.
Printable View
.
το έχω πάρει απόφαση εδώ και πέντε χρόνια. συνθήκες δεν το επέτρεπαν (ούτε το επιτρέπουν ακόμα) οπότε και συμβιβάζομαι στο πηγαίνω κάθε τόσο και να προετοιμάζω την κάθοδο ακα. φυτέψαμε τ'αμπέλια μας, περιποιηθήκαμε τις ελιές, η συκιά έδεσε μαζί με τις λεμονοβανιλιες κ.α. και μένει να φτιάξομε την καμινάδα για δε ρουφάει το τζάκι και λίγα μερεμέτια που δεν τελειώνουν ποτέ.
θείο δε νομίζω να θες να σου πούμε και τους λόγους που φεύγουμε απ'τη σκατούπολη εε?
.
.
μόνος μου είμαι ορέ.. μια κυράτσα να βρω να πάρω μαζί ή να μου προξενέψουν κει πέρα κι είμαστε τσιτσί
.
άμα σου΄ρθω θα μου'ρθεις κι εσύ στο νότο όμως για μια απ'τα ίδια. πιπίτσες κ μις ελλάς εν ξέρω, αλλά για καπνά κάτι θα κάνουμε
αλλά πρέπει να περάσεις τ'αυλάκι. κατά πολύ
.
όλα για καλό θείο. την καληνύχτα μου
ανετα αμα εβρισκα κατι καλο η ειχα κανα κτηματακι να βγαζω καμια ντοματα εφευγα.
είναι στα πλάνα. Μας καθυστερούν άλλοι παράγοντες, αν όλα πάνε καλά σε 2-3 χρόνια και Γρεβενά σου ρχόμαστε.
Δεν ξέρω αν θα μου αρέσει τότε, αλλά τώρα το βλέπω σαν παράδεισο.
Η Αθήνα που ζω μου αρέσει (γενίκευση μιας και δεν μένω δήμο Αθηνών :P).
Αλλά η Αθήνα είναι ωραία αν είσαι κονομημένος, αν δεν χρειάζεται να δουλεύεις ρε παιδάκι μου. Θα μου πεις αν δεν χρειάζεται να δουλεύεις παντού είναι καλά.
Αυτό το σχεδόν 2 ώρες πήγαινε 2 ώρες έλα για το μεροκάματο είναι σκότωμα.
Για μένα αποτελεί όνειρο ζωής ένα κομμάτι γης κι ένα σπίτι κάπου στην επαρχία. Δεν έχω όμως ούτε χωριό, ούτε γη, ούτε φράγκα, ούτε παρέα προς το παρόν, και δεν είναι μια κίνηση που ψήνομαι να κάνω μόνη. Οπότε προς το παρόν υπομονή, δικτύωση και μάζεμα γνώσεων πάνω στην διατροφική και ενεργειακή αυτάρκεια.
εδιτ: ινβ4 http://www.youtube.com/watch?v=AEeWWbY5SP8