nai alla mesa egrefe gia poison idea o typos :!:
Printable View
nai alla mesa egrefe gia poison idea o typos :!:
e kala, egrafe kanadyo punk bantes kai kamia 10ria metal. de leei kati ayto
mousika lew egw
to The Cult Is Alive einai pio punkiko, pio motorhead se sxesh me to FOAD
Kala nai, to Foad einai pio new wavila, apla skeftomoun ta duo teleutaia kai to pa sa sxima logou
Xwria pou o titlos (foad) einai karakarfi anafora se Broken Bones
Βασικά για να πούμε και τίποτα ενδιαφέρον, πως εξηγείτε εσείς ότι είναι δυνατόν να έχουμε ένα A Blaze in the Northern Sky, ένα Under A Funeral Moon, και ένα FOAD και Teh Cult is Alive από την ίδια μπάντα? Οι καιροί αλλάζουν, οι άνθρωποι ωριμάζουν και τα λοιπά? Τέσπα, αυτό που θέλω να πω για να μη μακρυγορούμε κιόλας, είναι ότι δε με χαλάνε οι τελευταίοι δίσκοι των Darkthrone επειδή δε μου αρέσει το beer thrash, αλλά όταν ακούω πάλι τους παλιούς δίσκους μετά από αυτούς είναι σα να μου λένε στα κρυφά και υποσυνείδητα οι Darkthrone από πάνω "χαχαχαχ τι μαλάκας που είσαι που τα παίρνεις αυτά στα σοβαρά, μικροί ήμασταν, μαλακιζόμασταν, δε σημαίνουν τίποτα!"
(και προς απάντηση του κάλτ που μου λέει "de nomizo na epairnan pote sovara tous eautous tous". Τόσα έχεις καταλάβει, τόσα λες μου φαίνεται)
εμένα γιατί μου σκάει ότι ''μεγάλοι είμαστε και τζαμάρουμε και δεν παίρνουμε τον εαυτό μας τόσο στα σοβαρά''?ή κάτι ΄τέτοιο δηλαδή..
και οι δυο φάσεις με κάνουν βεβαια
ναι, αυτό το έχουμε καταλάβει πλέον, εγώ ρωτάω την γνώμη σας για το "γιατί".
(:Μπίρες:)
Mpa.
To giati egine? Epeidi ean anekathen itan ligo st arxidia tous, einai i fusiki poreia you know, kses rock n black fasi, what the fuck giati na mh to kanoume sto kato kato. Epivevainonei kai ta legomena sou peri mi-sell-out
Episis, mi s po oti an paixtei kana Foad no2, th arxiso na pisteuo oti pleon to pairnoun sta pio sovara epeidi to no1 tsimpise entuposeis
Η ύπαρξη των Ablaze, Under a Funeral Moon είναι ο λόγος που οι Darkthrone στη συνέχεια θα μπορούσαν να κυκλοφορήσουν ό,τι τους ερχόταν στο κεφάλι, χωρίς συνέπειες. Κυκλοφόρησαν το Transilvanian Hunger, το Panzerfaust, το Total Death, Goatlord, το Ravishing Grimness και το Plaguewielder. Αυτοί είναι εφτά (7) αφοσιωμένοι black metal δίσκοι με ωκεανούς εξέλιξης από τον ένανε μέχρι τον άλλονα. Μετά έβγαλαν το "Hate Them" και μας είπαν πως μισούν τους παλιούς τους δίσκους, οπότε περιμέναμε το Sardonic Wrath για να δούμε τη συνέχεια, η οποία έκρυβε ένα δίσκαρο μεγατόνων, που έδειχνε ξεκάθαρα πως από εδώ και πέρα οι Darkthrone αλλάζουν. Οι περισσότεροι από δω έχουν εφτά αυθεντικά black metal cd στο σπίτι σας. Οι Darkthrone το έφτιαξαν, και τώρα το ξεπερνάνε σιγά σιγά το πράγμα, γιατί εκ κατασκευαστικής ουσίας, δεν θέλανε να φέρουν (μόνο) τη σφραγίδα της μπάντας που έκανε το Ablaze. Βγάζουν το Cult is Alive, τον -το λέω και το πιστεύω- ίσως πιο αδύναμο δίσκο τους, ο οποίος φυσικά κόβει τη γη στη μέση. Μετά από ένα χρόνο βγαίνει το "FOAD". Γιατί τόση συχνή δισκογραφία ρε παιδιά; Και οι Mayhem άλλαξαν, αλλά δεν τα πρήζουν κάθε χρόνο. Ε άμα έχει μέσα τέτοια κομμάτια, γιατί όχι; Κάθε μήνα να έβγαζαν ένα foad, θα το παιρνα. Είμαι βέβαιος πως το νέο θα είναι επίσης αναλόγου επιπέδου. Και έρχομαι τώρα ακριβώς σε εσένα φθόγκε, και σου λέω την άποψή μου. Το τι σημαίνουν οι παλιοί δίσκοι των Darkthrone για αυτούς τώρα, τι σημασία έχει; Ο Fenriz μπορεί να α)το παίζει υπεράνω σε όσους τον αντιγράφουν, β)να ξεμωράθηκε, γ)οτιδήποτε. Αν έβγαινε και έλεγε σε συνεντεύξεις για τη "μαύρη φαιά ουσία και το σκοτεινό σκοτάδι που πρώτοι οι Darkthrone γνώρισαν στον κόσμο σαν άλλοι Προμηθείς", θα έβλεπα έναν άνθρωπα να βλογάει τα γένια του και να παίρνει ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ τον εαυτό του. Φοβάμαι αυτούς που παίρνουν πολύ στα σοβαρά τους εαυτούς τους. Τους τρέμω, δεν μπορώ να βρίσκομαι στον ίδιο χώρο μαζί τους, είναι κακό αυτό. Ο ίδιος τα έχει καταλάβει πως στα αλήθεια "nothing to prove", και το περνάει στον χαβαλέ το πράγμα. Τι να κάνουμε, έτσι του βγαίνει. Ποιός από εμάς άλλωστε θα είχε βγάλει δεκατέσσερις δίσκους; Τέτοιους; Δίνω το ακαταλόγιστο στη μουσική στροφή των Darkthrone, αν και με μερικά άλλα έχω στραβώσει και γω. Το "Dark Thrones and Black Flags" θα λιώσει ό,τι έχει απομείνει όμως, να το ξέρετε.Quote:
Originally Posted by phthoggon
Και έρχονται μετά άνθρωποι και λένε "οι Darkthrone δεν έπαιρναν ποτέ τους εαυτούς τους στα σοβαρά". Αν αυτό ξεστομίζεται από ανθρώπους που παίρνουν τους δικούς τους εαυτούς στα σοβαρά, απορώ με τα κρυμμένα επίπεδα αυτοκριτικής της ανθρωπότητας. Από την άλλη, βαριέμαι να συζητήσω τα περί σοβαρότητας, το έχω κάνει με τον σύμπο και αυτό μου αρκεί.
οε,αν εννοείς το δικό μου ποστ εννοώ ότι πλεον την έχουνε δει πιο ροκενρολ τη φάση και όχι γκριμ και ιβιλ.
De nomizo na leme kati diaforetiko. Profanos de me pianeis
Eksigise mou kata pio tropo to vlepan sovara tote, na mou fugei i aporia dld. Epeidi to parapano (euxarista anagnosimo) katevato de to katafernei
Profanos kai de milao gia mousiko ufos, alla gia ti stasi pou exoun ws ''mousikoi'', idiws metaksu tous. Ola apo kei ksekinane vsk, einai enas logos pou episis fovamai tous anthropous pou pairnoun upervolika sovara tous eautous tous
I think you can catch my drift
skotwnei to darkthrone
ksafanisthkan kai ta punk stoixeia
milame gia katastrofiko arxegono ka8aro heavy metal
bravo, de to perimena toso kalo
http://www.antihumanism.com/wp-conte...Total-Deaf.jpg
Total Deaf λέει. Δεν ξέρω τι να πω, ελπίζω σε fake.
edit, με επιφυλάξεις, το νου σας παιδιά.
αν είναι να γαμεί σαν το προήγουμενο καλή φάση (omg γράφω και επισήμως σε νταρκθροουντ θρεντ).
ο φένριζ έχει ξεφύγει τελευταία, όλο κάτι γιαπωνέζικα d-beat συνδυασμένα με ατσάλια ακούει (ρούθλεςς μην ποστάρεις πληζζζ). πάντως αν κρίνω από το εξώφυλλο μία από τα ίδια θα έχουμε. thumbs up
edit : κάτι για νέο τρακ λέει εδώ
http://www.antihumanism.com/2009/09/...usive-preview/
Το εξώφυλλο δε μ' αρέσει καθόλου. :oops:
δεν υπακουει στις αγνες μεταλ καταστασεις ε?
Κάποτε, αρχοντάλεξ, οι εκδόσεις Στρατίκη έβγαζαν κάτι ιστορίες με νάνους και κάτι γίγαντες με ψηλά καπέλα, αυτή τη σειρά μου θυμίζει το εξώφυλλο.
χαχαχα!ωραιος o marious lakatous! :)
:touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched:
pooo , yperblast apo to yperpast ! :touched:
Fake
τι φέηκ μωρέ?? γιατί, σας φάνηκε μεγάλη διαφορά από τα τελευταία άλμπουμς δηλαδή? να, πάρτε και στίχους.
No feelings inhabit my dark soul
No feelings, just RocknRoll
I cant think of anything to say
But Ill fucking say it anyway
I have been a thrasher since 84
I say that so often - Im such a bore
I dont give a fuck bout Black Metal
Just Punk, and Crust, and Hardcore, Thrash, and all that other bollocks...
No feelings
Cold as ice
No feelings
Filled with vice
No feelings
Face your fears
No feelings
No ideas
No feelings inhabit my dark soul
No feelings, just RocknRoll
I cant think of anything to say
But Ill fucking say it anyway
I hate listening to modern crap
So Ill go retro, play that 80s pap
You all follow like a herd of sheep
But thats ok, I dont know what the fuck Im doing in the first place.
No feelings
Dead inside
No feelings
Like I died
No feelings
Hide the tears
No feelings
No ideas
No feelings
Cold as ice
No feelings
Filled with vice
No feelings
Face your fears
No feelings
No ideas
πσ. είστε όμως και τρελά νουμπιά ε.
και το προηγούμενο fake ήταν.
χαχα, εγώ πιστεύω ότι και από το ravishing grimness και μετά ήρθε μία άλλη μπάντα και πήρε τη θέση τους, αλλά η κατάπτωση (!) ήταν σταδιακή είναι η αλήθεια, οπότε δυστυχώς αυτό δε παίζει.
Quote:
Originally Posted by peaceville
α καλάQuote:
Originally Posted by peaceville
σαγαπάμε ρε φένριζ, μη μας δουλεύεις μέσα στη μούρη ρε ψηλέ, μη μοιράζεις χλέπες
E τον ρωτάνε που τον ρωτάνε συνέχεια για κάτι τέτοια, κάποια στιγμή σκέφτηκε "If I had a nickel for every time someone asked that qu- Oh wait" : :idea:
Οκ αλλά εάν υπάρχει ζήτηση δεν είναι κακό 10Ε reissue, bonus/live δεν έχουμε είπε να βάλει κάτι για το καλό.
θέλω να δω εάν λέει κάτι για τα vocals στο Thornspawn Chalice, γιατί δεν υπάρχουν
εντάξει, peaceville είναι, σε τρεις μήνες θα έχουν 6,32$ έκαστο, αλλά σε πόσες εκδόσεις πια να πάρω Hostmorke και Panzerfaust;
κατέβασα το panzerfaust, το βράδυ θα ακούσω τι λέει στο δεύτερο σιντί
Να μην πάρεις, για κόσμο που δεν τα έχει προορίζονται!
Πότε είναι το βράδυ για σένα? πάω να ακούσω εάν λέει κάτι γιαυτό :
For we are draped in shadows
Until the night of the Rising Unholy Three
Αν και ξέρεις τι θα πει ..ότι δεν του αρέσει τίποτα από αυτούς τους δίσκους πλέον.
Ε τι να πει μωρέ, που έκανε βόλτες με τον satyr στα όρη; Για κάνα Vicotnik θα λέει για αυτό, αν θυμάται ποιός φωνάζει στο συγκεκριμένο
edit, και στην τελική την έκανε που την έκανε τη μαλακία, ας βγει και το Nordavind
Σου είπα τι λέει ..."black metal riff-άθλια vocals-βαριέμαι-δεν έπρεπε να παίζω τέτοια" , dissing που λέει και ο MC της γειτονιας σου.
Στην ηλικία του αρχίζει ο άνθρωπος και τα χάνει μάλλον, λες να γίνω και εγώ έτσι? :(
Καλά κάνουν και τα επανακυκλοφορούν για να μην υπάρχουν φαινόμενα τύπου ""Panzerfaust" ultra hardcore 1st Pres Edition μόλις 25 $". Δεν είναι κακό να υπάρχουν σε πλεόνασμα τέτοια έπη.
μα έτσι κ αλλιώς είχε βγει από The End, και άλλωστε το ξαναέβγαλε σε LP η Peaceville (αυτό όντως ήταν άφαντο, πρώτη και δεύτερη έκδοση) στο πλαίσιο των βινυλιακών επανακυκλοφοριών. Και καλά έκανε
το δεύτερο σιντί είναι το αχρείαστο της υπόθεσης, μαλακίζεται λίγο ο Fenriz
Ομολογώ ότι περνάω καλά, ωστόσο, με όλα αυτά τα "μπόνους" οπου βάζουν στις τελευταίες κυκλοφορίες, ιδίως δε με τα επικά βίντεο όπου τράβαγε ο Nocturno και μίλαγε ο Fenriz (βρίσκονται σίγουρα στις digi επανακυκλοφορίες των 4 πρώτων, νομίζω δε και στo re-release του "Preparing for War" (3 CD)).
Μεγάλες στιγμές από 4:20 και μετά (:touched:)
Τελοσπάντων δεν υπάρχει λόγος να πολυδιαφωνούμε για τέτοια πράγματα, θαρρώ.
πόσο χαμηλά ρε γαμώτο
εχουνε χαλασει τα τελευταια χρονια αλλα οχι και ετσι ρε.. νταφακ ισ δις σιγουρα δεν ειναι τρολλια?
το ανέβασε η Peaceville στο soundcloud, οπότε είναι αληθινό, άλλωστε και ο Fenriz ακούγεται καθαρά (συγκεκριμένα δεν γίνεται πιο καθαρά)
άρεσε έστω και σε έναν αυτό το πράγμα; για Darkthrone πάντα, όχι για τσιρίδα/ψωλή/ατσάλι που λέει και ο πάνκης