auto paizei na itan to pio akyro "οπότε" pou exei ypothei (sic) pote!
mpravo deggial!!
Printable View
auto paizei na itan to pio akyro "οπότε" pou exei ypothei (sic) pote!
mpravo deggial!!
βουλησιαρχικά σε βαφτίζω και γω πασόκο.Quote:
Originally Posted by Skalani Caveman
deggial μην ποστάρεις,fixxxer μην κάνεις χιούμορ.
πέρα από το ιντυμέντια έχει ακουστεί καθόλου; ξέρει κανείς; σε εφημερίδες, τιβί, κλπ;
An den apanthseis eisai flwros olkhs k ensternizomai (me sixamara einai h alh8eia) thn apopsh katwrimou.
edit: sto Skalani Caveman phgiaine
αυτό ορίζεται ωςι απλή αδιαφορία ή ως πασοκική λογική που λένε και οι ικονοκάλτσουρς;Quote:
Originally Posted by Deggial
Φίλε Griffith (όμορφο username!!!) αντιλαμβάνομαι την προσπάθεια σου να με μπερδέψεις με βαρύγδουπες και περίεργες λέξεις, αλλά πέρα απ' αυτό δε νομίζω ότι με προσβάλλεις με οιονδήποτε τρόπο αποκαλώντας με πασόκο! Έχω πλήρη επίγνωση των πολιτικών μου πεποιθήσεων και δεν πρόκειται να με αγγίξουν τέτοια σχόλια. :wink:
Τυχαία είδα στις ειδήσεις του MEGA τώρα το μεσημέρι μία (υπερβολικά) σύντομη αναφορά. Ο Πολύδωρας έχει ήδη βγάλει ανακοίνωση πως ο αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα.Quote:
Originally Posted by Candiru
Ε; Ποιός σημείο ορίζεται ως αδιαφορία; Επίσης χρησιμοποιείτε πλέον τον όρο πασόκος τόσο ευρέως που δεν έχει νόημα.Quote:
Originally Posted by Lost_In_Cooperland
χα! πασόκος!Quote:
Originally Posted by Skalani Caveman
το ότι ξέρεις πως δεν πρόκειται να συμβεί αυτό που εσύ ονομάζεις "η μόνη δίκαιη πράξη" και παρ' όλα αυτά επιμένεις να καταδικάζεις το σάπισμα του μπάτσου. και το ότι θα γίνουν χειρότερα τα πράγματα είναι μαλακίες. όπως φαίνεται γλαφυρά από το βίντεο δεν χρειάζονται αφορμές τα σμέρφς και στην τελική δεν ξέρω ποιο είναι πιο εξευτελιστικό... να τον έστελνε ο μπάτσος στο νοσοκομείο ή αυτό που έγινε;
εντιτ: εγώ δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. μάλλον γιατί είμαι πασόκος.
Gia merikous apotelei statherh aksia omws.Quote:
Ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως κ. Βύρων Πολύδωρας σχολιάζοντας το οπτικοακουστικό υλικό που προβάλλεται σε διαδικτυακό τόπο, δήλωσε τα εξής:
« Η πράξη (που είδα στο DVD η οποία έλαβε χώρα στο Α.Τ. Ομονοίας στις 24-06-2006) είναι απαράδεκτη και καταδικαστέα.
Προσβάλλει ευθέως τον πολιτισμό μας και θίγει βάναυσα το κύρος της Αστυνομίας.
Οι υπεύθυνοι αστυνομικοί θα τιμωρηθούν παραδειγματικά.
Ήδη τίθεται σε διαθεσιμότητα ο Αρχιφύλακας, δράστης του επεισοδίου, και μετακινείται ο Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας.
Η μεταχείριση των κρατουμένων πρέπει να γίνεται με απόλυτο σεβασμό στα κατά το Σύνταγμα και τον Νόμο δικαιώματά τους.
Κάθε μορφή κατάχρησης εξουσίας θα αντιμετωπίζεται με την μέγιστη αυστηρότητα προκειμένου να μη δημιουργείται ούτε η ελάχιστη σκιά στον τρόπο λειτουργίας της Αστυνομίας .
Ως προς το ποινικό μέρος σχηματίζεται δικογραφία που υποβάλλεται αμέσως στον Εισαγγελέα ».
αυτό θα πει παραδειγματική τιμωρία :!:
προτείνω να του κόψουν και τις χριστουγεννιάτικες κάρτες αν και σε αυτή την περίπτωση θα μιλάμε για αυτοδικία.
Ε, η διαφωνία μας είναι στην τελευταία πρόταση. Κατά τη γνώμη μου, το σάπισμα του μπάτσου θα οδηγήσει σε αντεκδίκηση των αστυνομικών προς τους αλλοδαπούς. Και ναι, σαφώς δε χρειάζονται αφορμές (δεν είναι πως δεν δέρνουν αλλοδαπούς και τώρα), αλλά θα οδηγήσει σε ένα γενικευμένο, βραχυπρόθεσμο ξέσπασμα αστυνομικής βίας.Quote:
Originally Posted by Lost_In_Cooperland
Σε κάθε περίπτωση, δεν πρόκειται για αδιαφορία. Για πασοκισμό το συζητάμε. :P
Gelaw. Enw mallon na klaiw 8a prepe.Quote:
Originally Posted by Ubu Roi
[quote=solution_AK-47]Gelaw. Enw mallon na klaiw 8a prepe.[/quote:2yjaqjdp]Quote:
Originally Posted by "Ubu Roi":2yjaqjdp
όντως. μπορεί να τον στείλουν στο Α.Τ. της γειτονιάς σου :!:
βασικά δν καταλαβαίνω τι λάθος λέει ο ντέγκιαλ. δλδ οκ, έτσι όπως τα λέει είναι κάπως, αλλά εγώ αυτό που καταλαβαίνω πως λέτε είναι "επειδή δε θα γίνει το σωστό, δηλαδή η μόνιμη και εσαεί απόλυσή του, πρέπει να τον γαμήσουμε στο ξύλο τον γαμιόλη να δει πως είναι".
αυτό λέμε; πως πρέπει να κάνουμε κάτι που ΔΕΝ θα κάνουμε (εκτός αν κανονίζετε ντου κ δν μου 'χετε πει τπτ) επειδή αυτό που θα έπρεπε να γίνει, ΔΕΝ θα γίνει;
O Deggial λειτουργεί και λέει πως ο αληταράς εκείνος που λέει "εσύ είσαι το νούμερο ένα, εσύ είσαι το νούμερο δύο" σε δύο ανθρώπους, και συνεχίζει, "όταν ακούτε το νούμερό σας θα βαράτε τον άλλον", λέει πως η μόνη δίκαιη πράξη στην κατάσταση που υπάρχει, την έδειξε και η τιβί, είναι η απομάκρυνση αυτού του αληταρά από όλα τα σώματα ασφαλείας. Αυτό. Και μετά θα πνιγούμε από έκρηξη δικαιοσύνης, η δημοκρατία θα έχει κάνει το θαύμα της, ο σύγχρονος κόσμος θα ατενίζει το μέλλον με άλλη ματιά, όλοι θα είναι ευχαριστημένοι, οι αλλοδαποί θα αναφωνήσουν "επιτέλους, κάτι έγινε σωστά", οι άτσαντες πλέον κυρίες θα λένε "α, ω, καλά του έκαναν" χωρίς να λένε ποιού, όλα θα είναι εντάξει. Για αυτό ο Deggial είναι ένας καραγκιόζαρος, ένας σιχαμένος τύπος που όλο διατυμπανίζει τι πρέπει να γίνει ώστε η ανθρωπότητα να μην πάει ούτε χιλιοστό μπροστά, που δημιουργεί μερικές δεκάδες ο,τινάναι ασάφειες και τις μπλέκει έτσι ώστε να φαίνονται ενιαία, σοβαρή και διαβασμένη αντιμετώπιση πάνω στο εκάστοτε θέμα που παπαρολογεί, δεν μας βρίζει όταν τον κράζουμε, και κάνει το απολύτως χειροτερότερο, προσπαθεί να απαντήσει σοβαρά, ίσως σοβαρότερα από ό,τι πριν. Αυτό είναι τρομοκρατία.
Ο αληταράς του βίντεο πρέπει όχι να τεθεί σε διαθεσιμότητα, αλλά να φυλακιστεί άμεσα, και να δικαστεί για παράνομη άσκηση βίας, και γενικώς για τα όσα βλέπουμε καθαρότατα στο βίντεο.
Και μάντεψε, ηλίθιε Deggial. Ούτε αυτό είναι δίκαια λύση. Είναι ό,τι κοντινότερο σε αυτήν όμως.
μπορείς να το πεις κι έτσι. στην ουσία το σημείο στο οποίο διαφωνώ εγώ με τον deggial είναι ότι το ενδεχόμενο ντου στον μπάτσο θα κάνει τα πράγματα χειρότερα. πιστεύω ότι κάποιος αστυνομικός που δεν είχε σκοπό εξαρχής να συμπεριφερθεί έτσι, δεν θα το κάνει επειδή έδειραν έναν δικό του. οι υπόλοιποι θα το έκαναν σε κάθε περίπτωση. από το να περάσει στο ντούκου λοιπόν (διαθεσιμότητα για 1 μήνα ή οτιδήποτε παρόμοιο δλδ ), προτιμώ να φάει μερικές κλοτσιές.
Ta upoloipa de m' endiaferoun, auto:
omws to summerizomai 100%Quote:
Originally Posted by carheart
Αναφέρθηκα, από παράληψη, μόνο ως προς την πειθαρχική πράξη. Και πραγματικά, δηλαδή, δε σου πέρασε από το μυαλό το ενδεχόμενο πως πολύ απλά ξέχασα να αναφέρω τις ποινικές συνέπειες;Quote:
Originally Posted by carheart
Γράφουμε σε ένα φόρουμ, γαμώ το κερατό μου. Τι περιμένετε, να κάθεται ο καθένας να σκέφτεται κανά μισάωρο τι θα γράψει, λες και πρέπει να γράψω επιστημονικό δοκίμιο; Σε μία προσωπική, προφορική συζήτηση δε θα σου είχε περάσει καν στο μυαλό να κάνεις αυτή την παρατήρηση.
Επίσης, είναι δυνατόν να σταματήσουμε να παρεξηγούμε τα πάντα; Ανάφερα την απομάκρυνση ως δίκαιη πράξη επειδή προστατεύει το συμφέρον της κοινωνίας (ο αστυνομικός δεν βρίσκεται πλέον σε θέση να καταχρηστεί το επάγγελμα του για την επανάληψη τέτοιας πράξης), σε αντίθεση με τον ξυλοδαρμό.
Quote:
Originally Posted by .
[quote=stam and the witches][/quote:1vtg4qxn]Quote:
Originally Posted by ".":1vtg4qxn
να του κόψουν και την δωρεάν συνδρομή της "Αστυνομικής Επιθεώρησης"
και εγώ ξέχασα να τονίσω πως το ποστ μου ήταν χιουμοριστικού χαρακτήρα!!!Quote:
Γράφουμε σε ένα φόρουμ, γαμώ το κερατό μου. Τι περιμένετε, να μην κάνουμε ποτέ χαβαλέ;;;;
Επίσης, είναι δυνατόν να σταματήσουμε να παρεξηγούμε τα πάντα;
Εγώ πάντως αυτό σκέφτηκα πρώτο. Είπα "ε, το μπουνταλά το Deggial, ξέχασε να αναφέρει τις ποινικές κυρώσεις!".Quote:
:)Quote:
Originally Posted by .
Περιμένω να ακούσω τη πραγματικά δίκαιη λύση από τις Παγκόσμιες Σταθερές Δικαιοσύνης του φόρουμ.
Ναι οκ.
Μία λύση υπάρχει: Ban & ξύλο.Quote:
Originally Posted by Phoebus
γενικά ρε παιδί μου, είστε όλοι πασόκοι γιατί αντιλαμβάνεστε το ζήτημα παντελώς επιφανειακά, δηλαδή στο επίπεδο της τιμωρίας που πρέπει να επιβάλλεται σε τέτοιες περιπτώσεις, και δεν ασκείτε κριτική στο ίδιο το σύστημα που τις γένναει. αυτός ο συγκεκριμένος ασφαλίτης είναι έτσι γιατί πέρασε από μια διαδικασία που είχε σκοπό να τον κάνει ακριβώς αυτό που είναι τώρα. αυτό συνεπάγεται ότι αυτός ο συγκεκριμένος ασφαλίτης δεν είναι ο μόνος ασφαλίτης ο οποίος δρα αναλόγως, είναι απλά ένας αρκετά άτυχος συγκεκριμένος ασφαλίτης, που έτυχε να τον βιντεοσκοπούν, και στάθηκε αρκετά μαλάκας ώστε να τους επιτρέψει να το κάνουν. μπορούμε να υποθέσουμε χωρίς μεγάλα περιθώρια απόκλισης ότι υπάρχουν άλλα 128041804180241285,5329 μέλη της ΕΛ.ΑΣ που δρουν αναλόγως αλλά δεν ήταν αρκετά άτυχοι ώστε να τους βιντεοσκοπούν και αρκετά μαλάκες ώστε να το επιτρέψουν. έτσι, γίνεται αντιληπτό ότι αυτα τα φαίνομενα δεν είναι αυθύπαρκτα αλλά είναι η άμεση συνέπεια τους συστήματος το οποίο τα γεννά. οπότε αν εσύ απλά περιορίζεσαι στο να καταστείλεις τέτοια φαίνομενα και όχι και στο να τα προλαμβάνεις προσπαθώντας να αλλάξεις σύσσωμο το σύστημα που τα παράγει τότε είσαι πασοκάρα διότι χωρίς την παραπάνω ριζική αλλαγή τέτοια φαίνομενα θα υπάρχουν παντού και πάντα και αυτά που θα φτάνουν στα αυτιά του πλατιού κοινού και κατ' επέκταση θα τιμωρούνται -έστω και με αληθινές ποινές, όχι με διαθεσιμότητες και μετακινήσεις- θα είναι οι απειροελάχιστες εξαιρέσεις και σε καμία περίπτωση το σύνολο, ή έστω η πλειοψηφία. οι οποίες απειροελάχιστες εξαιρέσεις μπορούν να δώσουν και στους κοινοβουλευτικούς κρετινούς την δυνατότητα να βγάζουν ανακοινώσεις όπως η παραπάνω ώστε να δίνουν και την εντύπωση ενός αμείλικτου και αδιάφθορου κρατικού μηχανισμού ο οποίος δεν επιτρέπει τέτοιες παρεκτροπές, ενώ στην πραγματικότητα, αυτός είναι που τις γεννά, συνειδητά.
Aυτό ήταν το ποστ που έπρεπε να γίνει.
οπότε όσοι δεν μπορέσατε να το κάνετε μπορείτε να αρχίσετε να το κουοτάρετε.
Eloeos re gmt. Ti allo diladi prepei na kanei enas mpatsos gia na paei fylaki (kata protimisi se mia pteryga pou na einai mono alvanoi viastes)??Quote:
Ta vasanistiria den einai arketa? Tha eprepe na tous vrasoun diladi se sigani fotia kai meta na tous fane gia na aksizoun fylaki?
Apomakrinsi apo to soma einai i timoria gia anikanous mpatsous. I timoria gia vasanistes mpatsous tha eprepe na einai polyetis fylakisi se pteryga me alvanous.
Quote:
Originally Posted by katwrimos
μην πεις ότι ήταν τυχαίο παράδειγμα!Ούτε ότι αστειευόσουν:!:Quote:
Originally Posted by katwrimos
Oraia, opote an mas epitethei i ameriki na min aminthoume, giati skotonontas enan pezonafti tha odigithoun se antekdikisi oi ypoloipoi!! An ginei xounta na min kanoume tipota giati afto tha odigisei se antekdikisi!!Quote:
Ε, η διαφωνία μας είναι στην τελευταία πρόταση. Κατά τη γνώμη μου, το σάπισμα του μπάτσου θα οδηγήσει σε αντεκδίκηση των αστυνομικών προς τους αλλοδαπούς.
Se antekdikisi den provaineis otan to kratos mporei na se iperaspistei kai na apodosei dikaiosini. Otan to kratos eite den thelei eite den mporei na tirisei tin parapano arxi, safos kai dikaiousai na antidraseis.
τώρα ξεκινά το θρεντ.
επίσης σόλο, άσχετα με το αν βολεύει μια χαρούλα το σύστημα, πιστεύεις πως χρειάζεται προσπάθεια για να γίνει κανείς έτσι; πως δν αρκεί να εκμεταλλευτείς απλώς την φυσική τάση του ανθρώπου να 'ναι σκατιάς;
σταμάτα να μιλάς σαν το Χιού Γκραντ.Quote:
σαν τον ικόνοκλαστ μιλάω, που κολλάει ο χιού γκραντ;
άθειστ, σάλτα γαμήσου ρε γλοιώδη!
συμφωνω απολυτα με καρχαρτ
χμ όταν διάβασα το ποστ σου το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι ξέχασες να γράψεις και για παγκόσμια ειρήνη.Quote: