δε την πεφτουμε σε γκαρσονες.
δε την πεφτουμε σε γκαρσονες.
Παίζει φωτό;
Χωρίς οπτική επαφή δεν γίνεται δουλειά.
αν είναι μελαχρινή αλλάζει το σχέδιο? να δω τι θα κάνω κ γω αν βγει κάνα σχέδιο απο δω μέσα το δηλαδή
ειπα να κανω καναν ευστοχο αστεισμον αλλα εν τελει 8α απαντησω σοβαρα γτ ο ερως δεν ειναι για τρολλιτσες :Ρ λοιπον 8υμαμαι αποταν δουλευα σερβιτοριλικια κλπ κλπ οτι οι "πεφτουλες" και καλα ειναι αυτοι που οχι μονο δεν σε "βοη8ανε" να τελειωσεις τη βαρδια σου, αλλα σε χαλανε και γενικα. αν η κοπελα ειναι κ ντροπαλουλα, τοσο το χειροτερο! οποτε αρχισε να γινεσαι ψιλο8αμωνας (ντα3, οσο βαστα η τσεπη σου) κ γενικα σιγουλια σιγουλια ανταλλα3τε ονοματα (απλο κ ευκολο) κ ειναι σιγουρο οτι αμα εισαι ντα3 παιδι και καμια φορα την βοη8ησεις κιολας με καναν δισκο που παει να πεσει πιχι κ τον σωσεις η με κανα τραπεζι που εχει να μαζεψει 200 ποτηρομπυρα, 8α σαι ο #1 πελατακος της καρδιας της, κ μετα βουρ για "κανταδα"! αυτα τα ολιγα, καλες αγκαλιες!
Η αυτό ή χτύπα την με ένα φτυάρι.
μπορώ να σου πω τι να μην κάνεις
Μην προσπαθείς να είσαι "αστείος" , μην προσπαθείς να της πιάσεις την κουβέντα συνέχεια , μην περιμένεις να κάτσει για να την ενοχλήσεις.
ότι είπε η Στάτικ -εν μέρη- δεν την βοηθάς με δίσκους και τέτοια.
Να είσαι πάντα ευγενικός , να είσαι πάντα χαμογελαστός και εγκάρδιος , και όχι "Πελάτης".
Αρχίζεις να πηγαίνεις πριν τελειώσει η βάρδια της, μελετάς που τραβιέται και κάποια στιγμή κάνεις την κίνηση να πάτε παρέα.
Φάση α: α, εκεί πας? είναι καλά? με παίρνει λες να σκάσω ?
φάση β: πότε θα με πας και μένα εκεί
φάση γ: μαθαίνεις από τρίτο ή σε άσχετη φάση που πάει εκτός δουλειάς και πας "τυχαία"
Γενικά εντός "εργασίας" παίζει να είναι πολύ ζόρικο το πέσιμο, βου , οι αλλαγές τηλεφώνων στο φλου δεν ξέρω πόσο μπορούν να ευδοκιμήσουν (είμαι και εκτός πολλά χρόνια)
για τον Σουόλεν τώρα .... ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΡΕ ?
Πέρα από το οτι είσαι έναν γλυκύτατος νέος σου φτάνει η ατάκα "Είμαι ο Σουόλεν, όλοι με αγαπούν"
μάθε το όνομά της και κάνε της Friend request στο Facebook, σου μιλάει η πείρα τώρα λόγω ηλικίας
Fail, μην τον κάνεις κολιτσίδα τον άνθρωπο.
Hellblazer σε νιώθω γιατί τις ίδιες μαλακίες έκανα κι εγώ τον περισσότερο καιρό που ήμουν Αθήνα (συγκεκριμένα ήταν μια σερβιτόρα μπουκλωτή στο τρένο - το καφέ ντε - που πήγαινα να δω σχεδόν καθημερινά, ακόμα και στα ρεπό της).
Κάνεις αυτό
κι ευχόμαστε να μην είσαι λιγούρης και το παρερμηνεύσειςQuote:
Να είσαι πάντα ευγενικός , να είσαι πάντα χαμογελαστός και εγκάρδιος
επίσης αν τα μαγουλάκια σου ροδίζουν λίγο όταν της μιλάς είσαι ο καλύτερος
και μετά από 6-7 φορές της λες μήπως θέλετε να βγείτε καμια φορά
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
έλα μου ντε
:offtopic:
εμενα μου χει τυχει με σερβιτορα να μου την πεφτει αλλα τοτε ειχα σχεση και ημουν αγαπουλινος και μια μερα πιναμε κατι ουισκια με μια παρεα και μου λεει θα ρθω Βουλα μαζι σου , αλλα εγω δεν εχω αμαξι και πεταγεται ενας και λεει θα σας παω εγω.. ε και την γαμησε αυτος στον γυρισμο!! τρου στορυ μπρο!