Re: Crippled black Phoenix
μεταφερόμαστε στο An Club, τα κεράκια ακόμα καίνε, ο κόσμος είναι ακόμα λιγότερος, ο nothingman και ο kveld έχουν κρυφτεί πίσω από κάποια κολώνα, έχουν μόλις σταματήσει τη συζήτηση για την random αδερφή της random αγαπημένης τους γλυκούλας αγγλίδας ηθοποιού, και παρακολουθούν με κατάνυξη την οχτάδα, νιώθουμε όλοι μαζί να ζούμε ένα μεγάλο flashback, το μάτριξ αλλάζει, έχουμε ξαναζήσει τη σκηνή, τα δάκρυα είναι έτοιμα να κυλήσουν, μόνο που αυτή τη φορά δεν είναι το "Sharks and Storms".
είναι το "Burnt Reynolds".
Monoliths, ξανά.
ναι ναι και για μας που δεν το ζήσαμε.
δε γαταλαβα παιζαν οι ψριππλεδ βλαψκ πηοενιχ και κανεισ δεν ειπε τιποτα? ι ειμαι τοσο ωλακασ?
ok to xanagrafw
paizan oi crippled black phoenix kai kaneios den eipe tipota i eimai toso vlakas?
kai kati gia link akousa. gia dwste
Κοιτα την ημερομηνια 4 ποστ πριν.
Quote:
Originally Posted by carheart
νιώθουμε όλοι μαζί να ζούμε ένα μεγάλο flashback, το μάτριξ αλλάζει, έχουμε ξαναζήσει τη σκηνή, τα δάκρυα είναι έτοιμα να κυλήσουν, μόνο που αυτή τη φορά δεν είναι το "Sharks and Storms".
είναι το "Burnt Reynolds".
Monoliths, ξανά.
mm τι εννοείς; γιατί και απ'τα 2 είχε τότε =p
(και τα 2 μαζί με το goodnight europe παραμένουν οι κορυφαίες στιγμές)
προφανως εννοει ο μουσιας οτι την συγκινηση που τοτε εδινε το "καρχαρτς και θυελλες"
τωρα την δινει ο "καμμενος ρεϋνολδος" που ειναι πιο φρεσκος ως κυκλοφορια
δεν μπορει να μην θυμαται οτι με το ακυκλοφορητο τοτες burnt reynolds ανοιξαν τη συναυλια!
εγω εχω αλλο να παρατηρησω στον μουσια:
Quote:
Δηλαδή αν ξανάρθουν οι Cripple Black Phoenix περιμένετε να χει πάνω από τα 40 άτομα που είχαν την πρώτη φορά;
Quote:
Monoliths, ξανά.
40 άτομα; εγώ γιατί το θυμάμαι κάπως γεμάτο το ΑΝ;
(δεν ήμουν πιωμένος! ...πολύ.)
100-150 βαριά να ήμασταν.
ναι καπου εκει ¨)
τωρα ποσοι να ναι ?