Αστειο ειναι γιατι την γλυτωσε ωσαν καρτουν που γινεται πιτα στον τοιχο και μετα επανερχεται και συνεχιζει duracel.
Αστειο θα φανει σε αυτον που γλυτωσε σαν καρτουν μετα απο αρκετο καιρο παντως.
When_Black_Roses_Bloom τι βλεπουν τα ματια 'ς ε?!
Printable View
Αστειο ειναι γιατι την γλυτωσε ωσαν καρτουν που γινεται πιτα στον τοιχο και μετα επανερχεται και συνεχιζει duracel.
Αστειο θα φανει σε αυτον που γλυτωσε σαν καρτουν μετα απο αρκετο καιρο παντως.
When_Black_Roses_Bloom τι βλεπουν τα ματια 'ς ε?!
αστείο είναι ότι μια φορά τράκαρα με την (αρκετά όμορφη) συνοδηγό μου και, αφού όλο το παρμπριζ κατέληξε στο πρόσωπό της, έπαψε να είναι τόσο ωραία :? :(
mwlis epaikse to video ston alpha :P
Vasika to ligotero asteio einai oti paizoun kialla tetoia sto youtube (pou omws den kataligoun se gelio) kai dimiourgeitai profanws to eksis erwtima:
PWS AKRIVWS GINETAI KAPOIOS OXI APLA NA EXEI PROSVASI STIS KAMERES ASFALEIAS, ALLA NA DIMOSIOPOIEI KAI TOSO EFKOLA RECORDINGS????
gamw ta proswpika dedomena gamw diladi, kammia prostasia, etsi??
Δεν είναι και τόσο δύσκολο αρκεί να κρεμαστείς σε κανά στύλο για να βρεις το καλώδιο. Λογικά ούτε κωδικοποιημένα καν είναι τα δεδομένα οπότε είναι μια απλή gadget-οδουλειά... Άλλωστε *υποτίθεται* ότι οι κάμερες που είναι χύμα στο δρόμο (και όχι αυτές από τα ιδιωτικά και δημόσια κτήρια) είναι και καλά για "έλεγχο κυκλοφορίας" και δεν καταγράφουν πουθενά τίποτα...
Δηλαδή κάποιος έκανε τον Ταρζάν και μετά ανέβασε στο you tube το περιστατικό?
Iiix.Quote:
Originally Posted by Raven Lord
Δεν έχω ιδέα πως δουλεύει το σύστημα, αλλά φαντάζομαι οτι για να έχει την παραμικρή χρησιμότητα οι κάμερες γράφουν σε κασέτα(κάποιο αποθηκευτικό μέσο τελος πάντων) η οποία (θεωρητικά πάντα) κάθε χ ώρες/μέρες/whatever σβύνεται. Στην ελλάδα ζούμε, δεν μου φαίνεται απίστευτο αυτός που έχει την ευθύνη για τις κασέτες να κρατάει αποσπάσματα που τον/την ενδιαφέρουν...
τωρα μπορειτε και να το κατεβασετε απο το killsometime.com
http://www.killsometime.com/Video/video.asp?ID=540