Άρα, αφού κι ο ΔΜ έχει το δικαίωμα να λέει μαλακίες, θα τον καταπολεμήσουμε με παπαριές!!!Quote:
Originally Posted by DM
Printable View
Άρα, αφού κι ο ΔΜ έχει το δικαίωμα να λέει μαλακίες, θα τον καταπολεμήσουμε με παπαριές!!!Quote:
Originally Posted by DM
Τώρα τα πιστεύεις αυτά που λες;Quote:
Originally Posted by Deggial
εκτός αν κάνεις εσύ ο ίδιος έρευνα, έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε κάτι που είπε ένας τύπος στο καφενείο και το πόρισμα του εισαγγελέα.
ο Deggial προφανώς είναι καθυστερημένος αν δεν πιστέψει τον βοσκό ε;
επίσης, η δικτατορία των "υποψιασμένων" κάποτε θα πέσει ρε πούστημου
DM, σε περιπτώσεις τύπου Χίτλερ που αναφέρεις, όπου δεν υπάρχει πιθανότητα σωφρονισμού, ακόμα και τότε τι διαφορά κάνει για σένα αν αντί για θανατική ποινή τον βάλουν μέσα στη φυλακή για πάντα, αποκομμένο από την υπόλοιπη κοινωνία; Δηλαδή όπου δεν υπάρχει πιθανότητα σωφρονισμού η αμέσως επόμενη λύση είναι ο θάνατος; Και κόψε τις μαλακίες για φυλακές-ξενοδοχεία 5 αστέρων. Έχεις μπει ποτέ στη φυλακή; Έχεις πάει ποτέ σε ξενοδοχείο 5 αστέρων ρε μίζερε; Όχι. Σκάσε τότε με τους ηλίθιους λαϊκισμούς σου.
Και δε μου λες εσύ ρε νενέκο, αναφέρομαι στο αβατάρ σου.Quote:
Originally Posted by Ace
Αν τον σωφρονήσεις και τελικά βγει έξω μετά από "σωφρονισμό" και βιάσει και 5-6 άλλα παιδάκια, τότε πάμε πάλι από την αρχή επειδή ο σωφρονισμός δεν απέδωσε;
Nα δώσεις και κάποιες εγγυήσεις σωφρονισμού όμως για να ξέρουν οι συγγενείς πιανού τον κ*** να κόψουν πλέον. 8)
Αν έχεις στοιχεία που έστω δημιουργούν την υποψία ότι η εισαγγελική αρχή δεν κάνει σωστά τη δουλειά της προς όφελος τρίτων, ευχαρίστως να τα ακούσω (και οι αντίστοιχες αρχές που σίγουρα ενδιαφέρονται). Οι αερολογίες, απ'την άλλη, δε με ενδιαφέρουν καθόλου.Quote:
Originally Posted by Ace
Αυτό που βεβαιότητα δε μπορώ να δεχθώ εύκολα είναι αβάσιμες απόψεις. Η εισαγγελία, απ'την άλλη, παρουσιάζει τεκμήρια.
Orise to "stoixeia".
Den ginetai na eisai toso tupikos oso fainetai.
Den einai anagkh na exeis apodei3h gia to anti8eto gia na aporripseis h na amfisvhthseis kati.
Oxi prin th diktatoria twn ka8hsuxasmenwn.Quote:
Originally Posted by nothingman
Thn prwth periodo tou post sou 8a se afhsw na thn 3anadeis.
Για μένα, είναι ανάγκη να έχω κάποιου είδους απόδειξη πριν καταλήξω σε μία άποψη.Quote:
Originally Posted by Ace
Δεν είναι θέμα "καθυσηχασμού" ή αποδοχής της επίσημης άποψης απλώς επειδή είναι επίσημη (το ίδιο χαζό, βεβαίως, να την απορρίπτει κανείς απλώς και μόνο επειδή είναι η επίσημη). Απλώς η μία πλευρά (η εισαγγελία) έχει παρουσιάσει ήδη στοιχεία που στηρίζουν την άποψη της, η άλλη όχι.
Ace, δώσε μια απαντήση, βρε!
A και Deggial, πριν ζητήσεις καλύτερο σωφρονισμό για τον Χίτλερ, μάθε πως γράφεται επειδή στο δημοτικό τέτοια λέξη μάλλον δεν την αναφέρουν συχνά. :P
Ok kapws kalutera.
Question:An epefte ena agnwstou tautothtas iptameno antikeimeno, sto 8essaliko kampo, ti porisma 8a eprepe na dwsei h eisaggelia sth dhmosiothta, ws uphresia pou 8ewrhtika uphretei ton ellhniko lao?
O voskos pou fwnazei oti eide ufo, ti ginetai?
3erw pws einai akraio paradeigma, apla kamia fora sunh8izeis na pisteveis oti ola einai opws eprepe na einai.
Λίγο δύσκολο, αυτοκτόνησε προτού προλάβουμε να τον σωφρονίσουμε. :PQuote:
Originally Posted by DM
Μάθε να το γράφεις σωστά, πάραυτα. :PQuote:
Originally Posted by Deggial
Παρ' όλα αυτά.
μπράβο, γιατί, ως γνωστόν, το να σκοτώνεις μπάτσους είναι ηρωική πράξη.Quote:
Originally Posted by Candiru
μπράβο, γιατί, ως γνωστόν, οι μπάτσοι είναι αναλώσιμοι και δεν έχουν καμία ανθρώπινη υπόσταση. είναι απλά "μερικοί μπάτσοι".Quote:
Originally Posted by rincewind2k
μπράβο, και όλα αυτά στο thread "θανατική ποινή" για την οποία μάλιστα έχεις δηλώσει επανειλλημένα κατά σε οποιαδήποτε περίπτωση.Quote:
Originally Posted by enitharmon
μπράβο, η μόνη περίπτωση στην οποία "δικαιολογείται" είναι η αυτοάμυνα και αν ήταν όντως αυτοάμυνα δεν θα υπήρχε λόγος να το παρουσιάσουν ως αυτοκτονία. όλα αυτά στην περίπτωση που όντως τον σκότωσαν και δεν αυτοκτόνησε.Quote:
Originally Posted by enitharmon
μπράβο, πέθανε από το κρύο και μετά του φυτέψαν μια σφαίρα για το καλο του χρόνου.Quote:
Originally Posted by the_good_son
μπράβο.Quote:
Originally Posted by DM
επίσης, deggial, τα "τεκμήρια" όμως σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πάντα στα χέρια της επίσημης πλευράς οπότε δεν έχεις και πολλές επιλογές, μ;
α. δλδ μέση οδός δεν υπάρχει; αν δεν βλέπεις παντού κρυμένες συνομωσίες και τύπους με καπαρτίνες να προσπαθούν να συγκαλύψουν στοιχεία και αποδείξεις σε σκοτεινά σοκάκια, είσαι "καθησυχασμένος"; ή Χαρδαβέλλας ή πρόβατο δλδ;Quote:
Originally Posted by Ace
β. μου κάνεις χάρη και μου δίνεις το δικαίωμα να αλλάξω κάτι;
δεν έχω να αλλάξω το παραμικρό. Κυρίως επειδή δεν έχω καταλάβει τι θα κέρδιζε η αστυνομία αν τον σκότωνε αντί να προβάλει τη σύλληψή του σαν τρόπαιο (και να τον "τιμωρήσει" με τον τρόπο που φαντάζεσαι και φαντάζομαι)
αποφάσισε.Quote:
Originally Posted by DM
Safws kai uparxei mesh odos, auto prospa8w na pw ston Deggial.Quote:
Originally Posted by nothingman
Edit:La8os.
To oti ton skotwse isws na shmainei oti 8elan na dwsoun ena telos sthn upo8esh, wste na mhn e3elix8ei se passarhs case isws.
Mporei kai na htan 8ema "timhs" kai "kurous" ths EA.
Ace, αν το σκέφτεσαι τόσο πολύ να απαντήσεις, άστο είναι πιο βολικά για σένα. :P
Αγόρασε ένα καλύτερο λεξικό, πάραυτα! :lol:Quote:
Originally Posted by Kveldssanger
Μ' αρέσει που τουλάχιστον δείχνεις μια σταθερότητα.
:lol: :lol: :rofl: :stfu: :P :D :lol: :rofl: :stfu:
α ναι
και
:spoiler:
DM xrhsimopoihse to avatar sou ston eauto sou.
παραυτιστικες αποψεις.
Ω ΘΕΕ ΜΟΥ. :shock:Quote:
Πάραυτα, αμέσως! Αγόρασε ένα καλύτερο λεξικό αμέσως.
Το κατάλαβες τώρα καλύτερα εσύ και οι υπόλοιποι; :-o
Pws paei h xeirafethsh ths koinhs gnwmhs?
Είδες που έχω δίκιο?
ΜΑΛΑΚΑ ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟ ΝΟΥΜΕΡΟQuote:
Originally Posted by DM
Απάντησε εδώ, πάραυτα. 8)Quote:
Originally Posted by Ace
Πάραυτα = Αμέσως (και όχι, ΟΧΙ ρε παιδάκι μου!! "παρ'όλα αυτά" όπως κάποιος κατάλαβε.)
Αν συνεχίσεις έτσι μπορεί και να με πείσεις ότι τελικά έχεις δίκιο :PQuote:
Kaneis den eipe oti exoume teleio swfronistiko susthma.
Auto den shmainei oti 8a strafoume sthn 8anatikh poinh.
Epishs den 8a summetasxw sthn parautologia sas B)
Ρε παιδακι μου και εμεις αυτό λέμε. Γιατί αγχώνεσαι?
Για χιούμορ http://img405.imageshack.us/img405/6834/jester3gn.gifQuote:
Για όνομα
/εγω τπ Αναλ Καντ - Γνωριζείς την Ελληνική
Ρε μη δουλεύετε το καθυστερημένο ρε.
Εμένα όταν με μειώνουν άτομα μειωμένα, ουδόλως στεναχωρούμαι
Αμα το επόμενο ποστ σου έχει και τη λέξη "καθρεφτάκι" μέσα, πιστεύω οτι θα είμαστε στο σωστό δρόμο.
ωραία, και τώρα ας σβηστούν οι δύο τελευταίες σελίδες.
Τις υπόλοιπες γιατί να τις αφήσουμε παραπονεμένες;
γιατί έκανα ωραίο post.
εγώ είμαι με τον ace, όλοι οι άλλοι κοιμάστε ύπνο βαθύ.
Άκου κει αυτοκτόνησε.....
Επειδή δηλαδή αυτοί που η δουλειά τους είναι να ερευνήσουν την υπόθεση το έκαναν και είπαν αυτό, πρέπει εγώ που είμαι όλη μέρα νετ να τους πιστέψω?
Βρε ουστ αγαθιάρηδες ηαρίτες.....
Πούστηδες μπάτσοι το φάγατε μπαμπέσικα το παιδάκι, έπρεπε όλοι μαζί να του την πέσετε δειλοί με αλεξίσφαιρα και οπλισμνένοι σαν αστακοί εναντίον του ανυπεράσπιστου ήρωα.
Πούστηδες....
ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΡΩΣΟ (ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΥΜΑΝΟ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ) ΑΓΩΝΙΣΤΗ.
ΑΘΑΝΑΤΟΣ.
:roll: :roll: :roll: