατο σας να ψηφισουμε ποια απο τις δυο.
:)
http://atomakaikeno.files.wordpress....7/10/bruno.jpgQuote:
Νομίζω το παράκανες.. λίγο.
λίγο.
Giati, vriskomaste pote tet-a-tet gia na se apasxolei to an tha m'akous h oxi? Gia thn wra aplws me diavazeis k klaigesai, opote kane ena ignore na paei sto kalo k ase ta xalarwse k loipes paparitses (kalutera fixxxer ?)Quote: