Τι μαλλιά ρε, σοβαρευτείτε. Και ιδιαίτερα ο συνδυασμός μακρύ μαλλί και μούσι είναι φρικαλέος. Κοντό μαλλάκι all the way.
:!:
Printable View
Τι μαλλιά ρε, σοβαρευτείτε. Και ιδιαίτερα ο συνδυασμός μακρύ μαλλί και μούσι είναι φρικαλέος. Κοντό μαλλάκι all the way.
:!:
Ara kai esu anoikeis se emas tous false.
έχω να πατήσω σε μπαρμπέρη από τον Φλεβάρη του '03
εσίπις ερώτηκση
όποιος έχει κ μακρύ μούσι μπαίνει σε άλλη κατηγορία?
είπαμε,
οι έχοντες μόνο μούσι είναι false - σαν πιτόγυρο χωρίς κρεμμύδια ή σαν τους Mastodon
οι έχοντες ΚΑΙ μαλλί ΚΑΙ μούσια είναι πιο true και απτόν πιο true άνδρα που πάτησε ποτέ στον πλανήτη
http://www.bradpittfan.com/pics/mle052a.jpg
αλλά και το σκέτο μαλλί μας κάνει,με φαβορίτα ίσως
Εννοείται αυτό. Το μαλλί μου δεν έχει ανέβει ποτέ πάνω από 2 πόντους και ξυρίζομαι σε καθημερινή βάση. Έτσι πρέπει.Quote:
Originally Posted by Blindgeo
Emena to malli eixe ftasei mexri ton kwlo prin paw strato alla den eixa pote mousi.
Δεν είχα ποτέ μου μακριά μαλλιά, οπότε δεν μπορώ να πω ότι σε καταλαβαίνω. τεσπα.
oi trixes den kanoun to true metalla ektos kai an esai metallas pou asxoleitai mono me trixes opote....
Δεν είμαι μεταλλάς.
einai :teddy:
:dangry:
Ούτε μια πλάκα δεν μπορεί να κάνει κανείς.
Πάρε κι ένα :teddy:
:P
mou leipoun kai ta mallia mou kai ta mousia mou :(
σαν εξωφυλλο Gorillaz ειναι.Quote:
Originally Posted by themisomagos
Ειμαι true!!!!!
http://a564.ac-images.myspacecdn.com...5cf4a896fb.jpg
αχαχαχαχαχα
ρε πουστη πινατερε εισαι θεουλης
και γω σας αγαπω!
είμαι τρου με μακρύ μαλλί και μούσι αλλά και λόγω ηλικίας, να δούμε πόσοι από σας θα θα ακούνε μέταλ όταν κοντεύουν τα 40 :headbang2: :headbang2::headbang2::headbang2::headbang2:
Εγώ ξέρω έναν πάντως :!:
egw nomiza pos isoun megaliteros.
Κρύβει χρόνια, μην τον ακούς.
ε, ναι και πώς θα βγάλουμε κανένα γκομενάκι; :oops: :lol:
Λέγοντας την ηλικία του ή τελοσπάντων αποκρύπτοντας την κανονική του ηλικία κάποιος, μπορεί να βγάλει γκομενάκι; Είναι δοκιμασμένο; Να το προσπαθήσω;
φυσικά! αναλόγως και του τάργκετ γκρουπ βέβαια :P
ΟΚ σάικοτρον βγες όξω στο δρόμο και φώναξε την ηλικία σου δυνατά. Μετά πήγαινε λίγο πιο μακριά και φώναξε μια ψεύτικη ηλικία. Σημείωσε πόσα γκομενάκια έπεσαν την κάθε φορά. Κάνε ποστ εδώ να μάθουμε το αποτέλεσμα.
βασικά ο καλύτερος και πιο σίγουρος τρόπος να βγάλεις γκόμενα είναι να πλησιάζεις όποια βλέπεις και να της λες να κάνετε κατάσταση, μετά από 100, 500, 1000, 1000000..... χυλόπιτες και διαολοστέλματα, δεν μπορεί, κάποια θα δεχτεί
Λοιπόν, βγήκα και φώναξα την ψεύτικη ηλικία μου αρχικά και μου την έπεσαν 2 ντομάτες κι ένα αυγό από το μπαλκόνι δίπλα μου. Κατόπιν πήγα παραπέρα και φώναξα την κανονική μου ηλικία και μου την έπεσε μια φωνή που έλεγε "σκάσε ηλίθιε μεσημεριάτικα". Αυτά.Quote:
Originally Posted by ang69
:lol:
Σιγά μην της πεις και έλα ν'αγαπηθούμε ντάρλινγκ.Quote:
Originally Posted by Candiru
Αν σε λένε Ψάλτη, μπορεί.
Πες "έλα ν' αγαπηθούμε νταρκλινγκ" :!:
Κάπως έτσι είμαι εγώ!Quote:
Originally Posted by Pinatero
Και ήμουν πάντα True εκτός από διάστημα 11/03/04 εως κάποια στιγμή μετά μετά τον Φλεβάρη του 2007 που έγινα πάλι True!
Έχω και μούσι το οποίο περιποιούμαι γενικώς!
Επιλογή 3 αλλά γενικά γαμώ πολλούς true!Ειδικά στο σανίδι.......