οπ! Ρουθλες δεν το χα καταλαβει προφανως! χεχε!
Μαικλ ρουλς. παω βαλω παγωτο.
Printable View
οπ! Ρουθλες δεν το χα καταλαβει προφανως! χεχε!
Μαικλ ρουλς. παω βαλω παγωτο.
Με αυτά κ με αυτά με ξαναπορώσατε κ το ακούω τώρα
κ τα σπάει φυσικά :headbang:
Σταρχιδια μας το αλμπουμακι κι ας μην το εχουμε ακουσει ποτε.
Είσαι εριστικός :tease:
fixxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxer, όσο κ να προσπαθείς να μας τη σπάσεις δε θα τα καταφέρεις :P
και παραμένεις φλούφλης :P
Εγω απλα μια δηλωση κανω, δεν καταλαβαινω την εξαψη σας.
άστο. το 'καψες
πρωτη ακροαση. δεν το περιμενα τοσο καλο. ο τραγουδιστης σταματησε να ειναι ενοχλητικος.
Ποτέ δεν θεωρούσα ενοχλητικό τον Μάρκο, αλλά αντιλαμβάνομαι ότι θέλει μερικά ακούσματα για να τον συνηθίσεις, κ η βελτίωσή του στο καινούριο είναι μεγάλη :smile:.
Πάντως ακόμη κι εγώ που δεν πολυγουστάρω επικ, με αυτό το δισκάκι γούσταρα πολύ. Finis Mundi ρεεεεε :headbang2::headbang2::headbang2:
Έτσι έτσι, αυξάνεστε κ πληθαίνεστε :P
edit: Tags
απλά ειναι μαλακας, ο φιξερ ξετσουτσουνισε, οχι δεν ξετσουτσουνισε
:rofl:
Ομορφο δε μπορω να πω.Αλλα εμεις ειμαστε πιο πολυ στην πλευρα των ντουμ πατερων του ειδους.Αλλα γουσταρουμε
ε εννοαω οτι 3-4 ή 5 δεν θυμαμαι!- φορες που τους εχω δει λαιβ μου την εσπαγε η φωνη του αν και γενικα τοσο αυτος οσο και το συγκροτημα φαινοταν να βελτιωνονται. Ωστοσο με κουραζαν. αλλα με τον δισκο αυτο πως να σου το πω. φχαριστιεμαι να τον ακουω. αρκετα.
Αυτό εδώ το πήρατε χαμπάρι?
Quote:
Dear fans,
we would like to inform you that Marco Concoreggi is no longer a member of the band, due to personal reasons.
The new singer is Greek John Papanikolaou
His name may ring a bell to some of the older fans of the Greek Heavy Metal scene. For all of you... yes that is the one and he is back in the metal business for good!
The band is working on new material at the moment and also preparing for live shows, the first of which will be on October 31st at the Halloween Rock Fest in Holland.
Stay tuned for more info and news. Hail.
Quote:
Hail Swordbrothers,
we want to thank you very much for all the reactions and applications we received concerning our search for a new guitar player. We appreciate your interest and enthusiasm very much. Please don't apply anymore, because the quest has ended...
We are very happy and proud to announce to you that we have found a great new guitar player: Stelios Sovolos!
Stelios is a very gifted and experienced guitarist who is really enthusiastic about joining the band. We are looking forward towards working with him and we are sure there are great things in store for the band!!!
Check out his myspace to find some more info on him: http://www.myspace.com/sovolos
Let's give him all a big BattleroaR welcome!!!
Παπανικολαου...Παπανικολαου....Δεν μου λεει κατι! Ο γιατρός μου φαίνεται έχει πεθάνει...
ο παπαροκάς;
ομγκ!
Είμαι περίεργος πως θα δέσει με το σχήμα...πάντως φωνάρα αποδεδειγμένα έχει
Βλέπω Battleroar να γυρνάνε σε πιο πρώιμο ήχο, που δεν το θεωρώ απαραίτητα κακό. Στο αυτί τουλάχιστον θα είναι δύσκολο να ακούσω Battleroar χωρίς τον Μάρκο φωνητικά τώρα που τον συνήθισε.
Πάντως σε όσους σας λείπει ο Μάρκο, υπομονή ως το UTH. :D
Σε ποιους τραγουδάει?
:thumbsup:
Σε ασταμάτητο repeat... Το metal όπως πρέπει να παίζεται.
3 χρόνια μετά, εξακολουθεί να "παίζει" :headbang: