το ΚΠΓ είναι πιο φτηνό πάντως (δεν έχω ιδέα αν το δέχονται κάπου, βέβαια. υποτίθεται ότι ναι, μια που είναι της ευρωπαϊκής ένωσης και τέτοια, αλλά στην πράξη δεν ξέρω.).
Printable View
το ΚΠΓ είναι πιο φτηνό πάντως (δεν έχω ιδέα αν το δέχονται κάπου, βέβαια. υποτίθεται ότι ναι, μια που είναι της ευρωπαϊκής ένωσης και τέτοια, αλλά στην πράξη δεν ξέρω.).
Ρηντημερ ποσταρε ανεκδοτο η εικονα ΜΕΤΑΛ.
μη μιλας σοβαρα παρακαλω.
ον τοπικ, παρτε το Μιτς Ιγκαν.
βαλτε 200 ευρω σε λογαριασμο μου και σας φτιαχνω οτι χαρτι θελετε. I know a guy.
Οι τιμές των επι πληρωμεί μεταπτυχιακών στην Ελλάδα έχουν πέσει. Δεν ξέρω αν υπάρχουν προγράμματα που φτάνουν την οχτάρα, σίγουρα όμως θα είναι εξαιρέσεις. Το δικό μου μεταπτυχιακό ενδεικτικά έπεσε από το 08 που το πήρα από τα 6κ στα 5.
Μαρίλιε, με την ειδικότητα που έχεις, παράτα τα όλα (νταξ εκτός των Αγγλικών προφανώς) και κάνε Γερμανικά. Έπρεπε να φτάσω 28 για να καταλάβω τι μαλακία έκανα που δεν ασχολούμουν νωρίτερα και τώρα πήρε φωτιά ο κώλος μου.
κι εμένα ευτυχώς μου δέχονται proficiency cambridge με Β (τόσο ζητάνε) στο πανεπιστήμιο του άμστερνταμ (uva) και το χω κι εγώ απ το 2002.
για τα άλλα που ενδιαφέρομαι, με κόβω να αναγκάζομαι να δίνω ielts και δεν το ψήνω μία.
τους ρώτησα αν δέχονται cpe σε ένα και μου'πανε ότι το προώθησανε σε ένα board αλλά προφανώς ξύσ'τ'αρχίδια σου
Καλυτερα ειναι να δινεις αυτα τα διπλωματα οσο πιο νωρις... Να μην μπλεκονται στα ποδια σου αργοτερα...
Αν ήμουν μέσα στη "διορεια" δε θα το ανέφερα.Quote:
Μαλλον ησουν μεσα στην διορεια,γιατι και εγω ακουσει γι'αυτο. Υπαρχει προβλημα αν θες να σπυδασεις. Για εργασια ειναι οκ.
Εντωμεταξυ,ακουσα το καλοκαιρι να λενε οτι απο φετος οποιος παιρνει το CAE με Α,αυτοματως ηταν σαν να παιρνει και το Proficiency με C. Κομματακι "κουφο" μου ακουγεται....
τωρα κοιταζω για MIS στο μακεδονια 5869,5 € ΤΕΣΠΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΠΛΕΟΝ
Παλιά τιμή, 5.500 είναι και από νέο έτος σίγουρα 5.000 (inside info).
H., ο διαπλεκόμενος. Που ΞΕΡΕΙ.