ΤΗΝ ΕΞΙΛΩΗΣΗ!
?!?!?!
Printable View
ΤΗΝ ΕΞΙΛΩΗΣΗ!
?!?!?!
Αιώνιος fan του Βοέμικου Δάσους ρε!!! (:dfinger::evil::-D) Αγαπάμε Bohemian γιατί είναι τόσο αυθεντικά σάπιοι! Προσωπικά όταν πρωτοάκουσα το Wretched Men είχα την αίσθηση πως βρισκόμουν μέσα σε αρχαίο σκανδιναβικό δάσος την ώρα που πραγματοποιείτο τελετή στ' όνομα του Loki! Δεν ξέρω αν είναι καλή αυτή η αίσθηση ;-) είναι όμως αυτό που ήθελαν να πετύχουν τα παιδιά, πιστεύω, και το κατόρθωσαν απίστευτα! Hail to Chris, the King of Rotten Voices!!!
PRAISE THE GOAT!!!
Btw, μιας και το παραπάνω δεν παίζει, το link για την πρόβα είναι αυτό :
Code:bohemian.hyperblasted.com/media/Bohemian_Rehearsal.tar.gz
Λοιπόν, σήμερα το απόγευμα ο Αιμίλιος από Injecting Khaos με ενημέρωσε ότι το Terrorizer του τρέχοντος μήνα περιείχε δισκοκριτική του -μοναδικού ώς ώρας- δίσκου μας "Age of Retrogression". Τα νέα μάς χαροποίησαν ιδιαίτερα, δεδομένου ότι το δισκάκι το είχαμε στείλει πριν από κανά εννιάμηνο (!) και δεν περιμέναμε στην πραγματικότητα, ύστερα από τόσο καιρό, κάποιο review! Ακολουθεί το αγγλικό κείμενο και μία πρόχειρη μετάφραση:
"A new act from Greece, Bohemian Grove's debut release "Age of Retrogression" (on Hyperblasted) is a slice of old school black with an emphasis on stomping groove and a definite rock 'n' roll influence, a fact attested by the track "Praise the Goat" with its lyrics containing the eyebrow-raising line; "Come on fuckers, it's only rock 'n' roll". Despite the unusual band name, lyrics and imagery it's surprisingly orthodox, recalling Carpathian Forest, Darkthrone and a host of other Norwegian bands with tried and tested but fairly solid material". Ross Hoon, 6/10 (σελ. 67)
Εν ολίγοις, λέει ότι ο δίσκος αποτελεί "ένα δείγμα old school black metal με έμφαση στην groove-ίλα, που πατάει δυνατά, και μία αναμφισβήτητη επιρροή από rock 'n' roll παιξίματα, γεγονός που πιστοποιείται από το κομμάτι "Praise the Goat", το οποίο περιέχει το στίχο που ξαφνιάζει: "Come on fuckers, it's only rock 'n' roll". Παρά το ασυνήθιστο όνομα, στίχους και artwork, πρόκειται για ένα ανέλπιστα ορθόδοξο άκουσμα, που φέρνει στο μυαλό τους Carpathian Forest, τους Darkthrone και μια πλειάδα από νορβηγικές μπάντες με αρκετά στιβαρό υλικό πολλάκις δοκιμασμένο στο παρελθόν".
Το 6/10 του Παπαραΐζερ είναι άκυρο..
Το δισκάκι σκίζει, απ'ολες τις απόψεις.. ;-)
Thanks για τα καλά σου λόγια! :pink:
Edit: δεν είναι λίγες οι φορές που το Terrorizer, όπως και το Zero Tolerance, εκπλήσσει ελληνικές -και μη- μπάντες με τη βαθμολογία του. Παρόλα αυτά θεωρείται ένα έντυπο εγνωσμένης αξίας και κύρους, όπως και να το κάνουμε.
μια χαρά είναι το 6/10 από το τερροράιζερ ρε ειδικά για πρώτο δίσκο, δεν είναι τύποι που βάζουν οχτάρια σε ότι πίπα κυκλοφορεί. Ο δεύτερος θα είναι πολύ καλύτερος, γιατί τα κομμάτια που ακούω από το rehearsal (του σπλιτ είναι αυτά είπαμε?) δείχνουν ότι είναι ήδη πιο πάνω! Φέιβοριτ μέχρι τώρα το I spoke to the oak με την επική παγωμένη δεύτερη ριφφάρα, και βέβαια το έπος When the North Winds Blow Fair. Γενικώς Φιμ και Ρα Παρία εξελίσσονται σε μεγάλους ριφφολόγους :dfinger: Άντε να ακούσουμε και τις κανονικές ηχογραφήσεις.
Το I spoke to the oak ακούγεται σαν τίτλος Christian country τραγουδιού.
Εσείς θα έπρεπε να σταματήσετε να ντρέπεστε και να πιάσετε το banjo που έχετε μέσα στην καρδιά σας.
:P
Εγώ εύχομαι να μην του βγει ο epic εαυτός του και οι Bohemian Grove
έχουν για εξώφυλλο του καινούριου κανά φωτόσπαθο και τπτ κοναναίους και στα thanx να έχει τους Rhapsody και το Luca Turilli!:pink:
Όσο ακούω περισσότερο μου αρέσει, πολύ ιδιαίτερο και κάπου Gorgoroth-ισε και αυτό απλά ειναι ΓΑΜΩ!
Οι Gorgoroth είναι από τις λίγες μπάντες που γουστάρουμε όλα τα μέλη του συγκροτήματος! Είναι τιμή μας που το λες, όσο κλισέ κι αν ακούγεται μια τέτοια ευχαριστία...
Λοιπόν, να πούμε και κάτι άλλο: το CD μπορεί να βρεθεί πλέον και σε κάποια αθηναϊκά δισκάδικα. Αυτά είναι το Eat Metal (ο μόνος που το δίνει χωρίς κέρδος :dfinger:, δηλαδή γύρω στο 5ευρο), Sirens, No Remorse, Bowel of Noise, Dark Side. Γνωστά δισκάδικα τα περισσότερα, εάν το αποζητήσετε το CDάκι ξέρετε πού να πάτε πλέον.
Έλα ρε Bohemian, πάμε μωρή αρρώστια!!! Δώστε στον Κωλόμπα μια τραγοκεφαλή για το επόμενο live, να βγεί στη σκηνή μες στο αίμα τραγουδώντας And the porch is full, and full is the court, of ghosts that hasten hellwards beneath the gloom και καίω όλα τα power cd μου για αντάλλαγμα! Να βγει το split γρήγορα, ρε, τιμή και δόξα στο Three Ravens, πάμε για ελληνικούς '90s ρυθμούς και epic black metal πανικό!!!
LONG LIVE BLACK METAL!!!:evil::evil::evil::evil::evil::evil:
:pink: :pink:
Όταν κυκλοφορήσει με το καλό, θα πούμε και για τη συνεισφορά σου στο δίσκο! :-P
Και για μενα ξανα ε,το προηγουμενο ηταν πολυ συγκινητικο!:pink:
Επειδή δεν είμαι βέβαιος ότι έχει αναφερθεί, ας πούμε ότι όλα τα κομμάτια του πρώτου CD μπορεί να τα ακούσει ο κάθε ενδιαφερόμενος στο last fm, πάτωντας το όνομα της μπάντας.
Γαμώ τα νέα κομμάτια λέμε!
εχω το cd εδω και κανα τριμηνο -το ειχα ακουσει στα παιταχτα 2,3 φορες και χτες το εβαλα να ξαναπαιξει και γαμαει στο χαλαρο
RA PARIAH θελω υπογραφη στο εξωφθλλο του cd με αιμα the manowar way:P
Εγώ θέλω εξώφυλλο εμπνευσμένο από το I Spoke To The Oak...
Ωπα!
στηριζουμε λοιπον!
edit:στηριζουμε και πορωτικα-καθαρα-φωνητικα-εκλεισε-ο-λαιμος-μου
ευγε!
Clockwork, εάν αναφέρεσαι στα καθαρά φωνητικά της πρόβας, ευτυχώς στην κανονική κυκλοφορία θα είναι πολύ-πολύ καλύτερα κι από έμπειρο τραγουδιάρη!
GG, εντάξει με συγκίνησες βρε άτιμε! :pink:
Manowar :touched: :touched: :touched: :touched: :touched:
Τι θαγίνει, ρε παίδες; Κανά live θα δούμε πριν τον Ιούλη; Όταν ακυρώθηκε η τελευταία σας εμφάνιση έπαιρνα αντικαταθλιπτικά για ένα μήνα:P
Κανονίστε τίποτα, να παίξτε και καμπόσα από τα καινούρια τραγουδάκια να γίνει της Κολάσεως!!! Στηρίζουμε Three Ravens μέχρι εκεί που δεν παίρνει!
:dfinger::twisted:
Υ.Γ. Μάριε, τον οδηγό του Conan και τα μάτια σου!!!:pink:
Λοιπόν, επιτέλους κάναμε my space! (ξεπουληθήκαμε, :grin:)
http://www.myspace.com/insidethegrove
Από εκεί και πέρα η κυκλοφορία νούμερο 2 προχωράει κανονικά, το mastering βρίσκεται στα τελειώματα, όπως και το artwork (από τον Bartlett). Ξανά πέντε κομμάτια διάρκειας 32 λεπτών, οπότε μάλλον πρέπει να θεωρηθεί EP. Αυτά για την ώρα, σύντομα θα ανεβάσουμε και κανά κομμάτι.
ου ξεπουλημένοι
:pink::touched:
Αφού το 'φερε η κουβέντα λοιπόν (:razz:), το artwork το χουμε έτοιμο στα χέρια μας και απομένουν κάποιες "πινελιές" στο mastering. Πέντε κομμάτια περίπου 32 λεπτά. Από την ίδια εταιρεία (Hyperblasted). Αυτά... :)
τελειωμενο ειναι φοβερο. ο τυπος το κατεχει απειρα, το μονο ψεγαδι ειναι με τα λογκοζ.
το ιπι τωρα, ειναι (πολυ) καλυτερο απ' το ντεμπουτο χωρις τις τελευταιες "πινελιες", το λεω χωρις επιφυλαξη και με μεγαλη σιγουρια.
Μια κριτική που μας χαροποίησε ιδιαίτερα είναι η παρακάτω...
http://evilfraggle.de/HellenicMetal/...rogression.htm
and the vocalist simply kills.
:touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched:
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΜΠΛΑΚΜΕΤΑΛ :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave:
(για το καινουριο)
Αν και όχι τόσο του γούστου μου, σίγουρα υπάρχει ποιότητα σε αυτό που κάνετε. Και το δεύτερο λοιπόν ρέει ομαλά και υπάρχει συνοχή στα κομμάτια, μάλλον είναι και καλύτερο από το πρώτο.
Αν γίνετε λιγότερο επικ θα κάνω και χεντμπανγκη, αλήθεια!
για πες για την εταιρια γιατι ειμαστε σε αναζητηση κι εμεις τωρα!
Ψιλοτρέχει αυτήν την περίοδο ο τυπάς που την έχει και αν τον έχω ψυχολογήσει σωστά δε νομίζω να ενδιαφέρεται και πολύ να επεκτείνει την "αρμάδα" του. Έχει πάντως myspace για περαιτέρω πληροφορίες.
Αγοραφοβικέ, thanks που ασχολήθηκες. Κάθε σχόλιο είναι για καλό.
Τίποτα ρε συ, καλή συνέχεια!