γκεο εισαι τρελος θεος.Quote:
Blepw oti o H. paei gia autodhnamia.
Printable View
γκεο εισαι τρελος θεος.Quote:
Blepw oti o H. paei gia autodhnamia.
Yes master! :worship:Quote:
Originally Posted by Phoebus
Σκαλάνι ρε ικόνοκλαστ γαμώ τη μανούλα. Με κάπα. Ευχαριστώ.
http://img487.imageshack.us/img487/1218/untitledss8.jpg
Θέλω να ψηφίσω τον κύριο με το 2ο account μου. Παρακαλώ να προστεθεί.
Προσθεστε και Slufrojo.
Ο Candiru φανταζομαι δεν μπηκε ως εκτος συναγωνισμου;
Τα ποσοστα μου παντως επεσαν και θα πρεπει να διαχειριστω τα αιτια της ηττας.
Τόσο καιρό κυβέρνηση, φτάνει πια. Εκεί στην αντιπολίτευση να μας κράζεις κι εσύ λίγο καιρό. Τέρμα πια η αδικία.
Στα πρώτα exit polls, το 1,24% των ατόμων που έγραψαν ποτέ στο forum, bots + fakes included, αποφάσισαν αρχηγό υπερβλάκα. Σύμφωνα με στατιστικές μεθόδους, μπορούμε να υποστηρίξουμε πως όταν το 7% θα έχει ψηφίσει, μονάχα 143,6, πες 144 users ακόμα, θα έχουμε ασφαλή αποτελέσματα. Συνεχίστε την ψηφοφορία.
:shock:Quote:
Originally Posted by Mitsmann
Miiiiits!!Prodosia!
Nta3,exw renta shmera,de lew...
Alla ki esu pxia amesws na me dwseis?
De skefthkes tpt?Tis mpures pou exoume piei sthn Craft?Tis kraipales sthn Patra..?
De shmainan tpt ola auta gia senane loipon? :cry: :cry:
H. eisai ekswfrenika vlakas. toso pou katantas xrisimos.
Πορτοκαλί χοντρέ κεφτεδάκο, αντί να χάνεις τον χρόνο σου εδώ δεν πας να διαβάσεις κάνα μαθηματάκι μπας και μπορέσεις μέσω της εξάσκισης να ξεπεράσεις το εγγενές διανοητικό σου πρόβλημα και περάσεις τίποτα? Άντε γιατί 3 χρόνια σε σχολή χωρίς ούτε ένα μάθημα είναι βαριά ταρίφα :?
Λοιπον εγω εσενα, σε ξερω!
Αμα γυρισε κι ο Acid bath, η κατασταση ειναι σοβαρη.
Εγώ παιδιά τον Η. τον συμπαθώ πάντως και γουστάρω που είναι μόνος του και σας τη λέει στεγνά! Η. μη μασάς, είναι βλάκες όλοι εδώ μέσα, αν και δε γράφω συχνά το παρακολουθώ το φόρουμ και αυτοί που ήταν βλάκες παλιά εξακολουθούν να είναι :rofl:
themisomagos!
0%
0% [ 0 ]
Να ξερετε οτι ευτουνο το στατιστίκ κρινεται ως απαραδεκτο.
μόλις με έπιασε μια πηγαία αηδία.
Einai epeidh den exeis perasei oute ena mathima, vlaka.
το ήξερα ότι πάντα με αγαπούσες.! :pink: :pink: :pink:Quote:
Wraia!Quote:
Kai mias kai 3ereis kai tous upoloipous upopshfious,pisteueis eilikrina oti anhkw ki egw s'autous?
Oxi,pes mou thn alh8eia!
Ki as einai sklhrh... :|
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOQuote:
Originally Posted by H.
TI SE EIPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!~!``~!~!11
Αυτό να το κάνεις μέσω της εξάσκισης πορτοκαλί χοντρέ κεφτεδάκο :!:
ας μιλησει καποιος για το clearasil.ευχαριστω προκαταβολικα.Quote:
μόλις με έπιασε μια πηγαία αηδία.
δεν ξέρω για clearasil,είχα στο μυαλό μου κάτι σε σαρίν.
παρασυρθηκα απο τον προεκλογικο αγωνα του Νταρκ Ντομινιον και αδικησα τους υπολοιπους... :(
χαλαλι ομως, ας εχουμε μια ισχυρη αντιπολιτευση!
υ.γ.: σΚαλάνι ειναι, διορθωστε το!
K den einai autos edw epeidh
χαχαχααχ. γέλασα με δυο ποστ κάντιρου μέσα σε 5 λεπτά :|
δυσθεώρητα βάθη βλακείας.
ζήτω το πολυτεχνείο.
Molis eida to nickname mou den mporesa na sigratitho kai to riksa ston eafto mou san kalos Vergis. Ostoso, sorry pou den ipakousa tous kanones tis eisagogis :D
Na to koitakseis auto, endexomenws na uparxei problhma.Quote:
Originally Posted by sfinotouvlaki
Κακά τα ψέματα, ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία που χάθηκε καθώς περίμενα διεξοδικότερη έρευνα, ανοιχτή συζήτηση χωρίς ατζέντες και ταμπού με τελικό στόχο την καθολική αποδοχή της επίλεκτης ομάδας που θα έπαιρνε τελικά μέρος στην εκλογική διαδικασία. Και είναι κρίμα γιατί με αυτό τον τρόπο δίνεται το πάτημα σε κάθε λογής ξεπουλημένους παλιόπουστες ας μου επιτραπεί να πω να εκφράσουν αμφιβολίες και να επιχειρήσουν να αμαυρώσουν το θεσμό, ίσως ακόμη να φτάσουν και στο σημείο να ακυρώσουν αυτή τη γιορτή της δημοκρατίας. Ας μείνουμε ενωμένοι, ας δώκουμε την πρέπουσα απάντηση στους εχθρούς της ευημερίας μας.
Στα πλαίσια ενός ευρύτερου αγωνιστικού πνεύματος, δε θα μπορούσα να μη στηρίξω τον υποψήφιο του Πολυτεχνείου, κάθε άλλη επιλογή θα αποτελούσε ισχυρή αντίφαση και αυτό-ακύρωση.
εγω θα ηθελα να ξερω αν υπαρχει εστω και ενας απ τους υποψηφιοι, που ψηφισε καποιον αλλο απ τους ιδιοι υποψηφιοι.
(εκτος του Η. δηλαδη που το κανε σιγουρα)
ο angmar πού χάθηκε btw;
παρεξηγήθηκε που κάποιοι κακοπροαίρετοι του την έλεγαν;
έφυγε εντελώς ή απλά άλλαξε nickname και ξεκίνησε καινούρια καριέρα;
αυτά και άλλα ερωτήματα καλούνται να απαντήσουν οι δημιουργοί του σημαντικότατου αυτού poll στο κεντρικό (νεανικό) δελτίο του Electric Requiem dot com.
Quote:
liono
ημουν τριχασμενος αναμεσα στο χαμεροτσιρακι,στον βλακοθρασερ και σκαταλανι(αλτερ-ηγκο του ικονοπιτσα) αλλα την εριξα στον σωληνατο βλακα εν τελει.
μπορεί να μην συμπεριελήφθηκα, αλλά η παρουσία μου είναι εμφανής και διάχυτη στο θρεντ με ιδιαίτερα κολακευτικές αναφορές, κάτι που με κάνει περήφανο και θα συνεχίσω ακάθεκτος με μεγάλη όρεξη να σας διασκεδάζω
ωω, είσαι αληθινό πανκ.Quote:
Originally Posted by hcpunksonacid
...
οι "ουρακοτάνγκοι" που θεωρούν τον H. καθυστερημένο και βλάκα αφξάνονται με εκθετικούς ρυθμούς. Ζήτω οι ουρακοτάνγκοι. Ουγκ ουγκ.
θιχτηκε η ποστ γκομενα του
...
ο h.cpunksonacid. Αλλά πιο πολύ πανκ παρά ποστ γκομενάκι μου φαίνεται.
τέσπα, ζήτω ο πάοκ, ζήτω οι λουρίδες, ζήτω το ζελέ, ζήτω οι νεκροί φασίστες, ζήτω τα κυνήγια, ζήτω η σαλόνικα, ζήτω το ιντερνετικό πανκ(γραφείου)!!
Kai egw psufisa H. akolou8ontas to genikotero reuma. Elpizw na mhn apotelei parabiash tou katastatikou auto.Quote: