δεν ειχε παρα πολυ , καμια 10.000 λεω εγω..
Printable View
δεν ειχε παρα πολυ , καμια 10.000 λεω εγω..
οι μασινχεντ εσωσαν τη μερα.
εγώ έμαθα για πέντε χιλιάρικα προπώληση, οπότε υπολογίζω 6-6.5 χιλιάδες μάξιμουμ.
λοιπον παιδια ακουστε πως εγιναν τα πραγματα
lucky funeral δεν ειδα γιατι ειμαι καθυστερημενος(οκ το ξερετε)
planet of zeus ευκολα καλυτερη μπαντα της μερας
kiske/hansen γελασανε και τα δεντρα
paradise lost λακηδες της με διπλωμα-ποναγε το λαιμουδακι του και εφυγε τσατισμενος ο τραγουδιαρης αχ καλε,
τι μας λες μωρη τιτικα....
machine head αντικειμενικα για αυτο που παιζουν ειναι μεγαλη μπαντα αλλα εμενα μου κανουν μονο τα 2 πρωτα
οποτε οσο επαιζαν εψαχνα ματαια τουαλετα(χοχοχοχοχο)
ο οζζακλας γαμησε
ναι δεν εχει φωνη-ναι αναρωτιεσαι σε ποιο λεπτο θα παθει εξαπλο εγκεφαλικο και θα τεζαρει
αλλα πορωση
κοσμο δεν ειχε(λογικο) και ο ηχος σχεδον σε ολους ωσ συνηθωσ σκατενιος
αυτα
α
και ευχομαστε συντομα ο λωρης να χρεοκωπησει και να κανει πιατσα στην λαχαναγορα
αυτοι οι καημένοι οι Παρανταιζ Λοστ αφου δεν γουσταρουν τα μεταλζ και ειναι εναλλακτικοι γιατι δεν παν να παιξουν σε κανα eject με τους james και τους kasabian ?
So, my review:
Ισως η χειροτερη διοργανωση ever!:-x Πολυ μικρη σκηνη,χαλια ηχος,πολυυυυ στριμωγμα(δεν εγινε το live στη μεγαλη σκηνη για να μην φανει λιγο το κοινο:moutza:),ελλειψη σε τουαλετες(ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ). Ασχολιαστη η γυφτια με τη διαφορα στην τιμη του εισητηριου προπωληση/ταμειο...
Lucky Funeral/Planet of Zeus δεν ειδα,αλλα εμαθα οτι ειχαν γενικα προβληματα με τον ηχο...
Unisonic: κατα την γνωμη μου το μεγαλυτερο φιασκο συγκροτημα. Kiske= Αλλαξε ο Μανωλος και εβαλε τα ρουχα του αλλιως.:? Σεβαστοι μουσικοι,αλλα πολυ βαρετη η εμφανιση τους... Προβληματα με τον ηχο,ειδικα στο I want out. Φανταζομαι οι παρελθοντολαγνοι τους απολαυσαν.
Paradise Lost: Μετρια εμφανιση,αν και τους παει καλυτερα να παιζουν σε κλειστο χωρο. Εφαγαν ολον τον ηλιο στη μαπα. Αποχωρησαν αποτομα,λογω προβληματων με την φωνη του Holmes.
Machine Head:ισως η πιο ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΠΕΣΤΑΤΗ εμφανιση σε αυτο το festival. Tα σαρωσαν ολα!!!!:headbang:
*drum roll*
Ozzy and Friends: Ok,θα προτιμουσα να εβλεπα το Original line-up των Black Sabbath. Δυστυχως αυτη η εμφανιση του Madman ηταν μακραν κατωτερη απο αυτη του 2010. Η φωνη του ειχε προβλημα απο το πρωτο κιολας τραγουδι,σε αλλα εκανε sing along με το κοινο... Oι υπολυποι μουσικοι ηταν αψογοι,αλλα αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι ολοι κοιταζαν σαν χανοι οταν εμφανιστηκε ο Geezer,ενω ξελαρυγγιαζονταν για Wylde,Gus,Slash.Δεν υποτιμω τους προαναφερθεντες,αλλα ο Geezer ειναι ενας απο τους 4 δημιουργους του heavy metal....
Tελος,ενα μεγαλο RESPECT στον Ozzy που εχει ακομα την ορεξη και το κεφι να ανεβαινει στη σκηνη. Αλλα ο χρονος κανει τα δικα του και η φθορα ειναι πλεον ολοφανερη. It's better "Farewell" than "Goodbye".
Ο Γκίζερ, ο Τομι ο Κλουφετος κ οι μασιν χεντ ηταν μια όαση στο χθεσινό λαηβ. Τρελή ξενέρα γενικά.
Η φωνή Όζυ να μην την παλεύει απο την αρχή δεν είναι έκπληξη πάντως-ούτε απογοήτευση μου προκαλεί-αγαπάμε κ στηρίζουμε το θεούλη..αλλα να βλέπεις στο βιδεο γουολ προγραμματισμένη ωρα λήξης των Οζυ κ Φίλοι Για Πάντα 12:30 κ να το λήγουν μια ώρα πριν είναι κάπως στενάχωρο...
^^δε λες παλι καλα που αντεξε και τοσο.:(
παρεμβαίνω για να πω ότι οι μασίντ χεντ που έχουνε βγάλει τον αγαπημένο μου μέταλ δίσκο των 90s είναι πλέον η επιτομή της ξεφτίλας. groove metal όταν γαμούσαν οι pantera, nu metal όταν άκουσαν korn, ξανά groove metal όταν σταμάτησαν τους πλατινένιους δίσκους οι korn, και ξαφνικά THRASH METAL επειδή και οι μετάλλικα θυμήθηκαν τα 80s και "εεε βασικά πάντα ήθελα να συνεχίσω τους detente". μπορεί να φτύνει πολλές μπύρες ο φλυν και να καυλώνουν οι πιτσιρικάδες με το BIG FUCKIN' METAL, αλλά αξιοπρεπείς δεν τους λες ακόμα κι αν σε λένε χρονόπουλο.
πράγματι, μπερδεύτηκα με τα big sunglasses, not emperor sunglasses
:pink::pink:
ΡΕ >ΡΗΝΤΗΜΕΡ< ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΕΝΑ ΓΕΙΑ ΝΑ ΟΥΜΕ
επαιζε και στους Forbiden ο ταπας
ρε αφου ξερετε τι θα αντιμετωπιστε γιατι πατε? τοσα χρονια το ιδιο