Να γίνει καγκελακι
Printable View
Να γίνει καγκελακι
ακουστε. αν βρεθουν πχ 3 μπαντες. παιξει καθε μια 35-40 λεπτα και ξεκινησει η φαση νταν 9 η ωρα (στο χερι μας ειναι ε), 12 η ωρα εχει τελειωσει. βαρει δε βαραει η μπαντα (που ειμαστε ολοι παντελονατοι, βαραμε) αν 12εχει τελειωσει η φαση ζμπουτσα μας. τα λεωσωστα κυριε φρικ, ή παιζει και κατι αλλο? επισης μωρε μαλακα κανε το εξης σκηνικο που γινοταν στην πατρα. ανα μιση ωρα εχε καποιον εξω σκοπια. με το που σκαει στο στενο μπατσος, να εχεις εξω ενα κουμπακι που το παταμε σκαει φως στο ντιτζει και αυτοματα χαμηβνει τη μουσικη. οταν φευγουν ξαναδυναμωνεις. δεν θα σου πουν ποτε τιποτα. φερσου εξυπνα μωρεεεε
ποτε δε μας εχουν κοψει λαιβ..εκτος απο πορωτικο αλλα ειχε παει 2+ και μονο τελευταιο κομματι...το θεμα ειναι το αφτερ παρτι να μη χαλασει..γιατι στις 3 φορες αστυνομια παιζει πεος
παλι καλα που μας εκοψαν στο τελευταιο κομματι γιατι το χαμε βιασει!!
στις 3 παιζει πεος, αλλα πρεπει να ερθουν και να σε πιασουν να εχεις δυνατα μουσικη. αν ερθουν και εχεις χαμηλα μουσικη, σου κλανουν. την αλλη φορα τον ηπιες γιατι σας κουσαν να βαραει τεζες δυνατα. τα λεω σωστα?
νταξ μην κανω τον ξερολ, ι αμ τζαστ σεινγκ. ο φιλος φρικ ξερει καλυτερα.
αυτα
οσο για ρανινγκ γουαιλντ, υπαρχει και το ριπιτ!!!
Λοιπόν, για DJ ασκώ βέτο γιατί πέρσι με υπονομεύσατε συστηματικώς και μου είχατε κλείσει τα μηχανήματα και πρόλαβα να βάλω δυο κομμάτια και μετά κλείνουμε φίλος και άντε γεια και πιες τα τσίπουρά σου και άδειασέ μας τη γωνιά. Άντε κανονίστε το, μέχρι και Lifestock ψηνόμαστε να κατέβουμε αν μιλήσουμε για live.
εκανα νταμπλ ποστ αλλα διαφορετικο ποστ... εχω καψει φλατζα
επισης το μπαρ θα δωσει μερος των εσοδων για τον σερβερ εννοειται .
Εγώ λέω να ετοιμαστούν τα μπουκάλια καλού κακού και το κουμπάκι που λέει ο Burning είναι καλή ιδέα μόνο αν αυτόματα κόβουν το ΡΑ. Αλλιώς, αν είναι κλασμένος ο ΔιΤζέης, βλέπω κάποιον να κάνει τον αυτοφοράκια και σίγουρα θα χαλάσει το τσιπούρισμα. Αν θέλετε πάντως Unplugged πρόγραμμα, "παίρνω την κιθάρα μου και τραγουδάω" ( ;) ) για κανένα τρίωρο, εύκολα! :p :p :p :p
Spoiler
Spoiler
Να μην τα ξαναλέμε αυτά, η σετλιστ είναι ίδια 40 χρόνια τώρα! :p ;)
γουσταρω, θα γινει της ψωλης.
επισης θα πουλησουμε και τα μπλουζακια που παρατησε στο μαγαζι απο προπερσι ο ντραγκονλορντ λολ
εγω λεω να γινει σαλουνικη να δουμε και ποιοι αθηναιοι erιτες αγαπανε πραγματικα το φορουμ τους.
το συκωτι μου approves !