Εγώ είμαι μέσα, αλλά η ομάδα που θα υπάρξει απέναντί μου, θα αποτελείται από Mitsmann, Kveld και chris_boss.
Και θα χω τον σύμπο μαζί αυτή τη φορά, και τώρα θα σας δω, κουφάλες της πούτσας και του ελέους!
Printable View
Εγώ είμαι μέσα, αλλά η ομάδα που θα υπάρξει απέναντί μου, θα αποτελείται από Mitsmann, Kveld και chris_boss.
Και θα χω τον σύμπο μαζί αυτή τη φορά, και τώρα θα σας δω, κουφάλες της πούτσας και του ελέους!
:D
Στις 4 παίζει η Ιωνικαύλα στο Ελληνικό.
Αν οι Εθνικοί είναι φρόνιμοι, οι πολιτσμάνοι δεν μας κρατήσουν πολύ
ώρα στο τέλος και γενικως όλα πάνε κατ' ευχήν, είμαι μέσα.
Quote:
Originally Posted by carheart
o chris boss δε δυναται να παραβρεθει γιατι βρισκεται σε ολλανδικο τουρνουα με χρηστη Οντονιαν.
Κατα τ αλλα ποναει ακομα το ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΥΛΙΤΣΕΚΙ Ε?
Φερε και το φιλο σου τον Once Emperor, να του ριξουμε αλλο ενα πεος κι ευτουνου.
Σάββατο λοιπόν!
(μην και δεν έρθεις τελευταία στιγμή κάτι σου τυχε ε)
Οχι. θα ειμαι αγκαζε με κβελντ.
Θα ρθουμε, θα ρθουμε. Με καυτα σορτσακια και αθλητικη περιβολη (και θα ψοφισουμε στο 2λεπτο)Quote:
Originally Posted by carheart
To 3ereis/ete oti kukloforei videaki m'auto to paixnidi,eh? :wink: :DQuote:
Originally Posted by Mitsmann
Φυσικα. Τις τσοντες μας τις βγαζουμε και οπτικοακουστικα.
egw thelw poly na rthw na sas gamhsw me to vrwmoxero mou alla shmera xypnhsa me dekata. tha apofasisw thn teleutaia stigmh :( :(
:cry: :cry:
Egw mallon mesa.
Εγώ θα έρθω με τη ΒουΠου παρέα μου (ένα ΚΟΛΛΗΤΑΡΙ) και όποιος με έχει δει να παίζω μπάσκετ ξέρει τι σημαίνει αυτό (δε θέλω ειρωνίες ε).
λοιπόν, Μαρούσι τελικά?
mesa ki egw!
Τελικά.
arxidia emena me psinei o puteros gamw to staniom.
πείτε ρε πού και πότε!
Συμπο. Θαρθω να σου δωσω 8 ευρωσεντς, την επομενη φορα που θα ερθεις Αθηνα να στειλεις ενα μηνυμα.
Τελικά αυτό θα μείνει στην ιστορία σαν το mpasketaki που όλοι μπορούσαν να έρθουν (εκτός από τον εμπνευστή) αλλά τελικά δεν έγινε και παρακαλώ να βγει κάποιος επίσημα και να πει τι παιχνίδια παίζονται πίσω από την πλάτη μας (προφανώς όχι μπάσκετ).
Οχι ρε μλκ γκαντεμη συμπο ηρθες Αθηνα και βρεχει ρε. Και οχι απλα βρεχει, της καριολας γινεται εδω που ειμαι στο Πολυδροσο (...). Σταματησε τωρα. Παιζει να χει στεγνωσει μεχρι τις 5 (αισιοδοξια κτλ). Κριμα, και θα γνωριζα καρχαρτ. Το γυρναμε σε σινεμα? :roll:
ρε ΦΛΩΡΕ σε πειραζει η βροχη???
μπορει να ειναι ανοιχτο το κλειστο και να μας αφησουν να παιξουμε εκει
ειδωμεν
ανοιχτό το κλειστό!;;
καμοια φορα συμβαινει και το αναποδο
το ανοιχτο ειναι κλειστο
φαντασμαγορικός αγώνας προβλέπεται.
Βροχη τα καλαθια!!!
Θέλω κι εγώ
ψηστε το για το επομενο σ/κ
nai naiQuote:
Originally Posted by cybernaut 667
BUMP.
Πείτε ποιοί ψήνεστε για αυτό ή το επόμενο ΣΚ
α, που;
εγώ μέσα.
μεσα λεμε
Αν μιλάμε για το επόμενο σ/κ, το ψήνω και γω να σας μάθω μπαλίτσα. Όσοι με έχουν δει ξέρουν.
Κι αν πούνε μαλακίες, απλά δε θυμούνται.
μεσα και γω , αν και και τα ¨κανονια¨μου εχουν σκουριασει , ετσι για το καλο και για το ευ αγωνιζεσθαι θα σκασω.
Όταν λες το επόμενο εννοείς αυτό που έρχεται;
Προς το παρόν μέσα:
JnB
Carheart
Leech
Magellan
Amnesiac (?)
Freak Bro
αυτο το σ/κ μπορω μονο το σαββατο κυριακη ειμαι στρατοπεδο(λολ)
προφανως ειμαι μεσα και ας τολμησει κανεις να ερθει κατω απο τη μπασκετα :touched: οσοι με εχουν δει να παιζω ξερουν :touched:
Καποιοι γιορταζουν οποτε και τοτε αν θελετε μιλαμε για μεσημερακι ή ΝΩΡΙΣ απογευμα..αλλιως παρασκευη ή κυριακη
Να έρθουν να τους ΚΕΡΑΣΟΥΜΕ. :P
Λέω κατά τις 7 γιατί λογικά σε ανοιχτό θα παίξουμε και θα έχει ήλιο.