γιατί άλλους τους παίρνει χρόνια να το παραδεχτούν δημόσια :ρ
Printable View
γιατί άλλους τους παίρνει χρόνια να το παραδεχτούν δημόσια :ρ
Einai aplo re.Einai h gnwstes texnikes:Quote:
Originally Posted by verdictdenied
a) "ksinw me to deksi kai oti piasw me to apistero."
b)"Ama paw na kanw kana leggato kai dw oti de mou bgainei-gia arpeggio oute sizithsh- tsimpaw 2-3xordes mazi,tis baraw monokopania(tou pousth,kati tha petyxw)kai kanw sikwma",xaxaxaxaxaxaaxa!
Agorina xairomai pou sou arese toso poly.Den iksera oti kaneis parea me Ksanthaki.Opote goustareis eimai mesa gia poto kai ta resta...........
:D Το έχω παραδεκτεί και παλιότερα για τον Jim Dandy MangrumQuote:
Originally Posted by Lost_In_Cooperland
Με περίσσια υπερriffάνια δηλώνω ότι είμαι fan των Steamroller Assault και όποιος δεν είναι, έχει χάσει το νόημα!
Ο Witchkiller είναι από τις μεγαλύτερες μορφές της σκηνής. Ξέρει τι είναι, τι κάνει και ΤΟ ΕΧΕΙ!!!!
Ξέρω που το πήγατε εσείς βέβαια αλλά στους ολοστρόγγυλους τριχωτούς μου όρχεις!
Alcohol, Pussy rock N roll είναι το νέο αγωνιστικό σύνθημα!
meta apo 3 xronia post loipon...
gouhou gouhou
me timh kai syginhsh enhmerwnw tous peripou 4.5 yposthriktes mas oti mpikame studio..
kala na pathete
:headbang:
ΠΑΜΕ ΡΕ ΑΛΗΤΕΙΑ!!!!!!!
ενημέρωση εκ της διεθύνσεως...............όπως είπα εδώ και καιρό η επόμενη κυκλοφορία της μπάντας θα ήταν live ηχογράφηση στο στούντιο. Την κυριακή που πέρασε μπήκαμε στις 7 το απόγευμα για τέσσερα κομάτια (ep θα είναι) και στις 10 είχαμε τελιώσει. όλα one take ,κατευθείαν ,μαζί με τα σόλο ,live κατάσταση δηλ. Οι πηγές του ήχου σκοτώνουν. Ο τραγουδιστής μας μπήκε τη δευτέρα και σε δύο ώρες τα ήχαμε καθαρίσει όλα μαζί με τα ba(r)ckin' vocals
θα βγεί βινύλιο και για cd βλέπουμε.
Το tracklist είναι το εξής:
Εvil is my middle name
When a girl love's a woman (Lesbo Action)
You're not so pretty when i'm sober
Midnight blues
νεώτερα σε λίγο καιρό............................
Κρίνοντας από τους τίτλους, διακρίνω μια στροφή σε κοινωνικοπολιτικά θέματα.... Αγάπη Witchkiller, θέλω χειρόγραφη αφιέρωση στη κόπια μου, να τη βγάλω μετά από 43 χρόνια στο ebay.
Και πολύ καλά συμπέρανες. Αφού μας ξέρεις τώρα ,με τον "Επενδυτή" στο χέρι είναι η μπάντα. Εγώ να στο υπογράψω αλλά σε βλέπω να το βγάζεις e bay και να σου λένε "καλά ρε φίλε ,έδωσες και λεφτά για να το πάρεις" ?
Α ,και πούστε ,για να μην την πατήσετε ,όσο thrash έπεξε η μπάντα έπεξε (που σιγά το πολύ που ήταν δηλ ,3 κομμάτια σε δυό δίσκους). Πάντα είμασταν μια heavy metal μπάντα αλλά που και που thrashaραμε και λίγο. Πλέον κινούμαστε αποκλειστηκά και μόνο σε heavy metal/blues rock κατεύθηνση (αλλά ΠΟΛΎ βρώμικη βεβαίως βεβαίως) δηλ "αυτά που ξέρατε κομένα κομένα και τελιωμένα"........................
τα υπόλοιπα επί του pick uπέους σας...............................
:touched::touched:
Θα τιμήσουμε.
Αγαπάμε Witchkillah. :pink:
Ήχο χαβούζα να χει κ όλα γαμώ.
ε αυτά είναι.
Gia parte mia geysh...
3 olokainouria prin omws apo thn telikh mixh...
You Ain't So Pretty (When I'm Sober)
http://www.youtube.com/watch?v=SmKtVGfhZQM
Midnight Blues
http://www.youtube.com/watch?v=vZOFTWlfbMA
Evil ( Is My Middle Name)
http://www.youtube.com/watch?v=kpR6Mrl9bqw
πούν' ο θόρυβος ρε??
mparnton?
εκ της διευθήνσεως. Τα κομμάτια τ'ανεβάσαμε και στο myspace μας σήμερα ,www.myspace.com/steamrollerassault.
Ακούστε τα που να σας πάρει ο Cronos (ο δι'αολος δηλαδή). Είναι τόσο βρώμικα που θα χρειαστήτε μπάνιο μετά την ακρόαση
Πού τα μάθατε αυτά τα myspace??? Aρνούμεθα να ακούμε αλητήριο heavy μέτσάαααλ από τέτοια μέσα! Άντε ο κόσμος περιμένει ισοπεδώσεις... Αφού έχει ηχογραφηθεί, κόψτε το να είμαστε όλοι χαρούμενοι! :-D
Μια χαρά τα λέει ο brother in arms από πάνω.Τα καινούρια κομμάτια είναι μέσα στη μπίχλα.
Πότε με το καλό περιμένουμε τη κυκλοφορία;
παίδες πίνω το ,νερωμένο από τα δάκρυα σιγκήνισης ποτό, στ'ονομά σας.......περιμένουμε να τελιώσει η μίξη (είναι ψίρας ο πούστης) και μετά κοπή σε βυνιλιάκι να τελειώνουμε
Gamaei to neo yliko...
H μπαντα επιστρεφει πιο ρομαντικη απο ποτε και με δακρυα χαρας σας παραθετει τα παρακατω δελτια τυπου οπως ανακοινωθηκαν απο τον επισημο εκπροσωπο της σε ολα τα ΜΜΕ παγκοσμιως αμεσως μετα την προσληψη νεου μπασσιστα και Drummer.
Δελτιο Τυπου Νο:1
Δελτιο Τυπου Νο:2Quote:
Originally Posted by Steamroller Assault
Δελτιο Τυπου Νο:3Quote:
Συντομα Live να το γιορτασουμε και να συγκινηθουμε παρεα...μα τον Αγιο Βαλεντινο..Quote:
Cummin' soon to a theater near you Bitches..
missed us?
σε αλλα νεα.. 15/6 support σε Enforcer.
Με Enforcer
13/6 8ball
15/6 Κυτταρο
τσιαρζζ
Μπερνη Νχελ
Καλορίζικο! Γαμάει το album από όσο ακούω :headbang:
Olotoalbumklpklp
https://www.youtube.com/watch?v=M15AiChVtkg
3 δευτερολεπτα ακουσμα ηθελα για να καταλαβω οτι γαμαει. επος. ποσταρε και τη γονιδιακη συνεντευξη