Δεν τα γουσταρω αλλα οκ ειναι πολλοι που βολευονται
Printable View
Δεν τα γουσταρω αλλα οκ ειναι πολλοι που βολευονται
poy gia na ta apodosoume xrisimopoioume ellhnikous xarakthres :!:Quote:
Originally Posted by Atheist
ta greeklish einai ellhnika grammena me latinikous xarakthres.
nai
na pa na gamh8eite
hahaha υπέρτατο, απίστευτο.Quote:
Originally Posted by BLi
greeklish κείμενο μεγαλύτερο των 2 γραμμών βαριέμαι πλέον να διαβάσω. Ένα alt shift είναι, σιγά. Μέχρι το 2000 είχαν λόγο ύπαρξης, τώρα όχι (εκτός από sites κ progs που δεν υποστηρίζουν ελληνικά ε).
Ελληνικά, ακόμα κ χωρίς τόνους, είναι πολύ πιο ευανάγνωστα. Επίσης δυσανάγνωστα είναι τα αγγλικά γραμμένα με ελληνικούς χαρακτήρες, κάτι που κάνω κι εγώ μερικές φορές λόγω βαρεμάρας αλλά ok διορθώνεται.
Μην απαγορευτούν στο υπόλοιπο forum, όπως σωστά έγινε στο Reviews, αλλά έλεος, μόνο όσοι είναι στο εξωτερικό δικαιολογούνται.
wraia :DQuote:
Originally Posted by VirusXI
Ούτε αυτοί δικαιολογούνται. Η εγκατάσταση των ελληνικών, σε οποιοδήποτε λειτουργικό, δεν είναι υπόθεση μεγαλύτερη των 5 λεπτών. Εκτός αν σερφάρουν στο internet με κανά Amstrad 6128 ή κάτι.Quote:
ντακς, αν ο άλλος πχ μπαίνει απ'το uni ή από netcafe δικαιολογείται. Αλλά το θέμα δεν είναι να υποχρεωθούν όλοι να εγκαταστήσουν ελληνικά αν δεν έχουν, ή να γράφουν ελληνικά επειδή το επιβάλλουμε αλλά να καταλάβουν γιατί.
(πριν 2 χρόνια or smthng υποστήριζα τα greeklish σε ανάλογο thread eh...)
Το Amiga OS 3.9 δεν έχει ελληνικό locale. :(Quote:
Originally Posted by Deggial
Βέβαια υπάρχει να το κατεβάσεις από ένα community, αλλά είναι λίγο μανούρα.
Το ποστ έγινε με σκοπό να εξισώσετε Amiga με Amstrad και να γίνει κανά flame.
:P
Είναι όντως υπερβολικό να "απαγορευθούν" -καλά όχι και δια ροπάλου, όπως γίνεται σε άλλα ελληνικά forums όπως το adslgr- αλλά είναι η μόνη λύση αν τελικά θέλετε μόνο ελληνικά.
Τα greeklish πάντως έχουν μόνο μειονεκτήματα, πολλές φορές είναι κουραστικά, μερικοί χρήστες τα χρησιμοποιούν τόσο σκατά που προκαλούν εμετούς και όπως είπαν κι άλλοι αχρηστεύουν το ούτως ή άλλως όχι και τόσο καλό search του phpbb.
Oxi, alla variemai na ekshgo ti ennoousa :P Me liga logia to internet (kai kat'epektash oi ypologistes) einai oti einai shmera xarh sthn KOINH GAMHMENH GLOSSA. Kai den anaferomai sto binary. (Note: Mono sas perase apo to myalo h "apagoreysh" kai frikarate me to search. Pou na efarmostei kiolas)Quote:
Originally Posted by Dragonlord
Ta greeklish den einai katholou ma katholou kourastika otan akoloutheis kapoious "kanones" aisthitikhs kai den plhktrologeis san kathysterhmenos. Px ta dika mou keimena ta diavazo aneta ksana kai ksana :P
Sas anagnorizo mono oti einai mia kalh eksaskhsh. Ontos plhktrologo poly pio arga xrhsimopoiontas ellhnikous xarakthres. Alla psilostarxidia mou kiolas.
Opos kai na xei to poll einai ilithio.
Bli][zer τι μαλακίες λες; Ποιά είναι η κοινή γαμημένη γλώσσα, τα greeklish;
Κι επίσης χαρήκαμε ότι αν χρησιμοποιείς κάποιους κανόνες αισθητικής τα greeklish δεν είναι και τόσο εμετικά. Ε, άντε γράψτους τώρα και επέβαλλε τους μετά.
Χαίρομαι που ακολουθείς κανόνες αισθητικής στα greeklish.
Είναι σα να μου ερχόντουσαν τα παιδάκια που επιτηρούσα ως κοινοτάρχης στη κατασκήνωση, που παίζανε με τα σκατά τους στις τουαλέτες και να μου λέγανε "μα κύριε, ζωγραφίζουμε! Δείτε τα σχέδια! Τη συμμετρία! Την αισθητική!".
ελληνικα.αλλα χωρις τονους.
και αλλα με τονους.
τονους ας.
Τα ελληνικά χωρίς τόνους είναι copyright του Mitsmann/Darkling σε αυτό το forum, όλοι οι υπό(δε)λοιποι/ες πηγαίνουν για banιο.
Kai na mai !!!
Ον τοπικ, opws ta eipe o Darkling kai o Spirit Crusher. Tha pshfiza kiolas, alla den tha tan dikaio gia toys antifronoyntes (σικ).
Αυτο. Κι εγω γι αυτο αλλαξα αποψη (γαμημενο ψ το πιο πουστικο ειναι εκανα 3 δευτερολεπτα να γραψω την λεξη) μολις μεσα σε 2 σελιδες (χρησιμοποιειται και ως μοναδα μετρησης χρονου πλεον). Οσον αφορα τους τονους, σιγα σιγα οι αλλαγες.Quote:
@cloud μην εισαι τοσο απολυτος, εγω μια χαρα τα διαβαζω και τα ελληνικα και τα greeklish, δεν ειναι κουραστικο αμα το συνηθισεις.
An ontws skefthkate oti 8a mporouse na sas perasei ap'to myalo na dianoh8eite na kanete apagorefsh, den exw ti na pw.
Να πεις ναι
Sieg Heil
Quote:
Originally Posted by Hunted_By_A_Freak
Θα δεχόσασταν να μην καταναλώνετε τόνο, ώστε να προστατευτούν οι πληθυσμοί του ψαριού και τα οικοσυστήματα;
:mrgreen:Quote:
Originally Posted by Hunted_By_A_Freak
Ελληνικά με τόνους ή χωρίς, δεν έχει σημασία. Έχει καταντήσει αηδία αυτό με τα greeklish πλέον, ειδικά στα μεγάλα posts.
Δεν ξέρω γιατί, αλλά όταν γράφω σε κάποιο φόρουμ μου είναι αδύνατον να γράψω σε γραικύλικα, κάτι που δεν συμβαίνει και στο IRC. Λες και λοκάρει το σύστημά μου σε μια λειτουργία.
Προτείνω μια τράϊαλ δοκιμή μόνο Ελληνικών στο Politics και συμφωνώ ότι τα "μεγάλα ποστ" πρέπει σταδιακά να περιοριστούν σε Ελληνικά μόνο.
Δεν χρειάζονται τα διαλυτικά. Τράιαλ. :DQuote:
Originally Posted by DM
Τρολλ
γιατί προσβάλλω τη καλύτερη γλώσσα του κόσμου στην οποία γράφτηκε ο εθνικος μας υμνος.Quote:
Originally Posted by DM
Subtle.Quote:
Originally Posted by Kalki
exw sinithisei na grafw griklis. an dokimasw twra na grapsw me ellinikous xaraktires tha ginei to eksis:
εχς ενα ελαττςμα ειμαι ο πιτσαδοροσ κ εχασα τοθσ ξεσθ
gi auto loipon proteinw na meinoun ta gkriklis. les k tha pathete tipota ama ta diavazete. aman pia i gkrinia sas
DM κατα τη γνωμη σου ειναι λιγακι απειλη τα greeklish για την ελληνικη παιδεια, ειδικα οσον αφορα στο περασμα της στις επομενες γενιες;
Εννοω οτι το αλφαβητο παει να λατινικοποιηθει, σε λιγο τα ελληνακια δεν θα θεωρουν δικη τους την ελληνικη γλωσσα.
:? :? :? :? :? :? :?
αμα δε πείτε τη μαλακία για ελληνοκεντρισμό δε γινεται ε?
:?
Δεν μας θελουν ελληνες αλλα πολιτες του κοζμου.
:?
οκ, συνέχιστε
mayhem, δε μας γαμάς και 'συ ρε αδερφέ;
είπες κι εσυ τη δικιά σου τη μαλακία τωρα, μπράβο
Quote:
Originally Posted by Mayhem
txcQuote:
Originally Posted by Ace
Ψήφισα κι εγώ κανονικά.
24 ψήφοι στο ναι ως τώρα.
Γεμίσαμε εθνικόφρονες φασίστες.
Γαμώ.
:thumbsup:
Ο ελληνοκεντρισμός στην καλύτερη είναι ναρκισσισμός. Στην χειρότερη συνώνυμο του εθνικισμού.Quote:
Originally Posted by Mayhem
greeklish prevails re :P