bump
Στην δεύτερη σεζόν είμαι.
Πολύ ωραία σειρά,πολύ δουλεμένοι χαρακτήρες και πολύ καλοί ηθοποιοί.
Ευχάριστη έκπληξη γενικά
Printable View
bump
Στην δεύτερη σεζόν είμαι.
Πολύ ωραία σειρά,πολύ δουλεμένοι χαρακτήρες και πολύ καλοί ηθοποιοί.
Ευχάριστη έκπληξη γενικά
Δεν έχω δει τίποτα πιο τεχνικά ολοκληρωμένο σε σενάριο, έβλεπα τα επεισόδια στην Αγγλία, κάτι μοναχικά και σκοτεινά βράδια του χειμώνα και πονούσε η καρδούλα μου.
Το κλίμα είναι καταπληκτικό, οι συμβολισμοί τα σπάνε και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην ταυτιστείς με κάποιους από τους χαρακτήρες.
Ε, και το τέλος της είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει σε σειρά, έβερ έβερ έβερ!! -ανατριχίλες!-
Αlan Ball, τα σπάς και με το true blood και με το American beauty!
Ιδιόμορφη σειρά. Βασίζεται πολύ και στο ότι για μεγάλα χρονικά διαστήματα δεν γίνεται απολύτως τίποτα, ενώ κρατάει όμως έναν χολιγουντισμό και παραμένει αδιαμφισβήτητα show και καθόλου ντοκιμαντέρ/ευρωπαϊκού τύπου σειρά, αντίθετα με όσες ταινίες/σειρές επιλέγουν συνήθως να το κάνουν αυτό. Είναι καλό και κακό αυτό, κακό γιατί κουράζει έως πολύ σε σημεία, καλό γιατί είναι πολύ ενδιαφέρον, νομίζω ότι σημειοδοτεί το μέχρι που μπορεί να φτάσει η αμερικάνικη τηλεόραση όταν αποπειράται να κάνει domestic σειρές που θέλουν να φτάσουν κάπου παραπέρα.
Το ξεκίνησα σήμερα 8)
Αρχή 4ου κύκλου. ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ
ΤΕΛΟΣ. :touched: αλλά και άπειρο :cry:
Γιατί τα λέω μόνος μου εδώ;;; ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΑΜΠΑΛΟΙ, τελευταία προειδοποίηση.
τα ειπαμε παραπανω
Τα είπατε, αλλά πάνε χρόνια. Πρέπει και η νέα ER γενιά να μαθαίνει.
Για χειμώνα είναι ότι πρέπει, μαύρη κατάθλιψη ζόφος κακός.
Μόλις το τελείωσα, για δεύτερη φορά. Μα τι γαμάτη σειρα. :(
μολις το τελειωσα και εγω. απιστευτη σειρα ιντιντ... στην αρχη δε μαρεσε καθολου (μια φαση σαν τον μισο πρωτο κυκλο γουαιαρ, που μεχρι να ξεδιπλωθουν οι χαρακτηρες αυτοκτονεις απο τη βαρεμαρα), και απο τον δευτερο κυκλο και μετα ζωγραφισε. δεν εχω λογια ειλικρινα
ε καλά πρόκειται για τεράστια σειρά, τι να λέμε τώρα.
molis tin teleiwsa k egw. iperoxi seira iperiperoxo finale. idaniki gia psixotherapeia
Αυτή την εποχή μορφώνω το έτερον ήμισυ, οπότε ευκαιρία να θυμηθώ κι εγώ αυτό το υπερέπος. Είμαστε στο τέλος του α' κύκλου αυτή τη στιγμή.
Six Feet Under S05E10.
Θυμόμουν ότι το προπροτελευταίο ήταν επεισόδιο ήταν συγκλονιστικό, αλλά το να ξαναζείς αυτή την εμπειρία είναι το κάτι άλλο. Είναι χάσιμο να μην έχει ζήσει κάποιος αυτή τη σειρά.