Danke schön!
Printable View
Danke schön!
na sas pw ore palikaria
sto star poion kiklo pezei gia na katevasw tous epomenous?
merzi mesa apo ta va8i tis psixis tis filis mou pou 8elei na to dei. :)
ton 2o paizei
τον τελείωσε τον δεύτερο
έχει αρχίσει τον τρίτο
σήμερα έδειξε το 7
ah exw na to dw ligo kairo einai h alh8eia
merzi :tragopapas:
Χρωσταω αιωνιο φορο τιμης στον φιλο μου που με επρηζε πραγματικα να δω αυτη τη σειρα. ''Ειναι φαση εντατικη, παιζει ο τυπας απο μπλακαντερ, πεταει ατακες με ρυθμο πολυβολου.. δες το''.
Ε οπου μπλακ αντερ και χαρα η Ρανια πρωτη :mrgreen: Το ειδα μια φορα και πλεον το βλεπω καθημερινα, 7 παρα τεταρτο εκτος Κυριακης στο Σταρ. Κυνικος, ειρωνας, φοβερος. Εχει περιεργη προσωπικοτητα, και το στορυ σε καθε επεισοδιο ειναι ενα μυστηριο. Θα το ελεγα αστυνομικη σειρα.
Τα σπαει, το συστηνω ανεπιφυλακτα πλεον :disco:
+1 Είναι επαναλήψεις αλλά δεν μπορώ να αντισταθώ και το ξαναβλέπω, ο τύπος είναι καθίκι και τον λατρεύουμε. τι λέει αυτό για εμάς? :rofl:
Οτι έχουμε καλό γούστο. :D
Οτι γουσταρουμε κυνικοτητα απο σωστα ατομα γαμωτεν :D
Αρχισα κανα μηνα να το βλεπω στην τιβι, επομενως δεν εχω δει επαναληψη κανενος επεισοδιου. Το σημερινο με το κοριτσακι που ειχε αλλεργεια στο φως παραλιγο να με καταστησει καρδιοπαθη. Ισα ισα κοψανε την εγχειρηση :shock:
Και για πρωτη φορα ο Χαουζ πηγε να τα κανει ολα σκατα :!:
Esu h fake eisai, h psaxneis apegnwsmena gia gomeno.
Άσε την κοπέλα ρε Χ.
Ράνια a/s/l;
Χ, μαστουρωνεις με σπηντακια?
Re Barbara gamw to mpela mou diladi. Poso komplexara eisai?
sou teliose i kavatza?
desane tin akri sou?
K fusika gia allh mia fora krazomai epeidh apla eimai h X.
Sorry re paidia, alla den exw ksanadei neo user na mhn xanei eukairia na tonisei pws einai thhlukou genous k na uponnoei pws den einai "kleistomouna". Mou fanhke ligo periergo. Alla nai ksexasa, den kanei na milaw egw. Swpainw loipon.
Pane vgale kamia fotografia
Αυτό πού διαφαίνεται;Quote:
Originally Posted by X
Quote:
Originally Posted by Phantom Duck
profanos anaferete se autoQuote:
Originally Posted by powerania
Ωπ.
Ράνια τα pm σου.
to diko mou 'i ths allhs ranias? :lol:
...της ΠΑΟΥΕΡ.
Parepimptontws na shmeiwsw pws sto xtesino house eixe lathos. Edeikse skhnh kati deuteroleptwn me to koritsaki akrwtiriasmeno panw sto foreio, ekei pou edeixne pws thn etoimazoun sto xeirourgeio ktl, enw telika den akrwtiriasthke pote.
στο 04x08 εκεί που λένε ότι η μάνα της 13 έχει Huntington λέει ο House ότι η 13 έχει 50% να είναι και η ίδια ασθενής πρέπει να είναι μια από τις πολλές βλακίες που λένε στη σειρά και δεν το καταλαβαίνουμε γιατί δεν είμαστε γιατροί :P
και που κατάλαβες ότι είναι βλακεία, αφού δεν είσαι γιατρός... :P
έχει κάτι σχετικό το βιβλίο της βιολογίας
απ' όσο θυμάμαι, νομίζω πως ισχύει.
ούτε εγώ είμαι γιατρός δηλαδής αλλά στην ψυχ είχα κάνει ασθένειες που προκαλούν άνοια, όπως πάρκινσον, χάντινγκτον και άλλα σε ον κάθε σάββατο μεσημέρι στις οθόνες σας.
Yo, είναι επικρατές αυτοσωμικό. Αν η μάνα είναι ομόζυγη τότε οι πιθανότητες είναι 100%.
στο βιβλίο της βιο έλεγε ότι έχει γίνει γονιδιακή θεραπεία,
οπότε λογικά για να γίνει δεν θα έπρεπε να γονίδιο να είναι υπολειπόμενο?
μετά από 1235236 αρρώστιες και 235673357 ό,τι να'ναι θραπείες, δε νομίζω να μην έδιναν προσοχή σε μια τόσο απλή λεπτομέρεια.
του battlestar galactica είναι απείρως καλύτερο
αφού εκεί έχουν 13 πρωταγωνιστές!
άμα το σκεφτείς όμως είναι γαμάτο διότι ο Χάους είναι όντως θεός
http://spoilertv-house.blogspot.com/200 ... -post.html
άντε γαμώ την τρέλα :D
Quote:
Originally Posted by fandango
δε ξέρω, φάνηκε πολύ underwhelming το όλο σκηνικό με House-Wilson. Και όλο το teaser δηλ. αν το συγκρίνουμε με τα παλαιότερα teasers. Υποτίθεται πως έχουμε αφήσει τη σχέση των δυο φίλων στο ναδήρ και πως ο House είναι ένα βήμα πριν την ολοκληρωτική του μιζέρια, αλλά δε μου δείχνει κάτι τέτοιο το trailer. Επίσης: γιατί δεν τους διώξαν ακόμα; Τους καινούριους καλέ. Αχ ναι, αφού η 13 έχει Huntinghtones. Οπότε πρέπει να υπομείνουμε άλλη μία season με τους καινούριους που δε μας νοιάζουν. :gun: :evil:
είμαι θεός. Όντως.
Quote:
Originally Posted by Mostos
28 μέρες ακόμα :ο
mi viazeste , tora arxisa tin proti season !
Εν τω μεταξύ,είναι ΤΒΑ 24 επεισόδια για την πέμπτη σεζόν.Ζόρικα,με το νέο staff αλλά είμαστε πρεζάκια και θα γουστάρουμε έτσι κι αλλιώς :dfinger: