Osoi den exete pei katsarides mallon den exete dei pote ara menete kapou se fash groilandia.
Printable View
Osoi den exete pei katsarides mallon den exete dei pote ara menete kapou se fash groilandia.
ego gia na apofasiso ti tha psifiso skeftomoun ton eafto mou se mia giala gemati me to kathena apo ta ekpliktika zoifia...
fear factor styl
Quote:
Originally Posted by inhalexhale
οι κατσαριδες δεν μου εχουν καταστρεψει ποτε καμμια βραδια μου σε αντιθεση με τις απειρες που εχουν καταστραφει απο κουνουπια , επισης δεν με εχουν τσιμπισει ποτε και να ξυνομαι για μερες. βασικα δεν μου εχουν κανει τπτασε που τα κουνουπια ειναι δυσκολο να τα σκοτωσεις (και οι σκνιπες που το τσιμπημα τους ειναι 100 φορες πιο ισχυρο) σε αντιθεση με τις κατσαριδες που ειναι πανευκολο!
kounoupia me terasteia diafora...oso aoutan kai na valeis.. auta ta mpastarda 8a sou ormisoun na aporofisoun olo to farmako wste ta epomena na sou roufiksoun kai tin teleutaia stagwna...ta vampirakia ta idia... oi katsarides..perpatoun xezoun sta rouxa sou stin kouzina.. rixneis ligo farmako kai telos.. alla ta kounoupia.. oute naruto na itane..den katalavenoun mia..
Antitheta me ton filo apo panw misw tis katsarides. Einai ahdiastikes k auto k mono ftanei .-
Καταρχάς θαρρώ πως μερικοί έχουν μπερδέψει το θέμα ενόχληση ή αηδία με το θέμα σατανικότητα.
Είναι πασιφανές, πασίγνωστο, πασίδηλο και πασιφλόρα ότι το κατεξοχήν όργανο του Σατανά είναι οι κατσαρίδες για τρεις λόγους. Τους εξής δύο: Όταν δουν ότι τις φοβάσαι έρχονται κατά πάνω σου!
Και τοτε χρησιμοποιεις εκεινες τις αγαπημενες σου Βερμαχτ απ το λυκειο και νιωθουν την ισχυ της συνθλιψης.
(συν)θλιβερο.
σόρυ, ωραίο το λοουλούδι, αλλά αυτη τη στιγμή επιθυμώ μια σπιτικιά με μαρμελάδα κεράσιQuote:
Originally Posted by ang69
Το χειρότερο κακό του σατανα είναι τα σλιπάκια. Σου ζουλάν τ'αρχίδια.
Ον τόπικ από τις επιλογές που δίνεις θα πω τα πρόβατα (δηλαδή άλλο). Είναι βρώμικα, το ψητό βρωμάει από χιλιόμετρα, στα σκατά τους οργιαζουν οι ψύλλοι και δεν μπορείς να πλησιάσεις γιατι γεμίζεις. Οι ψύλλοι μου κάνουν σπυρακια τάλαρα, και ο μόνος τρόπος αντιμετώπισης ειναι ποτισμένη κάλτσα σε οινόπνευμα που φοριέται εξω απο τη μπυτζάμα... επίσης είναι τόσο βόδια που όταν πλησιάζει αμάξι εκεί που διασχίζουν το δρόμο κάθονται τα ζωντόβολα μες στη μέση με το πάσο τους. Δε θέλεις να τρακάρεις με πρόβατο ακούρευτο που πίσω στο γκώλο του κρέμονται κακαράτζες (ίσως και λαπαρώδεις λόγω κακής διατροφής, βλ. λιπάσματα στους βοσκότοπους μέσω της βροχής).
ψύλλους έχουν οι γάτες, μια γέννησε στο υπόγειό μας και δεν τολμούσαμε να μπούμε για μήνες, γιατί τα πόδοα μας γεμίζανε. Δεν τους έπιανε τίποτε, εκτός από ένα τοξικότατο που μας δώσανε από ένα κτηνιατρικό μαγαζί και κάναμε μετά τον ξεκασμό άλλους τόσους μήνες για να ξαναμπούμε.
Αν σου έκλεισαν το δρόμο πρόβατα, που να στον κλείσει κοπάδι με αγελάδες χωρίς βοσκό. Δεν το κουνάνε με τίποτε. Αντιθέτως τα πρόβατα με μια κόρνα τρομάζουν και φεύγουν αμέσως
Μια χαρά πάνε που λες οι ψύλλοι και στα πρόβατα και στις κατσίκες. Εδώ που τα λέμε παίζει να είναι και το χειρότερο αυτό
Προτείνω λοιπόν vote for ψύλλους.
Katsarides!!!
Ta exoume 3anapei gamwth mou!!!! Kwlozwa!!
ennow tis katasrides...esas sas agapw!!!
Το μεγαλύτερο πρόβλημα καλοκαιριάτικα αλλά και τις άλλες εποχές είναι αυτοί που κλέβουν κείμενα που άλλοι κόπιασαν για να τα γράψουν, αλλά και που δεν κοπιάζουν ούτε στο ελάχιστο προκειμένου να αναφέρουν τις πηγές τους:Βαβυλώνα blog
:evil:
Ο -πραγματικός- συγγραφέας του νήματος.
Αγαπητε φιλε ΑΙΓΕΑ.
διαβασα με προσοχη το λογκ σου και στην συνεχεια εξετασα ενδελεχως, διηνεκως, φασματικως και διαθαλασσοειδως τα διαφορα συνδεσματικα λινκς τα οποια παρεχεις προς ακοη και προβληματισμο. Πετυχα λοιπον το εξης λινκ το οποιο παραθετω αναφεροντας οτι εισαι η πηγη.
"Η Γατοσελίδα είναι η πρώτη ελληνική ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε με αποκλειστικό περιεχόμενο τις γάτες. Είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα (κατ’ οποιονδήποτε τρόπο) και έχει σαν στόχο να φέρει τους Έλληνες πιο κοντά στους μικρούς αιλουροειδής φίλους, να προσφέρει την δυνατότητα στην ενημέρωση γύρω από θέματα που αφορούν τις γάτες, να διασκεδάσει, ή και να φέρει τα μέλη σε επικοινωνία με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων"
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΧΛΕΜΠΟΝΙΑΡΗ!!!!!!!!!!
Opws egw!Quote:
Originally Posted by themisomagos
Ποιες κατσαριδες ρε αμπαλοι, τι σας ενοχλουν οι κατσαριδες, απλα σιχαμα ειναι, οταν κανετε τα 69 και τις κοπρολαγνειες και τις ποδολαγνειες μετα απο περπατημα 7 χιλιομετρων καλα ειναι, τωρα σας πειραξε.
δείξε λίγο κανατόηση, τα περισσότερα αρχικά κείμενα εδώ μέσα είναι αυτονόητα κόπυ πέηστ και από την πολύ βαρεμάρα ξεχνιέται καμιά φορά το λινκ, ευχαριστούμε για την παρατήρηση και το ωραιο μπλογκ σου.Quote:
Originally Posted by Aigeas
Quote:
Originally Posted by Mitsmann
Κατ' αρχήν φιλαράκι, η προχωρημένη ηλικία μου σε συνδιασμό με τα 98 ατσάλινα κιλά μου, την προϋπηρεσία μου στα καράβια και όχι στο playstation, είναι από μόνα τους αντενδείξεις για να μιλάς ομορφότερα γιατί όσο εύκολα αποκτώ χιούμορ, άλλο τόσο γρήγορα το χάνω. Για να μην σ' αρχίσω σε τίποτα (αληθινές) γρήγορες λοιπόν να μιλάς ωραία γιατί ούτε που με ξέρεις, και γενικά επειδή τον τελευταίο καιρό δεν μου κάθεται κανένας, ψήνομαι γρήγορα για σφαλιάρες. Εκτός αν είσαι κάτω από 14 (πιθανότατο) οπότε μπορώ να σε παραδώσω απευθείας στον πατέρα σου. Και επειδή έγραψες και την λέξη "χλεμπονιάρη" που πιθανώς δεν ξέρεις ούτε τι σημαίνει, για να μην κοροϊδεύεις τον εαυτόν σου, το μπράτσο μου είναι όσο η μέση σου. Άνοιξε το λεξικό να βρεις καινούργια λέξη να με χαρακτηρήσεις, αλλά να είσαι ευγενικός γιατί δεν αστειεύομαι καθόλου.
Το να βάζει ο καθένας τις πηγές του κάθε κειμένου, είναι πρώτα-πρώτα
νομική υποχρέωση, σ' αρέσει δεν σ' αρέσει, έτσι λειτουργεί το ίντερνετ εδώ και χρόνια. Αλλιώς, επειδή οι Έλληνες γενικώς έχουν αξιοζήλευτες επιδόσεις στον τσαρλατανισμό, ο καθένας θα έγραφε ότι του κατέβει και τότε δεν θα το έβρισκα καθόλου περίεργο να διάβαζα ανάλυση για τον καρκίνο της σπλήνας από τον κάθε mitsmann.
Υ.Γ
Το "άντε γαμήσου" μπορούμε να το κανονίσουμε να μου το πεις κι από κοντά. Σαν άντρας που είσαι.
ε πώς να μη τον ερωτευτείς μετά; :pink:
άντε ρε χλεμπονιάρη.
Quote:
Originally Posted by Candiru
Ευχαριστώ candiru, την σπόντα μου για τις πηγές την άφησα γιατί είναι καλό να σας γίνει συνήθεια, δηλαδή αυτός είναι ένας από τους πολλούς κανόνες που χαρακτηρίζουν αυτόν τον ψευδοκόσμο. Ήταν συμβουλευτικού περιεχομένου που οπωσδήποτε θα σας χρειαστεί οπουδήποτε αλλού συμμετέχετε γράφοντας (συνηθισμένος κανόνας βάσει του οποίου σβήνονται τα μηνύματα που δεν έχουν πηγές, στα περισσότερα ελληνικά φόρουμς)
Κατά τ' άλλα το κείμενο ένα αστειάκι είναι απλώς και δεν τίθεται καν σοβαρό ζήτημα. Αλλά στην περίπτωση που αντέγραφα τα κείμενα του γιατρού για το συκώτι, και του έλεγα και "άντε γαμήσου", το πιθανότερο είναι να έκλεινα λιγότερες από 48 ώρες ελεύθερος. Υπάρχει όμως το ενδεχόμενο ο γιατρός να μην γράφει μόνο για το συκώτι και να έχει και άλλα ενδιαφέροντα, αλλά να είναι το ίδιο ευέξαπτος. Καλό συνήθειο είναι δηλαδή η αναφορά των πηγών και επιπλέον δεν εκθέτετε τους ιδιοκτήτες της κάθε σελίδας.
Quote:
Originally Posted by .
Είδες τι γλυκός που είμαι;
post pix of your μπράτσο!!!!!!!!!!!!!!!!`1!!!!!!!!
Σου ζητω ειλικρινη συγνωμμη. Θα ποσταρω και μια πικ με μια γατα αγκαλια και τοτε ολα θα ειναι τοσο λουλουδενια μεταξυ μας. :pink:
υ.γ. Γενικα, συχναζω στο Καραβελ.
Quote:
Originally Posted by .
Κοίτα, άμα μου ζητάτε φωτογραφίες από τώρα και ιδίως άμα πάρω χαμπάρι ότι δεν έχει άντρες εδώ μέσα, δεν φεύγω με τίποτα!
Θα σας κρατήσω όλες για μένα.
φαντάσου ότι ο πιο άντρας εδώ μέσα είναι ο μιτσμαν!!!!
Quote:
Ωραία, αφού τα βρήκαμε και με τους γατούληδές μου όλα μια χαρά λοιπόν (και απαγορεύεται η αντιγραφή από το γατοsite για να μην σου μπει καμιά ιδέα).
Στο κάραβελ θα έρθω όταν γεράσω. Τώρα χαράζω καλοκαιρινό ταξίδι με διαβήτες.
Quote:
Originally Posted by .
Κατάλαβα. Κανένας άλλος λιγότερο εύθραυστος για να τσακωθούμε υπάρχει;
Αυτός εκεί με τον ψυχάκια για avatar που έκανε την αντιγραφή που είναι χωμένος; Θέλω να του κάνω θεραπεία!
Οταν λες 98 κιλα, σημαινει οτι εισαι στον ογκο?
εγώ πάντως σκέφτομαι να πάω διακοπές σε ένα από τα ξενοδοχεία της Εκκλησίας, οπότε κατά κάποιο τρόπο χαράζω καλοκαιρινό ταξίδι με καρκίνους.
Αμα ειναι για καρκινο της σπληνας, να σου γραψω ενα ρηβιου μουρλια!!!
Σημαίνει ότι είμαι ο ορισμός της λέξης "όγκος". Επίσης σημαίνει ότι δυστυχώς δεν θα σταματήσω τις γυμναστικές ποτέ, γιατί από όγκος θα γίνω εύκολα χόνδρος. Λέω φέτος να με ξαναπάω στα 83, γι' αυτό το ταξίδι με την μοτοσυκλέτα θα είναι μαραθώνιο (πράγμα που ευτυχώς ακόμα δεν το ξέρει η γυναίκα μου)Quote:
λολολQuote:
Originally Posted by .
Ενταξει τοτε. Συγνωμμη που σε προσεβαλα.
Φιλοι ε?
Quote:
Δεν τρέχει τίποτα. Δεν αισθάνομαι ότι απειλούμαι με βρισιές από το διαδίκτυο. Αλλά αφού φαίνεται ότι έχεις φαντασία, αν είναι να γράφεις βρισιές τουλάχιστον καν' το με άλλο τρόπο. Αυτός μου θυμίζει επιθεώρηση με τον Ψάλτη.
οκ, μαλακία το αρχικό νταηλίκι αλλά έχει κάποιο δίκιο για τις πηγές
δεν ασχοληθηκα με τις πηγες, εχει σελιδα που φερνει κοντα τους χρηστες με τις γατες. ποιες πηγες και ζαγορια και λουτρα αιδηψου μου λες μετα.
Οι γάτες είναι γαμώ τα ζώα. Καιρός να το καταλάβεις γκρίνγκο
@Aigeas
to keimeno mou to esteile filos se .doc kai oute kan egrafe tipota gia to blog sou...giafto ke den evala to apo pou to vrika...an iksera oti ipirxe se blog tha evaza pigi..outos i allos den to epeksa pote oti ine diko mou...to asteio ine..oti oute sto blog sou to ida...to ksanaeida se teleios asxeto forum..tou opoiou tha doso to link molis ine up again..
Καλός ρουφιάνος και του λόγου σου