eimai germania pou parolo pou ta paketa kanoun 4 o kapnos o 50gr kanei 3,70 k kanei kamia penintaria tsigara :(
sas skotwnw gia ena 5eurw :(
Printable View
eimai germania pou parolo pou ta paketa kanoun 4 o kapnos o 50gr kanei 3,70 k kanei kamia penintaria tsigara :(
sas skotwnw gia ena 5eurw :(
mhn kolate sto 8ema tou karkinou
auta einai pipes
to 8ema einia poso pio aneth 8a einai h zwh genikotera
kai ean bgei kapnisths k pei oti niw8ei kalutera e ok leei pipes k na paei na gami8ei.
skepsis k sinaisthimata:
-to tsigaro mporei na prokalesei tin emfanisi perissoterwn morfwn karkinou opws stomatikis koilotitas, pneumona, brogkxou, stomaxou klp. klp. AUTO ISXUEI.(edit: de lew oti opoios kapnizei tha pathei karkino apla oi pithanotites anevainoun)
-to tsigaro merikes fores einai TOSO POLU GAMATO. Otan eisai stenoxwrimenos, afou fas, enw pineis kafe, kai afou vgeis apo diskolo diagwnisma :(
-xwris tsigaro i zwi k ta oikonomika einai kalitera alla elafrws varetoteri
-the smoker is always a smoker when the chips are down opws elege o deltoro sto sin city, gegonos gamise ta k afise ta k poli alithino.
Pitsadore
traba kapnise re c
ok den prokeitai na to kopseis
gmsto
otan 8a eisai etoimos tote prospa8hse
mhn analwnese xwris logo se prospa8eies gia tis opoies den eisai etoimos
kai pare tzouries baries , sertikes , na deis ti exases 15 wres pou den kapnises
OXI KOUFALES!!! THA SAS THAPSW!!!! :)
Quote:
Originally Posted by Pitsadoros
ΑΚΥΡΟ. Ίσως για εσένα αλλά και αυτό μόνο στη περίπτωση που είσαι τελείως σάπιος και δεν κάνεις τπτ άλλο από το να καπνίζεις. Κατά τ' άλλα, καλή συνέχεια.
Ακόμα κι αν το μόνο που κάνεις είναι να καπνίζεις, θα πρέπει να εφευρίσκεις συνεχώς νέους τρόπους καπνίσματος για να μη γίνεται βαρετό
Καπνιστες anonymous, πιτσαδορε κρατησου στο υψος σου
Αυριο θα ειναι ακομα καλυτερα, αν κρατηθεις μεχρι 2 μερουλες καθαρισες απο τη λυσσα να αναψεις
emena h lussa esbuse meta apo 1 mhna .....Quote:
Originally Posted by HAVOC
νταξ ουτε να χτυπουσες νικοτινη εσυ
den kapniza k para polu analogos , 1 1/2 paketo.
isws htan ta 10 xronia ? isws oti to euxaristiomoun ?
den 3erw , pantws htan duskolos mhnas.apo tous pio duskolous pou exw perasei dld.
:rofl:Quote:
Originally Posted by Dragonlord
ανοιχτή γραμμή συμπαράστασης
Mhn to kopseis!!!egw akoma to palevw kai pali kanw 5-6 tsigara thn evdomada.Ektos kai an einai to oikonomiko sth mesh(giati kapote ta 3 paketa prince th mera hto kapws px..)....
πωπω, αν είσαι άκαπνος κανα δυο μέρες, το πρώτο τσιγάρο που κάνεις είναι σκέτη γκαύλα ε... μαστουρώνεις, ζαλίζεσαι.. σαν εκείνα τα πρώτα πρωινά τσιγάρα, πριν εθιστείς τελείως, που 'νιωθες το αίμα να κυλάει στις φλέβες σου και χαλάρωνες χαμένος στη γλυκιά αίσθηση..
ααχ.. ωραίo πράμα...
καλή τύχη
ban o silencerius
Emena 8a me apo8arryne mono h idea tou na ginw san kati moulares ka8hghtries gymnasiou pou trexoun sto dialleima na kanoun miso tsigaro. K ta daxtyla tous einai monimws kitrina.
K skepsou oti otan gineis 50 xronwn, oi synomilhkoi sou 8a exoun hobby na trexoun sta vouna ('h kati telospantwn) k esy 8a ka8esai se ena diari sthn Kypselh k 8a kapnizeis katw apo ton aporrofhthra.
An den exoume pa8ei karkino oloi mas mexri tote apo ta kinhta.
sta nosokomeia auksanontai ta peristatika ogkwn ston auxena k sta gennitika organa pantws :)
Επίσης θα μπορείς να αράξεις και να καπνίσεις ήσυχος σπιτάκι σου και να αφήσεις τους μαλάκες να τρέχουν στα βουνά.
to gegonos oti to ethistikotero kai pio epikyndino narkwtiko kykloforaei elefthera se olo ton kosmo kai einai diathesimo se oles tis hlikes den enoxlei kanenan?
Quote:
Originally Posted by Pitsadoros
εγώ καπνίζω με τομπούτσο και κάνω και κυκλάκια με τα αρχίδια.
Αυτά είναι. \m/ Η ζωή είναι για να την απολαμβάνουμε.Quote:
Originally Posted by silencerius
gkount mporeis na pareis pipa ston eauto sou?
Ναι για να πω την αλήθεια εγώ που το αισθάνομαι ακόμα αυτό νιώθω υπέροχα :P (Καπνίζω μισό χρόνο 10 τσιγάρα τη μέρα πάνω κάτω).Δυστυχώς το κάνω στο πρώτο διάλειμμα το 5λεπτο και με πέφτει βαρύ.Το πρώτο τσιγάρο θέλει άραγμα και φραπέ...Quote:
Originally Posted by Deggial
Πιτσαδόρε παιδί μου αν θες πραγματικά να το κόψεις μην ακούς μαλάκες σαν εμένα.Συνέχισε την προσπάθεια σου και μην κωλώνεις πουθένα.Άλωστε αν δεν βάλεις τσιγάρο στο στόμα σου δεν μπαίνει μόνο του.. :wink:
1) Οι πενηντάρηδες τρέχουν στα βουνά. Είναι κάτι προγραμματισμένο από τη φύση ρε παιδί μου, τον Φλεβάρη οι γάτοι πηδάνε τις γάτες, τον Απρίλιο ανθίζουν οι ροδιές, όταν έρθει ο Αύγουστος είμαστε πιο κοντά στη Σελήνη και όταν φτάσεις στα 50 τρέχεις στα βουνά. There's no escaping it.
2) Όλοι οι καπνιστές είναι κατα βάθος μοχθηρά πράσινα πλάσματα που νοιάζονται μόνο για το να βρωμάνε έντονα τσιγαρίλα και να σαπίζουν οι κυψελίδες τους. Η προαιώνια έχθρα τους με τους ηρωινομανείς (vendetta συγγενικών πλανητών προγονικά το 2943 με την χρονολόγηση Γκλόρμπαξ) τους έχει οδηγήσει στο aggressive marketing trick του να φέρονται όλοι σαν τζάνκια που δεν μπορούν να ζήσουν 1 ώρα χωρίς τσιγάρο -το οποίο είναι το μοναδικό αντίδοτο ως τώρα στο φοβερό δηλητήριο ευρέως γνωστό ως ΚΑΦΕΣ, γι' αυτό και κάθε δόση από το ευχάριστο και θανατηφόρο ναρκωτικό πρέπει να συνοδεύεται από τζούρα.
3) Υπάρχει μια παγκόσμια συνομωσία γύρω από τις καπνοβιομηχανίες, η όποια έχοντας ως προκάλυμμα το ηλίθιο επιχείρημα "Δεν είναι πρέζα για να γίνεις επικίνδυνος για το περιβάλλον σου, σκοτώνεις ΜΟΝΟ τον εαυτό σου οπότε είναι νόμιμο" συνεχίζει να παράγει με σαρωτικό ρυθμό τσιγάρα. Γιατί? Γιατί οι καπνιστές παρ' όλο που ζούνε μόνο για να νοιώθουν τους πνεύμονές τους να σαπίζουν και την γλυκειά μετάσταση να κυλάει στις φλέβες τους, εξηπυρετούν άθελά τους έναν πανούργο σκοπό! ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΓΗΣ συμβάλλοντας στο φαινόμενο του θερμοκηπίου. Όταν όλος ο κόσμος σταματήσει να είναι υγειής και ρωμαλέος σαν τον τυχαίο μη-καπνιστή με 600 χοληστερίνη, και όλοι έχουν μεταμορφωθεί σε δίποδα που αναπνέουν, φτύνουν και χέζουν καρκίνο, η ατμόσφαιρα της Γης θα έχει γίνει αρκετά όξινη για να επιτρέψει την μαζική εισβολή των φρικτών Ρομπζώμπι που δεν αντέχουν το οξυγόνο, ενώ η ανθρωπότητα θα είναι αδύναμη για να τους αντιμετωπίσει γιατί θα γαμιούνται στη χημειοθεραπεία.
Εγώ, ο τελευταίος μη καπνιστής που γράφω τώρα αυτό το ντοκουμέντο δεν έχω πολύ χρόνο ακόμα. Σύντομα θα απαρνηθώ την απόλαυση του να κάνω αραιά τα τσιγάρα μου επειδή έτσι τα απολαμβάνω και με ζαλίζουν και τα γεύομαι, θα σταματήσω να παίζω με τον καπνό ανάλογα με την ποσότητα που εισπνέω και την διαφοροποίηση της γεύσης ανάλογα με την εκάστοτε έξοδο -στοματική ή ρινική κοιλότητα- και θα μετατραπώ και εγώ σε έναν ξενιστή καρκίνου. Ήδη νοιώθω την ανάγκη να μπω σε ένα ασανσέρ μόνο και μόνο για να βιώσω την χαρά του να πρήξω τα αρχίδια του κόσμου που δεν μπορώ να καπνίσω.
Υγιείς. Μη καπνιστές. Άνθρωποι.
Σώστε τον κόσμο μας από τους σατανικούς εξωγήινους.
Χτίστε και άλλα Starbucks. Κλείστε τους υπαίθριους χώρους.
Οραματιστείτε έναν κόσμο όπου δεν θα υπάρχει ούτε ένας 50άρης που δεν θα είναι σε κάποιο βουνό να πίνει κομπούχα και να γελά χαρωπά και στεντόρια.
Αντικαπνιστές. Είστε η τελευταία ελπίδα της ανθρωπότητας.
Είστε το τελευταίο σύνορο της λογικής.
Σώστε μας. Ό,τι και αν σας λέμε.
Όσο και αν ξεφεύγουμε από εσάς.
Σαν απολωλώτα πρόβατα νουθετήστε μας.
Πρήξτε μας κ άλλο τα αρχίδια.
Σπάστε μας κ άλλο το μπούτσο.
Γιατί όπως σας αποκάλυψα...
...το πρόβλημά μας είναι άλλωστε και δικό σας.
ΓΚΟΥΧ ΓΚΟΥΧ
-transmission interrupted-
Καλο χαρμανι αυτα τα νταβιντοφ βεινσο....
Δεν είμαι ο βεήνσο. Ο βέηνσο πέθανε.
Θα φυσήξω τον καπνό μου στις κούνιες των παιδιών σας.
Μπζζζτ.
Kati thes na peis me afto to megalo post, einai gegonos.
Leave mine to me.
dio meres akapnos k sas gamw
Euge , pitsadore.
Enhmerwtika , exeis ka8olou uperentash ?
trizw sinexeia ta dontia mou, zestainomai exontas tautoxrona rigi k kounaw sinexws k poli grigora podia k xeria :happyjump:
Αν βγάλεις και αφρούς από το στόμα, μην παραλήψεις να επισκεφτείς κάποιο νοσοκομείο.
Βεηνσω, ωραια ολ αυτα, αλλα παλι δεν αλλαζει το οτι α) το καπνισμα ειναι μηδεν, β) εμενα μου βρωμαει απιστευτα το σιγαρεττο σας, και γ) ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ ΠΑΝΩ ΜΟΥ.
Ντανκε.
Ε προφανώς δεν μιλάω για τους υφιστάμενους περιορισμούς or sth. Απλά μου τη σπάνε τόσο τα "επιτρέψτε το κάπνισμα στα χειρουργεία" όσο και τα "απαγορέψτε το κάπνισμα στα ανοιχτά γήπεδα".
Και στα βουνά. Ας μην ξεχνάμε τα βουνά.
Pitsadoros, μην αντικαθιστας εναν εθισμο με αλλο.
Αν τρως παραπανω, κινησου περισσοτερο...
de me gamate lew gw pou tha arxisw k gimnastiki? pira tsixles
nothing's colder than ice.
Σιγα βρε παλουκαρι
Ενα μπασκετακι να παιξεις με φιλαρακια και καμια ωρα παραπανω να περπατησεις, σιγα τη γυμναστικη
Ψοφιμι :P