ωραίο ήταν αυτό.
Δεν μπορώ όμως να μη σκέφτομαι το Alias. Μου είναι αδύνατον.
Printable View
ωραίο ήταν αυτό.
Δεν μπορώ όμως να μη σκέφτομαι το Alias. Μου είναι αδύνατον.
NEXT EPISODE
Power Hungry
Airs: Tuesday October 14, 2008
Ναι ρε γμτ, ούτε house έχει σήμερα. :( Συμβιμβάζομαι όμως με 90210 (κάνει εμφάνιση νέο μωρό και συστήνεται στη τάξη ως εξής: "I wear shoes size 8, I have 3 piercings but I won't say where.." :twisted: , privileged, daily show/colbert report.
Πάντως, αν βγούν και σε αυτό εξωγήινοι θα τσαντιστώ...
ρε φιλος ομως αυτο σου φωναζει ειμαι xfiles ενα πραμα,γιατι να τσαντιστεις;
που αλλου βγηκαν btw;
μπερδεμενα μας τα λεν αλλα γουσταρουμε,πρεπει να σπουδασαν τη τεχνη του μυαλου
Ειδα το πρωτο μονο και θα ασχοληθω, μαρεσε αρκετα, αλλα οτι λεει ο καρχαρτ, ηδη απ οτο πρωτο επεισοδιο. Δε μπορω να μη σκεφτομαι Αlias πρωτον, και δευτερον, καπου εχω πιασει την ολη διαδικασια δημιουργιας του Abrahms και νταξ, αν ειναι καλο δε με ενοχλει, απλα ηταν αλλιως να μην ξερεις τι θα γινει. Εισαγωγη, δραση, μερικα στοιχεια, δραση, μερικα στοιχεια ακομα, μυστηριο, λιγο μυστηριο ακομα, αποκαλυψη, λυση, τρελο cliffhanger με εντονη μουσικη.
γιατι γαμιεται ετσι η εικονα στα τελευταια λεπτα;ή μηπως ηταν απλα η εκδοση dot;
καλο βτς
tesera episodeia (twra tarxisa) twra to idio prama
o bishop ekane ena peirama prin 10 xronia kai xerei th paizei
ntax kalh fash alla kourastiko
εμενα αλλο πραγμα εχει αρχισει να με χαλαει...οτι τεινουν να κανουν καθε επεισοδιο αυτοτελη ιστορια
Σε μια μέρα είδα και τα έξι επεισόδια(φουπ).
Φαίνεται πολύ ωραίο όμως.
σημερα ιζολ επομενο επ. 11/11/2008
Το πήρατε χαμπάρι ρε ότι έχουμε καινούριο;
Γάμησε λέμε. Επιτέλους έπαψε να είναι τελείως σταντ αλόουν έπισοουντζ. Δεδομένου του πως τελείωσε το χτεσινό.
Να προσέχετε για τον The Watcher. Είναι σε κάθε επεισόδιο.
ωωωωχ μη μου λέτε τέτοια, και τα κατέβασα να τα δω με την ησυχία μου ακριβώς επειδή είναι standalone τα επεισόδια. εκτός αν κάνουν τη μαγκιά των mythology episodes a-la x-files.
Μωρέ γενικά stand alone είναι, αλλά μόλις τελείωνει το ένα κάτι σε καίει να δεις το επόμενο.
Ειδικά μετά το φινάλε του τελευταίου. :shock:
:shock: :shock: γαμησε
νταξ είδα 01 ως 07, ένα μάτσο αρχιδιές γενικά.
με έψησε το πάιλοτ στο τέλος που έσκασε το βιονικό χέρι και νόμισα οτι θα το πήγαινε στο scifi αλλά μαλακίες, τηλεπάθειες και συνομωσίες. για όποιον ήταν 5 χρονών όταν παίζονταν τα xfiles και δεν τα πρόλαβε ok, αλλιώς ε και τι.
ε...παλι καλα που δε πηγε στο scifi
η ξανθούλα πάντως την τρώει την Σκάλι για πρωινό
true.Quote:
Originally Posted by geologiko_karoto
και επίσης η μαυρούλα βοηθός :dcontent:
Πολύ γερό το Fringe και αυτή τη βδομάδα. Συμπτωματικά (;) έχει πάρει τη κατεύθυνση που γούσταρα και ευελπιστούσα από την αρχή ή τουλάχιστο βρήκε τις ισορροπίες και τα πατήματά της, η σειρά. Το μέλλον θα δείξει ακόμα περισσότερο, βέβαια, αλλά ήδη γουστάρω και όλους τους χαρακτήρες, by now.
welcome back walter...ποσο πιο λοστ σκηνη
+οτι ειπε ο απο πανω
Praise the Lord...amen. Γουστάρω, γουστάρω, γουστάααρω. Κρίμα πάντως για την Olivia, που δεν την αφήσαν να πάει στο ραντεβουδάκι στην αρχή-αρχή του επεισοδίου.
edit: [spoiler:130rwip1]uh-oh, that's a nice erection! :rofl:[/spoiler:130rwip1]
φοβερο
Άντε αφού τελείωσε το True Blood, να πιάσουμε αυτό τώρα. Τον πιλότο είχα δει μόνο και με άρεσε. Πολλά συν και για την καβλοπρωταγωνίστρια :pink:
arxisa kiego , 2 episodia , kai paei kala . eidika to pilot itan poly kalo .
μακραν το καλυτερο της σαιζον σημερα
ρε πουστη abrams http://en.wikipedia.org/wiki/Fibonacci_number
ok,μη ξαφνιαστητε αν μας δωσει μερικες απαντησεις για το lost μεσα απο το fringe
Τρέλα το σημερινό.. are you tripping agent dunham? :rofl: Γουστάρω.
σταματήστε να ψάχνετε λύσεις για το Lost παντού, ρε ΠΡΕΖΑΚΙΑ.Quote:
Originally Posted by Abruzzi
χαχαχα
σοβαρα,βλεπεις λοστ;φιμπονατσι λεξη κλειδι-μεταφορα υλης
Υποτίθεται πως οι Τοολ παίζανε το Λατεραλους σε ακολουθία φιμπονάτσι. Οι Τοολ είναι ο Τζέηκομπ.
Λίγο πολύ βασίζει κάποια πράγματα διαφόρων δουλειών του σε ίδιες θεωρίες, αλλά δε νομίζω πως έχει σχέση με Λοστ ή οτιδήποτε άλλο έχει κάνει.
έλλειψη έμπνευσης λέγεται.
next episode January 20, 2009
επεστρεψε σημερα με καλουτσικο επ.
περιμενα κατι παραπανω λογο της αναμονης και του τελευταιου,αλλα οκ,ειδαμε ενδιαφερουσες καταστασεις
To' γραψε ο Abrams το σημερινό, γι'αυτό. Με το καιρό όμως, ειμαι βέβαιος πως θα χτίσει πάλι αυτό που είδαμε το φθινόπωρο.
arketa kalo itan , as elpisoume oti 8a anevei ki allo
ωραιο το σημερινο αλλα αποκομενο τελειως απο την ιστορια
μου αρεσε το σημερινο,ειδικα το δευτερο μισο...παντως εξακολουθουν να μη μας δειχνουν [spoiler:1pzsbe80]το aftermath της τηλεμεταφορας[/spoiler:1pzsbe80]
btw οσοι ξεκινησατε να το βλεπετε,σταματησατε ή απλα βαριεστε να ποσταρετε;απορια
Βαριόμαστε. Πάντως η σειρά γαμάει.
Βασικά με τον τίτλο του επεισοδίου έλεγα θα παθαίνει κάτι η Ντάναμ μετά από εκείνη την επέμβαση που της κάναν, αλλά τελικά @@.
Παραμένει μπέρδεμα πάντως ποιοι είναι οι καλοί και ποιοι οι κακοί.
[spoiler:1yubdnf5]Κι αυτός ο Κόνραντ μπήκε μπαλαντέρ από το πουθενά. Βέβαια δεν προεξοφλούμε ότι βγήκε από το παιχνίδι αφού τον πιάσαν.[/spoiler:1yubdnf5]