Ναι. Και γι' αυτό έχω άποψη. Γιατί στα αγγλικά-ελληνικά-κορεάτικα θεωρώ ότι χάνει, σε ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ, ΝΑΙ.
Και γελοία είσαι εσύ, όχι τα ιαπωνικά. (:teddy:)
Printable View
funishment, grow up ρε μανάρι μου.
Ας το λήξουμε εδώ. Προτιμώ τα αγγλικά, προτιμάτε τα ιαπωνικά.
Μα εδώ είναι το θέμα, συνήθως το αγγλικό ντουμπλάρισμα είναι μάπα και "cheesy" μιας και τα αναλαμβάνουν 1-2 εταιρίες που γενικά στη πούτσα τους (αν το ψάξεις θα δεις παράπονα από παντού, αλλά σιγά μην ψάξουμε για english dubbing άλλα δουλειά δεν είχαμε :P ). Δηλαδή το αντίστοιχο που συμβαίνει σε εμάς με το προαναφερθέν παράδειγμα της Pixar.
Είναι κατανοητό αυτό που λες με το αυτί κτλ. αλλά σκέψου πως αυτό είναι απλά μια συνήθεια. Όταν είδα για 1η φορά anime στα ιαπωνικά (νομίζω ταινία Dragonball; ) είχα πεθάνει στο γέλιο. Εν καιρώ, όταν και σταμάτησε να μου ακούγεται "περίεργο", ανακάλυψα γιατί είναι ανώτερο από τις προχειροδουλειές των Αμερικάνων. Επίσης τώρα πια μου ακούγονται το ίδιο εύηχα με τα Αγγλικά.
Επίσης μιας και κάποιος το ανέφερε, όλες οι φωνές παιδιών γίνονται από γυναίκες για ευνόητους λόγους.
Τη γλώσσα αυτή καθ'αυτή θα μπορούσα να τη συνηθίσω, τις αισχρές γυναικείες φώνες ποτέ.
Με κάνουν να θέλω να σπάσω την οθόνη με το πληκτρολογιο.
πείτε και για τα hentai, αν τα προτιμάτε ντουμπλαρισμένα ή όχι.
ον τόπικ, την πρώτη φορά που έβαλα να δω το nausicaa of the valley of the wind, δεν άντεξα, και το είδα ντουμπλαρισμένο στα αγγλικά. Μετά που άρχισα το One Piece και δεν είχα επιλογή, το συνήθισα. Πλέον μου φαίνεται τόσο φυσιολογικό, που αρκετές φορές ξεχνιέμαι και δεν κοιτάω τους υπότιτλους.
όλοι εσείς που λέτε οτι μάθατε γιαπωνέζικα από τα άνιμε και εννοείτε οτι μάθατε τι λένε όταν σηκώνουν το τηλέφωνο είστε αστείοι τύποι.
όχι εσείς εσείς τότε, οι άλλοι εσείς.
α, εντάξει τότε, οι άλλοι εμείς είναι όντως αστείοι τύποι. :P
είστε ναι.
mosi mosi? mosi mosi? MOSI MOSI RE?
Μίσα-μίσα δεν την λένε;
Ανήκω στην κατηγορία που μπορεί να βρίσκει γελοίες τις φωνές αλλά και πάλι αρνούμαι να το δω ντουμπλαρισμένο, και οι ελληνικοί υπότιτλοι μια χαρά με βολεύουν άρα δε βαργιέσαι (και διαβάζουμε το τέλος του manga είπαμε, που το φτιάνει ωραία~!)
'Οταν σηκώνουν το τηλέφωνο, μοσιμοσίιι.
Έχει δει κανείς τις ταινίες να θάψουμε.
Το έπσηνα μια φορά κι έναν καιρό να τις δω, να μην το κσανασκεφτώ ε.
Δες τις για τη φάschη. Φοβερή δουλειά έχει πέσει στον Ρίουκ, ο καλύτερος ηθοποιός εκεί μέσα. Oh wait.
-_- ψιλοαπογοήτευση οι ταινίες. Ενώ το άνιμε τά'σπαγε.
http://linkey.files.wordpress.com/20...e-simpsons.jpg
δεν ειχα ξαναδει anime (κατι καμπαμαρου)
χθες το τελειωσα εβλεπα 1-2 την μερα και ομολογω οτι πηδησε
ειδικα μεχρι το 16-17 ειναι ***** μετα κανει μια κοιλιτσα αφηνει μια αισθηση οτι ξεχειλωνει λιγο αλλα κραταει μια ποιοτητα και το φιναλε το βρηκα αρκετο καλο
και ο L και ο Κιρα μεγαλοι χαρακτηρες
γενικα και ασχετοι δειτε το αφοβα γαμει
τι ειναι ***** ?
5 αστερια δηλ 5 αστερων αριστουργημα
Αν τελειωνε με τον L θα ηταν αριστουργημα. Με τετοια κοιλια ομως μονο καλο μπορεις να το πεις.
Αντιθέτως, εγώ θα έλεγα πως με τον L απλά δε θα μπορούσε ποτέ να τελειώσει. Ο καημένος είχε κάνει τα πάντα, όμως πραγματικά εκτός από υποψίες ποτέ δε θα μπορούσε να βρει τη λύση με αποδείξεις. Το μεγαλύτερο λάθος του Kira (εκτός του ότι σκότωσε τον Ρόι Πέμπερ, που αμέσως κάρφωσε υποψίες πάνω του γιατί ήταν ο μόνος που ίσως να χε λόγο να το κάνει) ήταν το ότι σχεδίασε το θάνατο του L και έπειτα επαναπάφτηκε. Άλλωστε, ο L ποτέ δε χάθηκε. Σε όλο το anime ήταν εκεί, το στοίχειωνε η παρουσία του!:touched:
Πες τα ρε Μιντνάιτ.
Νταξ, η εκτέλεση δεν ήτανε κι η καλύτερη, αλλά η ιδέα ότι
γάμησε!Spoiler
Και έπος
Spoiler
:dfinger::headbang::twisted::cool:
Βάλε και κάνα σπόιλερ μίντναιτ..
Και ο προηγούμενος βασικά........
Ποτέ δεν είναι αργά φίλε μου..
Good idea, shame about the execution είπα, αν πρόσεξες.
Δεν ξέρω το θεώρησαSpoiler
Γενικά με μια πρόχειρη σκέψη νομίζω πως είναι τοSpoiler
το τέλος του άνιμε είναι μούφα.
το τέλος του μάνγκα είναι απίστευτο.
Θα μας τρελάνετε.
Τι διαφορά είχε το ένα με το άλλο;
την τελευταια σελιδα.
Αν εξαιρέσεις το τελευταίο chapter (σιγά το chapter) είναι ολόιδια, εκτός αν αναφέρεται στο ότι γενικά το σχέδιο στο manga αναλύεται περισσότερο, αλλά και πάλι.
βασικά, η διαφορά είναι απειροελάχιστη
ρε, δε ξέρω τι παίζει αλλά το μάνγκα που διάβασα εγώ δεν έχει καμιά σχέση με το άνιμε, δεν υπάρχει ούτε νήαρ ούτε μέλλο, στο τέλος γίνεται κάτι γαμάτο μεταξύ ελ και λάιτ και τελείωνει, το ίδιο συμβαίνει και στις 2 live action ταινίες. Μπορεί απλά να το είδα στην ταινία και να νομίζω ότι έγινε και στο μάνγκα, γουατέβερ
Λολ μια χαρά υπάρχουν στο manga, ή θα διάβασες κάνα fanmade ή απλά δεν τα μπερδεύεις
Σαν εσένα καλή ώρα.
Αχαχαχαχαχαχαχ σκάλωσα για λίγο
μπορεί να είναι κανα διαφορετικο μανγκα βασισμενο στην ταινια, γιατι και η ταινια με L τελειωνει