χώθηκες σε mosh-pit την ώρα που ξυριζόσουν; :fear:
Printable View
Ξυριζόταν στο καμαρίνι και ξαφνικά βρέθηκε στο mosh-pit.
on topic τώρα έχω αυτή Philips QC5340
http://i.imgur.com/yn00e.jpg
Κόβει μούσια, μαλλιά και φαντάζομαι και πουτσότριχες αν δοκιμάσω.
Σκυλί μαύρο σε νερό, πεσίματα και κάθε είδους ατύχημα. Έχει κλείσει 2 - 3 χρόνια και είναι σε άριστη κατάσταση έχοντας περάσει τα πάνδεινα. Η μπαταρία της δεν καταλαβαίνει τίποτα, το καλοκαίρι έβγαλε σχεδόν 3 βδομάδες διακοπές. Υπεραρκετες σκάλες έχει δύο χτενάκια.
Δε θυμάμαι τιμή είχε προσφορές τότε αλλά με ένα πρόχειρο ψάξιμο στα 50 - 60 ευρω είσαι.
δεν το ειχα προσεξει αυτο το μοντελο. βλεπω στο αμαζον εχει και καλα ριβιους. επειδη δε τη θελω για μαλλια, αποκλειστικα για μουσια, τα παιρνει ομοιομορφα? ειναι αρκετες; οι σκαλες να βρω το μηκος που θελω? το πλαστικο μπροστα αντεχει ή θα μου μεινει στο χερι? θενξ μαν
Εγώ που την κακομεταχειρίζομαι δεν έχει πάθει τίποτα το πλαστικό. Αντέχει. Έχει πολλές σκάλες δεν παίζει να μη βρεις το μήκος που θες. Μια χαρα ομοιόμορφα τα παίρνει. Αν δεν βάλεις καθολού σκάλα με το σίδερο της είναι σχεδόν σα να τα πήρες με ξυράφι. Εκτός πια και αν τα γένια σου είναι σαν συρματόπλεγμα.
ειχα καταληξει σε αυτην αλλα τελικα μαλλον θα χτυπησω τη δικια σου
http://e-kotsis.gr/philips-qg-3250-32.html
μια τελευταιαερωτηση. η μπαταρια ειναι λιθιου ετσι? αντεχει γενικα? εχει δυναμη η μηχανη? γιατι πχ η δικια μου που τα εχει φτυσει, η μπαταρια δε βγαζει ενταση και τις τριχες πεον πιο πολυ τις τραβαει παρα τις κοβει λολ. σκεψου οτι τις γαιδουροτριχες μου δυσκολευεται να τις κοψει και σε σημεια σταματαει. λολ
νασαι καλα. μαλλον αξιζει η φαση και θα τα σκασω σε αυτην να ξεμπερδευω
Είπα και παραπάνω, το καλοκαίρι έβγαλε με μια φόρτιση σχεδόν 3 βδομάδες, όχι καθηερινή χρήση.
Γενικά ξεχνάω να την φορτίσω. Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα όσο και να την χρησιμοποιείς.
Δυνατή μηχανή, δεν έχω νιώσει να τραβάει τρίχες ακόμα σε καμία περίπτωση. Κόβει κανονικά μουσια - μαλλιά.
Όταν την είχα πάρει, νομιζω από Κοτσοβολο, μου χαν πει ότι μπορώ να την ακονίσω αν χρειαστεί στο πολύ μέλλον. Ακόμα δεν έχει χρειαστεί κάτι τέτοιο, οπότε επιφυλάσομαι.
Τέλος αν τύχει να είναι αφόρτιστη το καλώδιο είναι αρκετά μακρύ για να βολεύεσαι.
Και ελαφρια ε.
Ούτε να τις πούλαγα. :P
Μπερνι απο τοτε που ξεκινησες ντραμσ την ψαχνεις τη φαση γενικα ε? :P
κατεληξα στην Philips QC5340
σας ευχαριστω ολους
να αναφερω μονο οτι η
Philips QC5375
ειναι πιο φθηνη αποτην 5340 κατα 8 ευρω και μαλλον θα χτυπησω αυτη. το αναφερω για λογους πληροτητας του θρεντ. αμα την εχει και καποιος ας πει αλλα φαινονται ιδιες οποτε μαλλον για την πιο φθηνη θα παω
από που ρε Μπέρνη, γιατί κι εγώ ήθελα να χτυπήσω μία και κοίταγα άμαζον αλλά δε την έχει
και η 5340 πάει 33 δολλάρια στο άμαζον ε
ναι αλλα για βαλε και τα μεταφορικα. επισης παρολο που οι 2 που ανεφερα εχουν πολυ καλες κριτικες (σε αντιθεση με ΟΛΕΣ τις υπολοιπες φιλιπς που τις εχουν θαψει)(γενικα εμπιστευομαι κριτικες αμαζον), επειδη γενικα χαλανε οι φιλιπς θα την επαιρνα απο ελλινικο καταστημα. βαλε τις στο σκρουτζ ρε συ και θα τις βρεις. στο σκρουτζ η 5375 ειναι πιο φθηνη απο την 5340. κουλο. βεβαια η 5375 εχει μπαταρια νικελιου ενω η 5340 λιθιου. ναι δεν ειναι κινητα αλλα... τεσπα ειμαι αναμεσα στις 2. θα δω...
http://www.bestprice.gr/compare/2150...650/2153135410
τελικα για την 5340 με βλεπω
α νόμιζα άμαζον είναι όπως το play, τσάμπα μεταφορικά κτλ
γω είχα 3-4 χρόνια μια Vidal Sassoon η οποία κάνει σαν τρακτέρ τώρα
αυτό που είπε ο ion_storm ότι χωρίς κεφαλή τα παίρνει σαν ξυράφι με έψησε βασικά, δε τα μπορώ τα ξυράφια
σε καποια το αμαζον το αγγλικο εχει τσαμπα μεταφορικα. αλλα απο αμερικη δε παιζει και σιγουρα θα φας και κανα τελωνειο οποτε ξεχνα το