Nαι η μαλακυνση των publishers συνεχίζεται,έχουν πάρει αμπάριζα σχεδόν όλα τα sites για online reading.
To μόνο ενθαρρυντικό είναι πως τα γκρουπς που αναλαμβάνουν τη μετάφραση συνεχίζουν κανονικά μεσω IRC και torrents.
Printable View
Nαι η μαλακυνση των publishers συνεχίζεται,έχουν πάρει αμπάριζα σχεδόν όλα τα sites για online reading.
To μόνο ενθαρρυντικό είναι πως τα γκρουπς που αναλαμβάνουν τη μετάφραση συνεχίζουν κανονικά μεσω IRC και torrents.
ξεκινησα ναρουτο προχθες, ειμαι στο 40ο επεισοδιο. ΓΑΜΑΕΙ .
Το μανγκα φαίνεται να μπαίνει σε τελική τροχιά. Το καλό είναι ότι έχουν γίνει όλοι τούμπανα και προβλέπονται επικές μάχες.
μολις φτασεις στο επεισοδιο 136, πανε κατευθειαν στα naruto shippuden. απο 136 εως 220 ειναι ολα fillers (χαζοιστουριουλες που δεν εχουν καμια σχεση με το σεναριο του anime και τα βαζουν στη γιαπωνικη tv για να ειναι παντα το manga πιο μπροστα στο στορυ), αποφυγε τα.
τρομερο το τελευταιο μανγκα, μεγαλες αποκαλυψεις
Spoiler
ε γενικα την πραγματικη ιστορια θελω να πω, σιγα το fixxt.
οσο για το 2ο "γιατι"
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Επίσης μόνο εγώ γέλασα λίγο στο 600 billion ? To γάμησε λίγο :P
καλα οντως :P
Spoiler
Spoiler
Ε έχουν υπάρξει και καλύτερα :P
Spoiler
χοπ, βγηκε καινουριο επεισοδιο σημερις. αμην τοσο καιρο με τα διαολια τα φιλλερς. πα να το δω :pink:
meh, filler είναι κι αυτό.
άκουσα ότι το επόμενο, το 197 θα είναι το τελευταίο filler.
πφ οντως απ ο,τι ειδα κι εγω. τους κιαραταδες.
Όταν τελειώσουν τα fillers σφυράτε μία κι από δω...μέχρι τότε απολαύστε την αρχή της χρονιάς του Kakashi (μύθος εδώ και κάτι χρόνια, αλλά απ' ό,τι φαίνεται στο manga, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου!) :D
To οποίο μανγκα εχει καταντήσει η βαρεμάρα η ίδια. Ελπίζουμε να το σωσει ο Κακασης.
συμφωνω 100%,εχει απογοητευσει πολυ
To pws antexete akoma na asxoleiste is beyond me :P
Ίσα ρε ΠΑΠΠΟΥ.
εκει που ειχε γινει ΓΑΜΑΤΟ τωρα μας ξενερωνει παλι μεSpoiler
ο μανγκάκας βιάζεται να το τελειώσει για να ξεκινήσει άλλο, ένα γκανγκστερικό λέει. γι'αυτό και τελειώνουν έτσι γρήγορα οι μάχες. το κόβω σε 1-2 χρόνια να τελειώνει. μαλακία όντως με τους αναστημένους, το μόνο καλό είναι οτι μερικούς δεν τους έχουμε ξαναδει.
Δε ξέρω για σας, αλλά εγώ συγκινήθηκα πάρα πολύ με, ενώ με πόρωσαν πολύ οι εξής σελίδες:Spoiler
Νομίζω πως μπαίνουμε στην τελική ευθεία, καθώς ο Kishimoto όντως θέλει να γράψει το γκανκστερικό του manga, αν κι βιομηχανία εξαρτάται από την τριάδα Naruto/One Piece/Bleach. Ο πόλεμος που βλέπουμε είναι μία πολύ καλή προθέρμανση για τον Μασάσι πριν φτάσει σε Naruto/Sasuke τελική αναμέτρηση, αλλά του δίνεται παράλληλα μία ευκαιρία να παρουσιάσει έναν πόλεμο και καλό θα ήταν να μην την σπαταλήσει με off panel αναμετρήσεις. Θα δείξει η ιστορία.
Spoiler
Μ' αρέσει που 'κανες "τούμπα" μέσα σε λίγες ώρες Firestorm! :D Εγώ σε πίνκαρα, παρεπιπτόντως (έπρεπε να πατήσω backspace, καθώς έγραφα by the way! :P)
παντα σταθερος στις αποψεις μου :thumbsup:
ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ BLEACH
Οχι
Ναι τελειωσε. Και το εκλεισε και αρκετα καλα μπορω να πω. Τωρα αν συνεχιστει θα ειναι γιατι ειναι πολλα τα γκαφρα, redeemer.
Τι λες μωρε ψυχάκια;
εντιντ: και γιατί στο θρεντ του ναρουτο;
Γιατι δεν εβρισκα το thread του Bleach
Οκ, και για πες πως καταλαβες ότι τελείωσε!
Και anime έχει ακόμα και manga! Επίσης έχει άλλα 2 arcs ένα μικρό που θα πάει 6-8 μήνες (στο οποίο είμαστε τώρα) και ένα που θα κρατήσει περίπου 2 χρόνια.
εδιτ: Οκ μόλις είδα πως το ανιμε έδειξε στις 15/2 το Final Getsuga. Αχ εσείς του ανιμε, δεν φτάνει που είστε πίσω από το μανγκα, βλέπετε και φίλλερς. Δεν τελείωσε ρε περίεργε.
Οτιδηποτε μετα απο αυτα θα ειναι asspull/fillers σε μορφη manga για να βγαλει λεφτα το Shonen Jump και ο Kuboς.Spoiler
Δεν πέθανε.
Χμ συμφωνα με τα λεγόμενα ποτέ δεν ήταν να τελειώσει εδώ. Ιν φακτ ο σκοπός ήταν να τελειώσει όπως είπα πιο πάνω και αν κρίνουμε από τη μετάφραση στο manga υπάρχει πιθανότητα να δούμε υπέροχο twist σε βαθμό τρολλαρίσματος. Αλλά οκ μιας και φτάσατε κι εσείς επιτέλους στο Final Getsuga ας μοιραστούμε τι παίζει μάλλον:
http://bleachasylum.com/threads/1686...cussion/page22
1o post της σελίδας μετά τα χαλασμένα [spoiler] tags.
Spoiler
μολις εχυσα.
Ελπίζω να είδες και το 245 σήμερα! <3 Θα ζήσουμε επικές στιγμές τις επόμενες εβδομάδες...Spoiler
Ε νομίζω πλέον στην τελική ευθεία είναι, μόλις τελειώσει ο πόλεμος τελειώνει και το μανγκα. Βέβαια φαίνεται ότι το καθυστερεί αρκετά αυτήν την περίοδο άρα θα κρατήσει άλλον ένα χρόνο στο χαλαρό.
Μου τη σπάνε τα φλασμπακ που έχει γεμίσει στα τελευταία chapter.
γενικα μετα τον πειν πιστευω οτι εχει παρει ολιγον την κατιουσα,να δουμε αν θα εχει επικο φιναλε τουλαχιστον
Spoiler
Παιδιά, δείτε το διπλό 248-249....ό,τι καλύτερο έχει βγει στο Naruto (το περίμενα από τότε που το διάβαζα στο manga) κι ίσως (βαριά κουβέντα ακολουθεί) από τα καλύτερα επεισόδια που 'χω δει γενικότερα σε anime! <3 Το τελευταίο chapter, επίσης, ήταν τοΌπως συζητούσα και με μία παρέα τις προάλλες, στη δεδομένη φάση, δεν μπορώ να φανταστώ τον Sasuke να είναι ίσος του Naruto και δεν θα είναι "ρεαλιστικό" (για μάνγκα μιλάμε, έτσι; :razz: ) αν ήταν, αλλά ο Kishimoto θα την κάνει έτσι την δουλειά, έτσι ώστε να πολεμήσουν. Ελπίζω κι εγώ, βέβαια, να τελειώσει σύντομα η ιστορία, γιατί δεν έχει και κάτι παραπάνω να δείξουν, imo πάντα.Spoiler