makria apo mena.
Printable View
makria apo mena.
h fonh theikh...ta ypoloipa den mou lene kati...
How Soon Is Now από Paradise Lost.
Μέχρι εκεί.
Tous anakalupsa sxetika prosfata an k eixa akousei ksemparka tragoudakia xwris na kserw oti einai smiths. edw k 3 weeks den akouw tpt allo giati aplws P H D A N E ! To queen is dead apo opou k na to piaseis einai theikos diskos. Frankly Mr. Shankly kai some girls are bigger than others gia xoro k xaxa, I know its over kai never had no one gia polu pikra k kahmo, the queen is dead gia kati endiameso and so on...
apisteuto einai to meat is murder (to tragoudi, oxi o diskos) to opoio einai apla kraksimo. sumbouleuw na to paizoun sunexeia se mcdonalts goodys kai loipes alusides estiatoriwn gia na sigoureutoume oti tha meiwthoun oi thanatoi zwwn gia diatrofikous skopous. apo kei k pera k to strangeways, here we come phdaei sa diskos kai genika gamane gamane gamane.
ρε, πρεφάρετε τι συμβαίνει εδώ.
και γενικώς πρεφάρετε τι βελινεκούς μπάντα ήσαν.
σκατα με λουλουδια.3 δισκους ειχα και εφαγαν πουλο.
πάλι καλά.
Μεγαλος κιθαριστας
Τελικά όσο έχω ακούσει μαρέσει απο αρκετά ως πολύ. Δεν ξέρω αν προτιμω καλύτερα τον Morrisey μονο του όμως.
τα σπαω με κριτικη Κβελντ το 2003.
Μέσα στις 10 πιο αγαπημένες μου μπάντες ever.
Στα τέλη των 80's δε, στην δυάδα μου μαζί με Joy Division.
Μετά ήρθαν οι Last Drive και οι Dead Moon κι έγινα λιγότερο φλωράκι :?:
Η συναυλία του Moz πριν λίγα χρόνια, πολύ έντονη εμπειρία
(υπάρχει σε mp3s, να ανεβάσω αν υπάρξει ενδιαφέρον).
γιε, βασικά ο κβελντ είχε πει χαζομάρα τότε αλλά σκέφτηκα ότι δεν έχει νόημα να απαντήσω μετά από τέσσερα χρόνια.
εν πάσει περιπτώση, οι σμιθς έχουν τέσσερα LP και καμιά εικοσαριά και βάλε τραγούδια εκτός των LP, οπότε απέχουν από το χαρακτηρισμό της μπάντα των 15 τραγουδιών και των τρακοσίων συλλογών.
άλλωστε σε όλες τις διάσημες μπάντες εμφανίζεται το φαινόμενο των πολλαπλών μπεστ οφ, καθαρα για κερδοσκοπικούς λόγους, βλέπε πχ νιρβάνα που είχαν ακόμα λιγότερα άλμπους και σεξ πίστολζ με μόλις ένα.
πάντως όσον αφορά τις συλλογές των σμιθς, νομίζω το louder than bombs αρκεί.
επίσης, ναι, ο κιθαρίστας ήταν τεράστιος, η μισή μπάντα. πχ, προσέξτε τι παίζει στο miserable lie (το πιο χέβι κομμάτι τους - πανκ με φαλσέτο φωνητικά). επίσης θα έλεγα και για τις κιθάρες στο bigmouth αλλά αυτό φαντάζομαι το 'χουμε ακούσει όλοι πολλές φόρες, θέλοντας και μη.
αν είναι καλή η ποιότητα του λάιβ, ενδιαφέρομαι εγώ. επίσης αν είναι εκείνο που τραγουδούσε το κοινό "there is a light that never goes out" για κάνα δεκάλεπτο.
ναι, αυτο ειναι και ηταν πολυ παραπανω απο 10λεπτο
(ημουν και λιωμα βεβαια, μπορει να υπερβαλλω)
ανεβαζω μολις το βρω
ειχε ενα δικιο ο μικρος κβελντ, εχουν δυσαναλογα πολλες συλλογες
για τον αριθμο των δισκων τους, αλλα μπαντα των 15 κομματιων
δεν την λες
Ποιός πούστης με είχε χακέψει?!Quote:
Originally Posted by cloud