καμάρα 9. τα λέμε εκεί.
Printable View
καμάρα 9. τα λέμε εκεί.
θα ειμαι κεντρο σημερα μετα τις 7, οποτες λογικα θα σας ερθω και εγω :cool:
π.σ.: εκτος αν δεν με θελει ο πανκης(δεν εισαι μαντσεστερ εσυ?), γιατι εμαθα δεν γουσταρει καμια "γρια"-ασε που το τοπικ λεει μονομπαοκ :(
Το καλό που σας θέλω να στε κέντρο κατά τις 12, γιατί αλλιώς θα φάγω λαρύγγια :P
Βολική μέρα και ώρα, ομολογουμένως, αλλά ούτε αυτή τη φορά θα μπορέσω να τη σκαπουλάρω από τη δουλειά :(
Παρ'όλα αυτά, θα ρίξω την ιδέα:
Αν δεν έχετε κλείσει μέρος για φαί/ποτό και παίζουν αμάξια, σκεφτείτε το για Αρετσού μεριά, χαλαρό αραλίκι, πίτσες_μπύρες_και_(γιατί όχι)_μερικά_er_favorites*_στα_πικάπ με τη φροντίδα του υπογράφοντος.
(*) hlektronikoperierga, τζαζοκάτι, blues rock, φανκς νοτ ντεντ, gay plin wraia τραγουδάκια σε γενικές γραμμές! Όχι Μάνες και όχι Μέταλ, οι μόνες κόκκινες γραμμές.
Αρετσού είναι παραλιακό μέρος, σωστά; Εγώ το ψήνω μες στις επόμενες μέρες να κάνουμε μια βόλτα προς τα 'κεί! Τώρα για σήμερα εξαρτάται από αυτούς που θα έρθουν με αμάξι αν μπορούν. Πάντως θα κανονισθεί και κάτι ακόμα πιστεύω αργότερα μες στη βδομάδα. Πες το όνομα του μαγαζιού να το ξέρουμε. :D
Παρακαλειτε ο κατοχος του οχηματος με πινακιδες ΝΒΜ 5948 να επικοινωνησει με την ρεσεψιον διοτι το οχημα του εμποδιζει.Ευχαριστω!
Αρετσού είναι η παραλία της Καλαμαριάς και αν και δεν σου γαργαλάει το κύμα τις πατούσες, τα περισσότερα μαγαζιά αγναντεύουν το θερμαϊκό. Αν δεν κάτσει σήμερα και μπορέσει να γίνει μια εξόρμηση μεσα στη βδομάδα(πλην Τετάρτης που θα πάω Μαντ Μαξ) ακόμα καλύτερα, για να κανονίσω το κατιτίς παραπάνω. Το όνομα του μαγαζιού θα το επικοινωνήσουμε πριβέ, να μη φανεί κάπως.
Για το καρφί του από πάνω, το μέρος είναι λετζίτ και η περιοχή δεν έχει τη βαβούρα που είχε παλιά.
Καλά να περάψετε σήμερα, όπως και να'χει :)
se ena thread pou plimiirizei agapi to na tros moutza epidi diloses oti 8es ki esu na sinantiseis ta paidakia apo to er gia na ginete filoi einai san na sou leei kapios min erxese
sth sigekrimeni periptosi den nomizo pos griniazei gia thn moutza pou efage opos kanei sini8os apla vgazei parapono
ntropi s'auton pou moutzose
mi stenaxoriese onibocho
http://31.media.tumblr.com/733cac58c...pke1o2_500.gif
διάβασα "ΜΟΝΟΜΠΛΟΚ"
Ψηθείτε για σαββατιάτικο πρωινομεσημεριανό καφέ.
Απλά το θέμα είναι: καφές πριν το φαγητό ή καφές μετά το φαγητό;
Στηρίζω το 2ο στην περίπτωση που δε σκάσουμε να φάμε κάπου, καθώς θα ναι μαλακία να φεύγει κόσμος για σπίτι να φάει. Επίσης, είναι παρασκευή η προηγουμένη, οπότε καλό θα ήταν να το κάνουμε όσο το δυνατόν πιο μακριά από πρωινές ώρες (δεν λέω και στις 17:00, αλλά γύρω στις 15:00-15:30 καλά είναι).
Πείτε και άλλοι(ες) και κυρίως όσοι(ες) δεν εδέησαν έως τώρα να κάνουν την εμφάνισή τους. Εκτός και αν κρύβονται σκόπιμα, οπότε θα στείλουμε τον onibocho να σας ξετρυπώσει.
Εμείς μπορούμε σε αυτό το φάσμα ωρών! Αποφασίστε οι σφιχτοκώληδες και πείτε!
Εγώ νομίζω πως να δω την φάτσα του Ρα 3η φορά σε 5 μέρες είναι υπερβολικό. Να περάψτε υπέροχα!
θεσσαλονίκη είστε, κατεβείτε για τσιγάρα και θα βρεθείτε στο στενό καταλάθος όλοι μαζί.