Το forum. Αισθάνθηκα ότι είμαι στο reddit, something. Trinux, αν δε βάλεις φωτογραφίες είσαι σαδιστής ε.
Printable View
Το forum. Αισθάνθηκα ότι είμαι στο reddit, something. Trinux, αν δε βάλεις φωτογραφίες είσαι σαδιστής ε.
ζηλευω , και ζηλευω που δουλευω ολο τον χρονο για 3500 :( ευχομαι και αλλα τοσα ταξιδια :)
Ειναι ενα απο τα ταξιδια που θελω να κανω ,αργοτερα ομως, γυρω στα 30-35, αφου πρωτα μαθω ισπανικα και καποια επισημη γλωσσα πχ Shipibo ( ανηκει στην ευρυτερη κατηγορια Panoan γλωσσων). Ειναι σιγουρα ενα ταξιδι που αξιζει να μην το κανεις ως τουριστας αλλα να μεινεις αρκετο χρονικο διαστημα
Trinux απο οτι εχω διαβασει και μου χουν μεταφερει, πολλες φυλες που ζουσαν χρονια παραδοσιακα (πχ οι Shipibo-Conibo) στον αμαζονιο εχουν αναγκαστει σε αρκετα βαθμο να μεταναστευσουν στα αστικα κεντρα, λογω συμφεροντων εταιρειων και καρτελ drug trafficking. Απιστευτα ενδιαφερον το ταξιδι σου και καποια στιγμη οχι υπερβολικα μακρυνη σιγουρα θα επιχειρησω κατι παρομοιο.
οκ, ζήλεψα περισσότερο :)
Τα σέβη μου, λέω να κάνω λοκ το φόρουμ γενικότερα !
είχε κάνει ένας φίλος παρόμοια φάση ένα μήνα περού - βολιβία - βραζιλία. περίπου τα ίδια έξοδα, μετακινούνταν με τζιπ ή λεωφορείο της γραμμής. όταν γύρισε κάναμε μαραθώνιο βιντεοθέασης με το υλικό που έφερε και χαζέψαμε πραγματικά. θέλω κ εγώ ν. αμερική ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΚΡΙΣΗ!
Ποτέ άλλοτε δε θέλησε όλο το φόρουμ να είναι ένας χρήστης.
Ήταν όντως απίθανο ταξίδι και σίγουρα θέλει περισσότερο χρόνο(και χρήμα...) που δυστυχώς δεν είχαμε. Μόλις ξεσκαρτάρω τις φωτογραφίες θα ποστάρω σίγουρα κάποιες. Έχουμε αμέτρητα gigabytes photo/videos!
φίλε Vidna καλύτερα να μάθεις και Inapari πριν πας Περού, ώστε να γίνεις ο πέμπτος ομιλητής της γλώσσας εν ζωή, να ψάξεις τους άλλους τέσσερις και να σου μεταδωσουν τις εμπειρίες τους, ώστε να έχεις πολλά πολλά να μας διηγηθείς όταν γυρίσεις σοφότερος
α, σορρυ, δεν ανοίκει στiς πανοανικες γλώσσες, λάθος μου.
Και εγώ Πάνος!
εγω θελω να μαθω γραμμική βητα και να ταξιδεψω στις Μυκήνες .
Trinum,
sorry δεν το είδα στην ώρα του, σου είχα καλή μόντα για βολιβία + χιλή + γκαλαπάγκος.
Κρίμα που δεν πήγατε στο τελευταίο, είναι άλλη φάση.