σκετα ,αν και με κιμα καλα ειναι
favorite τροφη για χρονια αλλα τα ψιλοβαρεθηκα ειν η αληθεια
Printable View
σκετα ,αν και με κιμα καλα ειναι
favorite τροφη για χρονια αλλα τα ψιλοβαρεθηκα ειν η αληθεια
Quote:
Originally Posted by PainOfSalvation
Για πολλοστή φορά το ER δείχνει ότι δεν ξέρει να τρώει. Το κατ' εξοχήν λαδερό φαγητό το βάζουν κρέας. Θα μου πεις, η άλλη του βαλε ketchup...
Α επίσης γαμιούνται οι πιπεριές στα γεμιστά. Μόνο ντομάτες (κυρίως γιατί δίνουν εκείνη την γλυκιά γεύση στο ρύζι).
δε ξες τι χανεις,η πιπερια ειναι πολυ πανω
και το κολοκυθι
:puke:
εχουμε σημερα - δηλαδη ανοιξα κ ειδα το φουρνο κ αμεσως εφτιαξε η μερα μου
δλδ γεμιστα
δλδ πως?
δλδ με κιμα!
Quote:
Originally Posted by H.
Quote:
Originally Posted by ikonoklast
εγώ είμαι λάτρης των γεμιστών, λαδερά χωρίς κιμά τα προτιμώ με πιπεριές και ντομάτες, ειδικά άμα οι πιπεριές είναι κίτρινες ή κόκκινες γαμάνε.
και με κιμά είναι ωραία τα αποπάνω, πλας τυρί φέτα, αλλά με κιμά προτιμώ κολοκυθάκια και αμπελόφυλλα (όχι ντολμαδάκια, απλώς έχουν το ίδιο στυλ τυλίγματος) οπωσδήποτε με αυγολέμονο. Αυτά θα φάω και σήμερα, προχθές έφαγα τα λαδερά
καντίρε, εσύ που συχνάζεις σε μαγαζιά με βιολογικά, δοκίμασέ τα και με quinoa (το ξεπλένεις καλά και μετά το ροδίζεις στο τηγάνι με μερικές σταγόνες λάδι για κάνα 5λεπτο και μετά το χρησιμοποιείς όπως το ρύζι) αντί για ρύζι, έφτιαξα τις προάλλες και ήταν πολύ ωραία αλλαγή.
κατά τ'άλλα, χωρίς κιμά, με κουκουνάρι και σταφίδες. σε μεγάλα κέφια και με πράσο. πιπεριές πράσινες και φλωρίνης ούμπερ.
δεν με αρέσουν either way.
Χωρίς κιμά, αλλά κάνεις την υπέρβαση:
Γεμιστές πατάτες με φέτα και μπέικον μέσα.
εσύ δοκίμασε την κινόα στην ψαρόσουπα αντί για ρύζι ή συμιγδάλι.Quote:
Originally Posted by tamagothi
εσύ πρώτος!!!!!!!!!!!!!!
βσκ ψαρόσουπα μού φαίνεται μπελαλίδικο φαγητό και δεν έχω φτιάξει ποτέ, αν και μ'αρέσει πολύ, αλλά θα πω στη μαμά μου. :oops:
γενικά όπου βρίσκω ρύζι το αντικαθιστώ κατά καιρούς, αλλά και συγκεκριμένα στα γεμιστά μού φάνηκε ότι πάει πολύ (και το πέρασμα απ'το τηγάνι πρώτα το κάνει ΤΟΥΜΠΑΝΟ).
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
ela re.h psarosoupa einai pio eukolh ap ta gemista
(ta opoia btw trwgontai xwris kima palio fleshaddicts)
το βασικό πρόβλημα είναι πως με ανατριχιάζει να πιάνω πεθαμένα και μη μαγειρεμένα πράγματα, αλλά δεν ήθελα να το πω απ' την αρχή για να μη χαλάσω το άγριο προφίλ μου.
αναπηρία και μάλιστα τετραπληγική είναι να σκέφτεσαι τον κιμά όταν ο άλλος σου προτείνει γεμιστά. θες κιμά; φάε κιοφτέ!
σωστά, η φαντασία είναι για τον ντίσνεη, στο μαγείρεμα και στο σεξ μόνο με συνταγή κ μοιρογνωμόνιο.
Και κάπως έτσι καταλήξαμε στα γεμιστά με σως κέτσα.
Όχι αυτό ήταν πολιτισμική λοβοτομή.
Δεν έχει σημασία αν είναι με κιμά ή χωρίς γιατί γαμάνε και με τους 2 τρόπους, σημασία έχει να 'ναι μαγειρεμένα από την ΜΑΝΑ μου.
τη ΜΑΝΑ σου ε
Εμένα η ΘΕΙΑ μου, έφτιαξε κάτι αισχρά γεμιστά σήμερα που δεν τρώγονταν με τίποτα. Είχαν ελάχιστο και παραβρασμένο ρύζι μέσα και τόνους κρεμμύδι και ήταν και άνοστα. Επιπλέον, καθώς υπήρχαν και μελιτζάνες εκτός από ντομάτες και πιπεριές, είχε βάλει στη γέμιση και όλα τα σπόρια από το εσωτερικό της μελιτζάνας.
Το αποτέλσμα ήταν ότι σήμερα περάσαμε τη μέρα μας παρακολουθώντας μην τυχόν και βήξει η ΓΙΑΓΙΑ μου.
Quote:
Originally Posted by 12 stars circle your brow
τα φτιάχνει εξαιρετικά, πράγματι.
aye
Α εσας σας μαγειρεψε κιολας; :(
Ολη η ουσια εδω:
Quote:
Originally Posted by When_Black_Roses_Bloom
Η ουσία βρίσκεται εδώ:
Quote:
Originally Posted by zihuatanejo
xoris kima ke kria ine gamata ta gemista.
^^Quote:
Originally Posted by psychotron
Χωρις κυμα και να εχουν μολις βγει απο το ψυγειο με ενα γιγαντιο κομματι φετα πανω τους
μετά από το χέσιμο στο φαί;
kai prin tin malakia wrea einai
ΑπιστεφτιεςQuote:
Originally Posted by Candiru
xoris tyri, xoris to perivlima tis piperias alla ME KIMA! total respect sta gemista (pou etsi opos ta troo telika, den einai "gemista" alla "gemisi")
Ki egw mono th gemish trww.. :oops:Quote:
Originally Posted by Tyler_Durden
Me kima ENNOEITAI.
Mazi sou.
Mhpws na allaksoume to onoma tou thread se Gamista? (o tonos sto Ga)
Αναπηρία στο φούλ. Αλλά θα επανέλθω όταν θα φάω και με κιμά. Προς το παρόν ρύζι γουίνς.
Δεν μ'αρεσουν.
Εξαιρουνται τα γεμιστα κολοκυθακια αυγολεμονο που γαμουν το συμπαν.