το εμαθα απο το θρεντ για το Κομιουνιτι , εχω δει τα 2 πρωτα και δεν μου κανει κλικ , ποτε γίνετε γαματο?
Printable View
το εμαθα απο το θρεντ για το Κομιουνιτι , εχω δει τα 2 πρωτα και δεν μου κανει κλικ , ποτε γίνετε γαματο?
Νομίζω πως το 3ο είναι το επεισόδιο που γνωρίζουμε καλύτερα Gob (με τα περιστέρια) ; Πρέπει να θέλει περίπου 5-6 επ για να πάρει μπρος.
Βασικά το ζήτημα είναι περισσότερο πόσα επεισόδια θέλει ο θεατής για να συντονιστεί και να πάρει μπρος. Μερικοί δεν το πιάνουν ποτέ.
Χμου, δεν ξέρω... Δεν είναι ότι έχει κανένα υπόγειο, διφορούμενο, εκλεπτυσμένο, αμπστράκτ χιούμορ η σειρά. Αν δεν καυλώσεις από τον πιλότο κιόλας, δεν χρειάζεται να το κουράσεις, ιμο.
Ίσως δεν ήρθε ακόμα η ώρα σου(του). Γι'αυτό, κράτα το στο σκληρό και που ξέρεις,
οχι δες τα , ετσι κιαλλιως μικρα ειναι σε διαρκεια
εμενα παιζει να μου πηρε και καμια 10αρα ep για να κανει κλικ
εγω αρχισα να δενομαι με τη σειρα και τους χαρακτηρες απο δευτερη σεζον ας πουμε
Θυμαμαι τα πρωτα 2-3 επεισοδια τα βλεπα με αρκετο σκεπτικισμο σχετικα με το αν αξιζει να σπαταλησω τον χρονο μου.Ε μετα λιγο ο τομπαιας ,λιγο ο τζομπ,λιγο ο Τζορτζ Μαικλ[bring your daugther at work :touched:].Τις τελευταιες μερες ξαναρχισα να τα βλεπω και ειναι 10 φορες πιο απολαυστικα.
Ε και θελω οπωσδηποτε να δοκιμασω μια double banana Blouth on chocolate.
το ξεκινησα εχω δει 5 επεισοδια δε με εχει τρελανει αλλα λεω να συνεχισω γιατι τα ιδια ελεγα και για το γουαιαρ και μετα μπηκε το αγγουρι στον γκωλο
Απτις καλυτερες κωμικες. Πλεον μαρεσει πιο πολυ απτο κομμιουνιτυ.
Ακραιες καταστασεις, συμπεριφορες, χαρακτηρες και "συμπτωσεις".
Στα πρωτα 3 χασμουριομουν. Ε μετα οχι.
Arrested Development coming back for one more TV season before movie
According to The New Yorker's twitter:
http://twitter.com/#!/NewYorker/stat...99846745931777
ΝΑΙ ΡΕ ARRESTED
(και μόλις τώρα έβλεπα το επεισόδιο στην 2η season του Parks & Recreation -μεγάλη σειρά- που στήνουν ραντεβού στην Leslie με τον τύπο που παίζει τον Gob και έχει ακριβώς την ίδια αποτυχημένη φάτσα και προσπα8εί επίσης να κάνει αποτυχημένα μαγικά κόλπα, μόνο το όχημα του 'λειπε)
http://img1.tvloop.com/img/showpics/...02_1_24945.jpg
"Arrested Development" is back. Looks like TV execs are finally willing to admit they've made a huge mistake. The cult classic television comedy about the travails of the rich, zany Bluth family, cancelled in 2006 after three seasons, will produce nine to ten new episodes and a movie, it was announced at The New Yorker Festival on Sunday. "It's true. We will do 10 episodes and the movie. Probably shoot them all together next summer for a release in early '13. Very excited!" leading actor Jason Bateman tweeted. Smart and irreverent, the show also starred David Cross, Michael Cera, Portia De Rossi, Tony Hale, Alia Shawkat and Jessica Walter. It was executive produced by Ron Howard, who also provided narration. Since its cancellation, the show has earned a fervent fan base, with constant speculation as to when -- or whether -- the show would be adapted into a movie. The cast, led by Bateman and Will Arnett, »
τρομερά νέα πράγματι !
Βέβαια για να λέμε την αλήθεια και παλιά είχαν βγει τέτοιες φήμες, αλλά τουλάχιστον αυτή τη φορά φαίνεται να 'ναι σοβαρό. Απ'ότι λένε, για να μην υπάρξει θέμα και με τις άλλες σειρές/ταινιές των ηθοποιών κάθε επεισόδιο θα 'ναι αφιερωμένο σε ένα χαρακτήρα (ελπίζω σε Steve Holt επεισόδιο). Eπιτέλους το Fox αρχίζει να σοβαρεύεται, μόνο :touched: αν τελικά γίνει.
To σταματησα στην 2η σαιζον.
Δε θελω να τελειωσει.
=(
http://www.deadline.com/2011/11/netf...d-development/
θα γίνει τελικά :touched:
αυτό με τα νέα επεισόδια πάντα με φοβίζει, γιατί δύσκολα είναι κάτι εξίσου καλό με πριν.
κάτι για ταινία που λέγανε συζητιέται ακόμα; αυτό θα είχε πιο ενδιαφέρον.
Βασικά το πλάνο προς το παρόν είναι περίπου 10 επεισόδια (που το καθένα θα είναι αφιερωμένο κυρίως σε ένα χαρακτήρα) και ταινία μετά. Για μένα το δύσκολο είναι να ψηθούν όλοι (ή σχεδόν όλοι) οι ηθοποιοί, αν γίνει αυτό δεν υπάρχει λόγος να μην βγάλουν και την ταινία.
Επίσης το ότι είναι στο Netflix (που δεν είναι τηλεοπτικό κανάλι) σημαίνει ότι λογικά δεν θα παίξουν και τεράστιο ρόλο τα ratings, ειδικά τώρα που προσπαθεί να φτιάξει όνομα σαν πλατφόρμα.
Χμ; Μα ο Arnette έλεγε πριν από λίγες βδομάδες ότι έχουν συμφωνήσει όλοι και ότι "it's happening".
στη μειοψηφία κι εδώ. έκανα πάνω από 6 μήνες να τελειώσω την πρώτη σεζόν (τα κατάφερα σήμερα!). εντόπισα 2-3 καλά επεισόδια και μερικούς ωραίους χαρακτήρες (Gob, Tobias). δεν είναι τόσο ότι βαριόμουν, το έβλεπα με ενδιαφέρον, αλλά δε μου έβγαζε σχεδόν καθόλου γέλιο. πάμε γι' άλλα.
ξαναβλεπω καποια ραντομ επεισοδια και ειναι απιστευτο το μυαλο που εγραψε αυτη τη σειρα
New scripts, tweeted by the man himself, Ron Howard
http://cdn.uproxx.com/wp-content/upl...eet-script.jpg
Είχε πάνελ το Netflix στην TCA πριν λίγο, συνοπτικά:
-τα επεισόδια (14 και λογικά 20λεπτα) μες στον Μάιο, δεν έδωσαν ακριβή ημερομηνία και θα βγουν όλα μαζί, δηλαδή σε μια μέρα. Αυτό απ'ότι φαίνεται είναι η τακτική του Netflix (το ίδιο θα κάνει με το House Of Cards), αφού ουσιαστικά είναι streaming sevice και όχι κανάλι. Η σειρά έχει ληκάρει και δεν διαψεύστηκε οπότε είναι μάλλον αυτή:
Spoiler
-θα συνεχίζει ακριβώς απ' το σημείο που τέλειωσε η 3η σεζόν
-κάθε επεισόδιο θα είναι αφιερωμένο σε έναν χαρακτήρα και το πως συνέχισε από 'κει, αλλά προφανώς μες στα επεισόδια θα δείχνουν συναντήσεις μεταξύ αρκετών. Επίσης είπαν πως συγκεκριμένες σκηνές θα τις δείχνουν πάνω από μια φορές, από το POV του κάθε χαρακτήρα
-ακριβώς λόγω αυτού, κανείς πέραν του Michael δεν θα εμφανίζεται σε όλα τα επεισόδια
-δεν θέλουν να λέγεται Season 4, αλλά περισσότερο σαν πρόλογος για την ταινία (για την οποία δεν υπάρχει τίποτα χειροπιαστό πέραν του ότι θέλουν να την κάνουν)
-με όποια σειρά και να δει κανείς τα επεισόδια δεν υπάρχει γενικό θέμα, απλά το ενδεδειγμένο είναι η σειρά που θα βγουν
-Images from AD season 4: GOB on a cross. George Sr. being strangled. George-Michael yelling at GOB
-ο Cera είναι και writer πλέον
Παίχτηκε και κλιπ που λένε ότι είναι deleted scene που τελικά ίσως μπει, όταν ανέβει θα το βάλω.
patoma
Netflix To Launch New Season Of Arrested Development On May 26
BEVERLY HILLS, Calif., April 4, 2013 /PRNewswire/ -- Netflix will premiere its highly-anticipated fourth season of Arrested Development on Sunday, May 26, 2013. All 15-episodes of the Emmy® Award-winning comedy from series creator/executive producer Mitchell Hurwitz will be available for members to watch instantly at launch.
http://www.prnewswire.com/news-relea...201409981.html
ένας μήνας και μετά το χάος.
http://insidetv.ew.com/2013/04/25/ar...uster-lucille/
Ήρθε η ώρα. Τα επεισόδια είναι κανονικά διαθέσιμα στο Netflix και απλά περιμένουμε τα πρώτα rips.
Ή τα βλέπουμε στο Netflix :D
Το 4x07.
η σεζόν είναι ειδικά φτιαγμένη για να τη δεις μονοκοπανιά νομίζω
σπόιλερ για τουλάχιστον μέχρι s04e05
Spoiler
είσαι σε θρεντ Arrested Development
νομίζαμε οτι κάνεις πλάκα
μπαίνεις στη blacklist, δεν θέλω να σε δω ποτέ μπροστά μου
βασικά ban όλους τους μαλάκες που το κάνουν αυτό, χωρίς εξαιρέσεις.
έβαλα δύο προειδοποιητικά σπόιλερ, μέσα σε ένα οντόπικ σπόιλερ για μία καινούρια σειρά. και στα 3 σπόιλερ λέω μέχρι πού πρέπει να έχεις φτάσει για να το ανοίξεις. για να δεις πόσο καλός είμαι, βάζω σπόιλερ ακόμα και για σχόλιο που δεν έχει να κάνει με την πλοκή, αλλά με τη δομή της πλοκής.
αν είναι να γράφετε το σπόιλερ ταγκ στα αρχίδια σας, έχετε δεν έχετε φτάσει στο τέλος, τότε γιατί υπάρχει; να το καταργήσουμε το tag να τελειώνουμε
το meta "χιουμοράκι" μου θα ταίριαζε άνετα στο arrested development που σου έχει πετάξει αρκετά σπόιλερ έτσι για την καφρίλα στο κομμάτι που σου δείχνει το επόμενο επεισόδιο
Αν δε μπορείτε να ελέγξετε τον εαυτό σας δε σας φταίει κανείς.
αηδία
(o rat poison εννοούσα , η 4η γάμησε)