-
Τελικά, ύστερα από προτροπή του Once_Emperor, ψάχνω για μεταχειρισμένα Marantz, Cambridge Audio, Nad, Arcam. Και τα Rotel πρέπει να είναι καλά. Ισχύει αυτό που λες, ότι δεν αξίζει να δώσεις φράγκα αν δεν έχεις αντίστοιχο ποιοτικά ηχοσύστημα.
Επίσης σκέφτηκα μήπως το Sony CD Player που έχω διορθωνόταν με καμιά αλλαγή κεφαλής αλλά δεν ξέρω αν αξίζει.
-
πεταμενα εβραια...
τα Nad ειναι καλα για ενισκυτες, Arcam ναι (ξερει ο νεαρος), τα Κεμπριτζ ειναι σκετικα νεα στην αγορα (εχουν ιστορια βεβαιας)
-
έτσι για την ιστορία, τελικά πήρα το Marantz CC4001 μεταχειρισμένο. καλό φαίνεται.
-
-
ωχ, θα συμφωνήσω με τον Μιχάλη ρε γμτ :(
-
-
η προσωπική μου εμπειρία λέει ότι χαλάει πολύ εύκολα το ματάκι (για το 5πλό μάρατζ ε! το συγκεκριμένο)
-
είχες το συγκεκριμένο και σου είχε χαλάσει εύκολα το laser;
τα laser γενικά χαλάνε (οκ συνήθως σε περισσότερα από 5-10 χρόνια), γι' αυτό σκέπτομαι να πάρω ένα laser καβάτζα (τώρα που υπάρχει ακόμη) για μελλοντική αντικατάσταση.
εγώ το 5πλό το φοβόμουν μήπως χαλάσει λόγω του μηχανισμού του.
πάντως το βρήκα σε καλή ευκαιρία, γι' αυτό το τσίμπησα. ήταν στο κουτί του σαν καινούριο, με όλα τα εξαρτήματα κλειστά πακεταρισμένα, από μαγαζί που έκλεισε, απλά είχε κάποιες γρατζουνιές στο πάνω μέρος και λόγω αυτού μου το άφησε 70 ευρώ.
-
ε μια χαρά τότε.
Εγώ δεν είχα πρόβλημα με τον μηχανισμό "ακριβώς", δλδ σιγά σιγά σταμάτησαν να παίζουν το ένα μετά το άλλο, εφτασε να είναι διπλό και μετά σταμάτησε να παίζει τελείως.
Υποσημείωση νο1: ήταν σε μαγαζί
Υποσημείωση νο2: έπαιζε 15-18 ώρες την ημέρα
-
ΤΟ γαμήδι το 5πλο στο στερεο μπλόκαρε με ένα σιντί και δεν το φτιάξαμε εδώ και 15 χρόνια. Τεχνικς νομίζω ήταν το στέρεο.
-
Με 'γειές (κ' καυτό μέτσαλ)! :headbang:
-
-
δεν προλαβα να κανω τον εξυπνο. ειχα μια πενταπλη που κολαγε. ηθελε να κανεις παλι καλιμπραρισμα. δεν ηταν δυσκολο, υπαρχουν βιντεα. περα απο αυτο, ολο το μυστικο στα σιντιπλειερ ειναι το ντακ που εχουν μεσα. οποτε η μαρκα μαραντζ πχ δε λεει τιποτα. οταν εψαχνα, εψαχνα για τις μαρκες που ειχαν το καλο ντακ της φιλιπς. πηρα το μαραντζ 5000. εχει και λειζερ ευκολα αντικαταστισημο. βγαζεις και τα φιλτρα και εχεις ενα τζαιαντ κιλερ. και ολα αυτα με 110 ευροπουλα...
-ξερολας μοντ, οφφ-
-
ποια DAC μωρε σε αυτην την κατηγορια τιμης? κλαιν...ολα ιδια ειναι
το προβλημα στα κομοδινα εντοπιζεται κλασικα (απο την αρχη που βγηκαν) στα μοτερ και στο συστημα φορτωσης
σε μηχανικα δηλαδης μερη
τεσπα, μονο ΦΛΑΨ (στο βρηκα το Chrome σε ΦΛΑΨ Μπερναμπισε, απλα θα περιμενεις ολιγον)
-
με 300 ευρα τι παιρνω?
ο καλυτερος ηχος που εχω ακοθσει σε σι ντι{κ γενικα{χςρισ σχεδον καθολου εμπειρια κ σε αυτοκιθνητο βεβαια}} ειναι απο μπλουπουνκτ μηχανημα.
ποιος πιανει τετοιο ηχο?
μιν τσεκαρε φρικιτς λολ
btw πουλαω αυτο το pioneer 30w πμ οποιος θελει κ πιστευω θα τα βρουμε
https://s13.postimg.org/a2uc8ukif/0249.jpg