agglika subs sta ellinika to gamane ligo gamane ta epeisodia btw :)
Printable View
agglika subs sta ellinika to gamane ligo gamane ta epeisodia btw :)
Βρήκα ελληνικά μόνο για το 201, greekTVsubs. Για το 202 δεν έβρισκα χθες βράδυ πουθενά ούτε αγγλικούς, οπότε το είδα με χωρίς :P
και μπήκε και ληόμπεν για να ενώσει τις 2 αγαπημένες μας σειρές :D
Ω ναι, και μάλιστα σε τι ρόλο! :D
Ο 2ος κύκλος έχει γενικά τρελό potential! Εδώ είμαστε 8)
δυνατα επεισοδια και τα 2.
Sumpathes.
Η αγαπημένη μου σειρά μόνο μετά το Galactica. I'm hooked.
ewx 3enerwsei toso poly me to finale pou den 3erw an thelw na to dw.
to mpalwnei katholou?
Όχι απλά μπαλώνει, γαμάει. No kiddin.
Κάνατε bump στη πιο γαμάτη σειρά (προσέξτε την επιλογή λέξεων :twisted: ) όλων των εποχών; Καλή φάση. Το τελευταίο επεισόδιο είχε τον Hank σε τρομερά κέφια!! :lol: :rofl:
Το έχουμε ξαναπεί, ο Hank είναι το απόλυτο πρότυπο εργένη. ΟΚ και ο Lew Ashby, στο πιο σταρχιδικό :D
Τι να λέμε τώρα ε; Ο Mulder και ο Jack (of all trades) στην ίδια σειρά και φιλαράκια κιόλας. Respek.
http://img442.imageshack.us/img442/6...4685730nx5.jpg
Πόσο πιο ΘΕΟC :D
210 έδωσε. Απλά δε γίνεται πιο :pink:
11o epeisodio 2hs season
[spoiler:1c7sjrbc]malakes, psofise apo ta kokkoria o lew :cry: :cry: :cry:[/spoiler:1c7sjrbc]
Άσε άσε... :cry:Quote:
Originally Posted by House Of Low Culture
Φοβεροί χαρακτήρες, φοβερή σειρά, my #1 μην τα πολυλογούμε και όλοι ξέρετε τι σημαίνει αυτό.
Tα είπε ο παρασαϊτ, Νο 2 σειρά εβερ μετά το γκαλάκτικα.
Kserei kaneis pote ksekinaei o tritos kuklos?
Αργεί ακόμα, τώρα τον γυρίζουν... Κατά το Σεπτέμβρη.
:headbang:
Leakαραν τα 2 πρώτα eps της 3ης season σε DVDScreener που αν κρίνω από τα comments είναι σε πολύ καλή ποιότητα.
Hank is back :touched:
Thanks for the heads-up, κατέβηκαν το βράδυ και τώρα είμαι αραχτός με καφεδάκι και βάζω να δω 8)
Προσκυνάμε Hank Moody, the woman whisperer :worship: :D
ΓΑΜΩ! Υπότιτλοι;
Μέχρι στιγμής δεν έχω βρει πουθενά, δεδομένου πως η πρεμιέρα είναι στις 27 (νομίζω) και δεν είναι και τόσο μακριά μπορεί να περιμένουν τα "κανονικά" HDTV rips
πέρα από το ότι , ήταν ένα ΚΑΛΟ επεισόδιο , σχολιάζουμε 3 πράματα
1
Spoiler
2
Spoiler
και 3Spoiler
Για το 2ο γιατι εχουν βγει μονο ισπανικοι,βραζιλιανικοι και ιταλικοι υποτιτλοι?
:fear:
303 και έχουμε αποκαλυπτήρια της νέας βυζαρούς "το πρωί φοιτήτρια το βράδυ stripper". Τρομερό σετάκι, από τα καλύτερα εχουν υπάρξει, και τρελό potential για λαμπρή καριέρα :grin:
:pink::worship::hippy:
diavasa kai diavasa kai diavasa alla dn katalava....
meta eida trailer kai eida trailer kai eida trailer kai pali dn katalava....
eseis pou fainetai na to katexete.... na katevasw prwti season i oxi???
Gamaei h seira, alla ontws kourash ligo me thn analysh, katevase to prwto episodeio kai des an saresei.
ok thanks paides... tha katsw na dw afou paizei k o Agent Mulder pou einai palia tileoptiki agapi...
Πω, δεν ξέρω αν φταίει ότι έχει περάσει πολύς καιρός από την τελευταία φορά που είδαμε Californication, αλλά η 3η season μέχρι στιγμής τα σπάει.
Στο μεταξύ, πόσο ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΙ ΧΩΝΕΙ η Cathleen Turner; :lol:
Το βαρέθηκα ρε γμτ.