μούφα, μούφα.
Printable View
μούφα, μούφα.
πω ναι.ναι.ναι. :touched:
ναι.-
http://www.anticostagno.net/Images/Students.jpg
Α, εμένα μου άρεσε και το φινάλε του Leon, εκείνη η γαμάτη μουσική στο τέλος, ε, και συγκινήθηκα πάλι γαμώ. :(
Shape of my Heart. Έτσι.
the big blue
to telos
No comments.Quote:
Originally Posted by ikonoklast
den tin les akrivos sigkinitiki, alla de gamiete:
TheAdventuresOfMarkTwain
apo to diymusic e? h skhnh einai upertath k auth ti stigmh katevenei olh h tainia. uparxei sto piratebay.
ke elega poskapou to 8imame auto to avatar... :lol:
egw den mporw na tin katevasw :shock: ... 8a stal8ei ston kolito amesa omws
h alh8eia einai oti dn exei seeders k 8a kanei arketes wres gia na katevei alla dn peirazei mwre xalali ths.
to telos tou damazontas ta kumata me tis kampanes
kai to telos tou vasilia e
valte mesa kai to telos tou name of the rose
http://www.oudcafe.com/images/zagorakis_get350.jpg
aneta h pio sygkinitikh stigmh sthn thleorash.
Οχι.
Poly surreal akougetai. Prepei na to do.Quote:
Originally Posted by wino
με βαση το ποστ του Φρηκμπραδα, νομιζω οτι δικαιουμαι να βγω και να πω οτι την ωρα που κανει το πλασεδακι ο Κοβασεβιτς και κανει το 1-3 στη Βρεμη, δακρυσε η πλαση.
Otan to xa protodei, eixa liosei kanonikotata!Quote:
Originally Posted by Magellan
Prostheto ti skini me ton xoro tou Al Pacino sto Scent of A Woman kai ti skini sto telos tou Return of The King tou Arxonta opou ystera apo protropi tou Aragorn oi pantes gonatizoun me sevasmo mprosta sta hobbits...
Όλη η ταινία!Quote:
Originally Posted by Ace
Επίσης για κάποιο λόγο είμαι πάντα έτοιμος να κλάψω όλη την ώρα με Almost Famous και Σινεμά ο Παράδεισος
To telos tou "dancer in the dark".
η ταινία είναι σουρεάλ, αλλά το τέλος είναι πολύ θρησκευτικό :?Quote:
Originally Posted by BLi
το τέλος του Dancer in the Dark
αν δεν την έχετε δει, εκτός του ότι θα έπρεπε να ντρέπεστε, μην δείτε το βιντεάκι γιατί φτούκακάσπόιλερ.
afou mas eipe to telos h X
Oops :roll: :?Quote:
Originally Posted by freak brother
α, δεν το δα. ντροπή σου χ.
Sorry.. :( :? :roll: :(
Alhtheia.. :|
aisxri tainia, alla mia kai anaferthike skandinavos skinothetis, simeioste kai to telos tis fthinoporinis sonatasQuote:
Originally Posted by sfinotouvlaki
αισχρά είναι τα μούτρα σου. η καλύτερη ταινία του σύμπαντου είναι. περίπου.
epishs kai dw dakrusa
http://www.youtube.com/watch?v=qBKCWEvv2bM
ε, κανε ένα εντιτ, ένα σποιλερ, κάτιQuote:
Originally Posted by X
Με αφορμή τα ποστ Φρικ Μπράδερ και Μίτσμαν, να πω κι εγώ τότε ότι η στιγμή που μπήκαν τα 300 πανθήρια μες στην Τούμπα, λίγο μετά το 0-1 του Ναλιτζή και ακούστηκε μέσα σε γήπεδο με 30.000 αντιπάλους το "μη σταματάς να τους γαμάς" ήταν μία από τις συγκινητικότερες στιγμές ever.
Swsth :|Quote:
Originally Posted by enitharmon
ρε λαμόγια μη γαμάτε όλα τα θρεντσ με μπάλα, κάντε αντίστοιχο στο αθλέτιξ :x
εντιτ: κι εγώ είχα συγκινηθεί με το διπλό στην ολλανδία, αλλά το άκουγα στο ράδιο και ήταν πιο καύλα.
Εχουν ειπωθει ηδη πολλες κορυφαιες συγκινητικιες σκηνες αλλα πρεπει να αναφερω και το εξης σημειο μιας απο τις αγαπημενες μου ταινιες:
http://www.youtube.com/watch?v=2Csx_61ZF94
Ο λογος του βασικα. Για καποιο λογο με κανει βουτυρο.
ωμλκ,ωμλκ,ωμλκ, το ψαχνα μιση ωρα αυτο πριν (το τελευταιο λεπτό από αυτή τη σκηνή δηλαδή
εκλαιγα με λυγμους κανα τεταρτο
kala na pathei o kargiolis o nash pou mas talaiporei me tis theories touQuote:
Originally Posted by enitharmon
λοιπόν, η πιο συγκινιτική ταινία έβερ, μάλλον είναι το elephant man, υπάρχουν πάρα πολλές τέτοιες σκηνές μέσα. π.χ. μια που βρήκα στο utube είναι αυτήν, μερικές δείχνει κι εδώ
πολλές σκηνές, επίσης, από το mar adentro όπως η τελική (σπόιλερ), ή όταν έρχονται να τον πάρουν για να πάνε στο δικαστήριο η τρεχάλα που ρίχνει ο ανιψιός του, ο λόγος του στο δικαστήριο, η απαγγελία της ποιηματάρας κ.ο.κ
το τέλος του boys don't cry (το οποίο επίσης έχει πολλές) με το "bluest eyes in texas". δεν το βρήκα utube, οπότε πάρτε ένα τρέιλερ με το τραγούδι.
στο les invasions barbares, τα τελευταία λέπτα είναι συγκλονιστικά. όπως και η σκηνή που μιλάει με την κόρη του που βρίσκεται κάτι ωκεανούς μακριά και η αντίστοιχη που τον έχουν επισκεφτεί οι φίλοι του στο νοσοκομείο και αναπολεί τις μαλακίες που είχε τραβήξει μικρός με διάφορες διάσημες ( :P )
στο Dare mo shiranai, όταν πάνε τα μεγαλύτερα αδέρφια τη μικρούλα στο αεροδρόμιο/σταθμό των τρένων... δε θυμάμαι ακριβώς και βέβαια το "υπέροχο" τέλειωμα
στην τελευταία ιστορία του tube tales, η σκηνή μέσα στο μετρό και η γαλήνη σ' αυτήν που κλείνει το έργο. χμ, η ιστοριούλα με το μωράκι στο ten minutes older που παίζει το agora non (δε θυμάμαι τον τίτλο της =\)
τα dolls, [b]Amantes del C
σε ποιό απ' τα δύο ten minutes older είναι; επίσης για πες κανα δυο λογάκια παραπάνω γιατί δε μου έρχεται ποια ιστοριούλα λες.Quote:
Επίσης, το θρεντ σβήστηκε με το "Μούζικα" που υπάρχει στο πρώτο ποστ. Καλύτερη ταινία έβερ μάλλον.
και εκει που πεταει και ακουγεται το Nessun DormaQuote:
Κανεις δεν εχει βαλει αυτο ως τωρα ε?? παραξενο
Spoiler κτλ
cinema paradiso
http://www.youtube.com/watch?v=wEFugVbzsSo