Morph, vara ton opou vreis.....
Printable View
Morph, vara ton opou vreis.....
starxidia kata protimisi
Giati re paidia emena maresei to gollum.
ki emena maresei to gollum.i morfin einai pou de maresei.
:lol:
mpak tou topik.
xania. shmera to tsimphsa gia 10 giouroz =DQuote:
Originally Posted by Dragonlord
?! apo pou?
aptogkwlo.
studio2000. exei kales prosfores (10eyra) genika, check 'em.
agaggag tragikotites.
douleuei akoma o cosmosis ekei?
yup. tragikothtes giati re?
giati einai teleiws fols diskadiko.
eides ti apegine to apogeio? :cry:
den eida akoma, mono akousa...
Σήμερα στο Shiva νομίζω είδα κάτι τραγικές εκδόσεις με τα album δύο δύο σε φάση χειρότερη από τις (κατά τ' άλλα cult εκδόσεις της Reborn Classics :shock:). Τιμές απ' ό,τι θυμάμαι 10-12 αλλά από το να τα έχεις σε τέτοια μορφή, καλύτερα να τα έχεις σε cd-r ή να δώσεις λίγα περισσότερα να τα έχεις normal να τα χαίρεσαι;!
Πήρα τις προάλλες την 2003 έκδοση του Gothic με τον remastered ήχο και τα δύο bonus tracks, για συλλεκτικούς και συναισθηματικούς λόγους, από το Rock City 12 ευρώ. Pas mal - pas mal.
Κάτι τέτοιο παρόμοιο με τις εκδόσεις που αναφέρει η Painless έχω δει και με albums των Gathering... Μιλάμε για εντελώς απάτη...
paizei na nai kai kamia epanekdosh ths yperetairias tou mparmpakitsou apenanti xwris na grafei 'made in greece' gia eynohtous logous... fysika nomimh e. asdfsd
aytoi oi metal merchants...
@sympo: to da to apogeio... symphknwmeno :roll: ta fthnhse ola h mou fainetai?
xm de gkzero.den eida times.ksenerosa
Πραγματικά δεν αξίζει να πάρεις μεταχειρισμένο.Σκέψου πως για 1 ανανέωση χρόνου ομιλίας στο κινητό δίνεις 10€!Έχεις μονάδες για 4-6 μέρες και τέλος.Ενώ παίρνοντας έναν καλό δίσκο δίνεις 16€ και σου προσφέρει συναισθήματα,εμπειρίες και σκέψεις για χρόνια.Αγοράζεις ένα έργο τέχνης.
Υπάρχουν 1002 άλλα που πληρώνεις χωρίς να αντιστέκεσαι.Εγώ φρίκαρα όταν έμαθα πως στην στην Ταϊλάνδη πληρώνουν μόνο πάγιο στο σταθερό τηλέφωνο γιατί απ'τη στιγμή που θα εγκατασταθεί το δίκτυο τα μόνα έξοδα της εταιρίας είναι η συντήρηση των γραμμών μια στο τόσο!
ole phra to host sto metropolis 6.90 kai gamaei.
antrianna,edos 8ematos eisai vre!