http://www.nba.com/media/jhoward_627_071115.jpg
:pink:
Printable View
8-0 to kamari tis massaxousetis!!!! Kalytero ksekinima apo to 1972!
O τύπος στα δεξιά είναι σαν να έχει βγεί από το NBA live :lol:Quote:
Originally Posted by psychomaverick
Ο τύπος στα δεξιά είναι ο Scottie Pippen της γενιάς του και ένας από τους 20 καλύτερους παίκτες αυτή τη στιγμή στο NBA.
Μόλις είδα το Houston - San Antonio. Για τους Spurs δεν χρειάζεται να πούμε τπτ παραπάνω από τα γνωστά νομίζω. Οι Rockets από την άλλη είναι πολύ βελτιωμένοι φέτος για διάφορους λόγους και θα δείτε ότι αν δεν έχουν τραυματισμούς έχουν τα φόντα για καλύτερη πορεία σε σχέση με τις τελευταίες απογοητευτικές σεζόν. Όσο τους βλέπω δε, πιστεύω ότι ο V-Span με αυτό τον προπονητή θα έπαιζε και θα έπαιζε πολύ.
Ξαναμαναλέω για τους Celtics, είδατε χθες με το ψοφίμι της Ανατολής τους Heat μέσα στο Garden παίζανε και τρομάξανε να τους νικήσουνε. Χωρίς πάγκο δεν πας πουθενά, αν συνεχίσουν να παίζουν οι βασικοί 40+ λεπτά σε κάθε αγώνα θα "μείνουν" σύντομα. Καθήστε να τους δούμε με τις μεγάλες ομάδες της Δύσης και τα ξαναλέμε.
Ase re! Oi Celtics pane gia teliko eipame!
H αληθεια βεβαια ειναι πως οι Celtics ειχαν 15 ποντους διαφορα στα 8 λεπτα πριν αρχισουν να κανουν απανωτα λαθη στην επιθεση και το miami βαλει καποια απιθανα τριποντα απτο πουθενα.Παλι ομως ειναι σιγουρο πως θα κριθουν σε βαθος χρονου,το δε επομενο με το πολυ καλο φετος ορλαντο θα ειναι το πιο δυσκολο μεχρι στιγμης.Επιμενω πως με την παρουσα εικονα ειναι το πρωτο φαβορι για την κανονικη διαρκεια στην ανατολη
Τον δε Howard τον ξαναθαυμασα με τους Spurs τις προαλλες και μπορω να πω οτι με την εναλλαγη Terry/Harris το Νταλας μου φαινεται καλυτερο απο ποτε,πραγματικα πολυ δυνατη ομαδα
Να ξεκαθαρίσω ότι οι Celtics μου είναι εξαιρετικά συμπαθείς, μακάρι να πάνε τελικό και ποτέ ξανά απαράδεκτες ομάδες σαν τους Cavs και τους Heat.
Hvilelos, Mavs και Spurs είναι οι καλύτερες ομάδες της τελευταίας 5ετίας imo. Να σε διορθώσω όμως, ο Terry πλέον μπαίνει στη θέση του Jones ή του εκάστοτε 2αριού και όχι του Harris, παίζουν πιο πολύ μαζί δλδ. Είναι το ίδιο ακριβώς με αυτό που κάνει ο Popovich για τον Ginobili. Για τον Howard που είναι η μεγάλη μου λατρεία, τι να πω, με το ταλέντο που έχει αυτός ο παίκτης, αν δεν είναι άτυχος, σε 2 χρονάκια θα θεωρείται ο Scottie Pippen της γενιάς του (πολλοί βέβαια, ακόμη και σχολιαστές/ειδικοί τον θεωρούν από τώρα).
Nαι απλα εγω ελεγα οτι ο τζονσον ξεκινα πλεον τον τερρυ απο τον παγκο και βασικο τον χαρρις,το αντιθετο με περσυ.Οταν παιζουν μαζι αυτοι οι 2 νομιζω πως συνθετουν το καλυτερο διδυμο guard στο nba
Εχει μια φαση στο χτεσινο celtics-heat που χρηζει αναφορας.Παιρνει ο garnett την εσωτερικη απτον shaq και κερδιζει και φαουλ οποτε και παει στο χαλαρο να αφησει την μπαλα με απλο layup.Ενω ολοι εχουν σταματησει,ο haslem εχει παρει τα βηματα και ανεξηγητα πηγαινει προς τον kg ο οποιος μπριζομενος σηκωνεται και καρφωνει μεσα στη μαπα του.Ολο το γηπεδο σηκωθηκε και χειροκροτουσε για 2 λεπτα.Μεγαλη σκηνη :)
Ε, μα ποιός Haslem και ποιός (τωρινός) O'neal? Ο KG τους έχει για πλάκα αυτούς ρε. Αυτόν μόνο που παραδέχομαι από τους Heat είναι ο Μόρνινγκ, πραγματικό παλικάρι στα 37 του, μ'ένα νεφρό και χωρίς να έχει το ύψος για 5άρι, παίζει αξιοπρεπέστατα και με διάθεση λες και είναι 25άρης. Ξεχωριστή περίπτωση.
:sex: Auth h omada 8a me kanei na ksanaparakolou8w fanatika NBA meta apo kammia 10aria xronia.
Η και οχι!
Γενικα,οποιος θελει να παρει μια πρεφα για το τι συμβαινει πανω κατω φετος ας ριξει μια ματια εδω: http://sports.espn.go.com/nba/dailydime ... review0708
ti orgia ekane o Scola???
Βασικά όσον αφορά τους Celtics το ότι θα φτάσουν στα playoff φυσικά και δεν τίθεται θέμα. Τώρα αν καταφέρουν και φτάσουν εκεί με καλή οικονομία δυνάμεων και αν είναι σε μία καλή θέση πχ πρώτοι της περιφέρειας τους τότε έχουν πάρα πολύ μεγάλες πιθανότητες για να πάνε τελικό. Εκεί βέβαια τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα γιατί από τη Δύση υπάρχουν 3 ομάδες οι οποίες είναι μία κλάση παραπάνω από τις άλλες. San antonio, Phoenix και Dallas. Μετά τη φυγή του Jordan η ανατολή βολοδέρνει σε σχέση με τη Δύση μου φαίνεται. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση που το Miami πριν δύο χρόνια κατάφερε να πάρει το πρωτάθλημα με το χοντρό όχι σε τέλεια κατάσταση. Το Detroit ήταν δυνατή ομάδα όπως και να χει. Είχε πολύ καλή πεντάδα και πολύ ισσοροπημένη.
Όσον αφορά την ομάδα μου το Chicago δύσκολα θα φτάσει τελικούς, μόνο με πολύ τύχη. Εκτός και αν πάρουμε kobe. Αν και να γίνει αυτό μη δώσουμε όλη την ομάδα όπως έκαναν στη Βοστώνη. πχ Deng για κανένα λόγω. Gordon, Nocioni φτάνει. ( Σιγά μη δεχθούν οι Lakers βέβαια τέτοια ανταλλάγματα...)
Edw koitakste: http://sports.espn.go.com/nba/dailyd...tonPreview0708Quote:
Originally Posted by hvilelos?
Αυτοκτονια
pou nai to periergo?htan o kalyteros bzhlos ths eyrwphs makran.Quote:
Originally Posted by Moonspellheim
:)
Απολαυστικο παιχνιδι στο ορλαντο το οποιο περισσοτερο εχασαν οι celtics παρα κερδισαν oι magic.Πολυ κακη αμυνα και εκνευριστικη αστοχια απτον αλλεν στην επιθεση για τους πρωτους ενω οι δε ηταν παλι δυνατοι σε ολο το παιχνιδι τους αν και προσκολλημενοι στον howard σε ανυσηχητικα μεγαλο βαθμο
sport+?
ppmate
καλο;
Αν εννοεις την ποιοτητα τοτε ναι,ηταν πολυ καλη.Σχεδον ολα πλεον τα βλεπω τζαμι απο crack του nba.com αλλα μια στις τοσες χανει καποιο οποτε και ανατρεχω στα γνωστα απο το myp2p
δωσε info για αυτο που ειπες για nba.com και πες μου γιατι το ππματε κολλαει στο 0% μπαφεριν'
Ριξε μια ματια στο forum του,λιγες ωρες πριν ξεκινησουν τα αναφερει σε εκαστοτε sticky thread.Μσν με αν κολλησεις
Mα καλά, 45 πόντoι στο κεφάλι των Knicks από Celtics?!
Ελεος-σοκ & δέος :!:
Niki kai me tous Heat! To mono pou me anisyxei einai oti se pithani prokrisi ston teliko tou nba, i ellipsi pagkou mallon tha mas kostisei. Einai poly dyskolo na nikiseis p.x San Antonio 4 fores mono me Garnett, Pierce kai Allen. Akoma einai noris vevaia!
Celtics re! Pame gera! :DQuote:
Originally Posted by mrmaiden
:shock:
Φιλαδέλφεια Σίξερς-Χιούστον Ρόκετς: 100-88 :!: :!: :!:
Την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους πήραν οι Σίξερς που εκπλήσσουν ακόμη και τον νέο πρόεδρο της ομάδας, τον Εντ Στεφάνσκι. Αυτή τη φορά η Φιλαδέλφεια επικράτησε των Ρόκετς, χάρις στους 17 πόντους και τις 12 ασίστ του Αντρ΄Μίλερ.
"Δεν μας νοιάζει ότι πήραμε μια διαφορά 30 πόντων, αλλά ότι παίξαμε καλό μπάσκετ" παραδέχτηκε ο Αντρέ Ιγκουοντάλα, που πρόσθεσε 16 πόντους. Από το Χιούστον ο Τρέισι ΜακΓκρέιντι πέτυχε 12 πόντους, πριν αποχωρήσει στο δεύτερο ημίχρονο με διάστρεμμα.
Πραγμα που δειχνει για πολλοστη φορα πως χωρις σοβαρο playmaker δεν εχει χαιρι για καμια ομαδα,ποσω μαλλον για το χιουστον που το καλοκαιρι προχωρησε σε μονο 1 μεταγραφη.Ε και αυτος ηταν ο Francis λολ
Σε σημαντικοτερα νεα,o Josh Smith ειναι το επομενο μεγαλο 4αρι.Χτες που ειδα λιγο ατλαντα-ορλαντο ηταν υπερανω λεξεων.Ο μοναδικος που κερδισε στα ισια τον Χαουαρντ φετος,αυτο και αν ειναι κατορθωμα
είδα πολύ γρήγορα στο cnn φάσεις από τον χτεσινό αγώνα των raptors και έδειξε να μεταφέρουν σε φορείο σε άσχημη κατάσταση έναν παίχτη του toronto...μου θύμισε μπόμπαν η όλη φάση,ξέρει κανεις τι παίχτηκε;
Popo ti sou ekane o olympiakos epsaxnes kati na vreis na deis kai si.... :rofl:Quote:
Originally Posted by Abruzzi
αυτοι ειστε
To treno tis massaxousetis synexizei..... :)
:disco:
Πούτσα στους Σπερς. Γιατί έτσι μας αρέσει.
Diabasa kapou oti o Payton 8elei na epanel8ei sthn energo drash kai 8elei na paei stous Celtics! Xamos 8a ginei! :D
*bump*
Οι χόρνετς έχουν γαμήσει το σύμπαν. Εύγε.
Επίσης λογικά όπου να'ναι θα αρχίσει να φαίνεται η έλλειψη πάγκου στους Σέλτικς.
twra pia den exei nohma.thn prwth-deyterh 8esh thn exoun sxedon exasfalisei.arkei na einai se forma sta playoff.
etsi ki alliws h regular season gia omades pou pane gia prwta8lhma dn exei apolytws kanena nohma.
εδώ που τα λέμε καμια ομάδα φετος δεν έχει βάθος (της προκοπης) στον πάγκο