http://en.wikipedia.org/wiki/Collaps...rs.27_collapse
tldr: οι πύργοι δεν έγυραν (λογικό αν σκεφτείς την διαφορά στην μάζα), αλλά δημιουργήθηκαν αστοχίες που οδήγησαν στην κατάρρευση "προς τα μέσα".
Printable View
http://en.wikipedia.org/wiki/Collaps...rs.27_collapse
tldr: οι πύργοι δεν έγυραν (λογικό αν σκεφτείς την διαφορά στην μάζα), αλλά δημιουργήθηκαν αστοχίες που οδήγησαν στην κατάρρευση "προς τα μέσα".
Ήμουνα ούτε γυμνάσιο και μου έκανε εντύπωση. Μια 'βδομάδα μετά μου 'ρθε στο μέιλ μια εικόνα ΓΚΟΝΤ ΜΠΛΕΣΣ ΑΜΕΡΙΚΑ από τον καθηγητή πληροφορικής μου. Αυτά.
ειμουν στο ΦΥΣΙΚΟ ΑΘΗΝΑΣ εκεινη τη μερα. Διναμε κατι. κοπηκα φυσικα.
η πιο διαδεδομενη κονσπιρασυ θηορυ παντως αναλυει γιατι το χτυπημα των αεροπλανωνε δεν δυναται τεχνικα να καταρρευσει τους πυργοι, και οτι επισης το μεσαιο μικροτερο κτιριο των WTC που δε χτυπηθηκε απο κανενα πλαπλανο (κοπηραητ αδερφη μιτς οταν ηταν 4) δεν δυναται να κατερρευσε ολοσχερως στο ετσι.
αλλα αυτα ειναι για τους Λιακοπουλοι.
κοιμομουνα(κλασσικο σαπισμα μεχρι αργα το μεσσημερι) και με ξυπνησε το τηλεφωνο.μου ειπαν αυτο και κεινο,βαλε τιβι.μεχρι να πιω καφε ειχε πεσει και το δευτερο αεροπλανο.
μολις συνηλθα πηγα για προβα(soulfade,τοτες) που βεβαια μονο προβα δεν καναμε,λιωσαμε βλεποντας τα γεγονοτα.
α και ηταν τριτη,οχι κυριακη που αναφερθηκε πιο πανω.το βραδυ ειχε τσ.λ. σαλκε-παο 0-2.
Επώνυμο pink για Soulfade
Sculpture of human innocence εκείνες της εποχές δυνατά στα Μεταλλικά Παράσιτα, Studio FM1 :touched:
Εγώ είδα το έκτακτο δελτίο ειδήσεων στην τιβί.
Είχα ξεκινήσει μόλις 2α γυμνασίου, έλιωνα στο Oni (παιχνιδάρα) και με φώναξε ο πατέρας μου να δούμε όλοι μαζί αυτό που έδειχνε η τηλεόραση και δεν το πιστεύαμε. Είδαμε το 2ο αεροπλάνο λάιβ αλλά δεν καταλάβαμε αμέσως τι συνέβαινε, νομίζαμε ότι ήταν replay του 1ου. Ούτε ο παρουσιαστής δεν είπε κάτι.
Θυμάμαι ότι αηδίασα και τρόμαξα με το πόσο εύκολα αποδίδεται η συλλογική ευθύνη. Τα επόμενα χρόνια βιώσαμε τη νέα πολιτική πραγματικότητα, μία ιστορική καμπή η οποία είμαι σίγουρος ότι θα γίνει αντικείμενο γιγαντιαίων μελετών από τους ιστορικούς σε 1000 χρόνια από τώρα.
σιγα μην υπαρχουν ανθρωποι σε 1000 χρονια
οντοπικ, αληθεια θυμαστε;;;;;;;;;;; εγω το μονο που θυμαμαι απο τετοια γεγονοτα ηταν αυτο στα τεμπη: δακρυζε η μανα μου και τη ρωτουσα γιατι. δε μπορουσα να καταλαβω γιατι στεναχωρεθηκε. δικα της ηταν τα παιδια;;;;;;;;;;;;
δεν είχα ιδέα τι παίχτηκε μέχρι που με πήρε η μάνα μου τηλ για να σιγουρευτεί ότι δεν είχα κάποια συμμετοχή στη φάση. θυμάμαι ότι αγχώθηκα αν θα γίνει το ματς champions league. τελικά έγινε κ ρίξαμε πούτσο στη σάλκε 0-2. ήταν μια καλή μέρα.
επάξια :moutza:
θυμάμαι πολύ καλά τη φάση στο πέταλο μαλιακού. έφευγα δευτέρα ξημερώματα από 3καλα για να πάω για δουλειά αθήνα. μόλις περνάω τη λαμία με προσπερνάνε μερικά ασθενοφόρα κ περιπολικά. σε 15' σταματάω 100μ από το σκηνικό. ρωτάω τι παίχτηκε στους μπάτσους κ λένε ότι τράκαρε μια εκδρομή από 3καλα. την ίδια μέρα συνόδευε ο πατέρας μου την εκδρομή του σχολείου που δουλεύει προς την ίδια κατεύθυνση. κινητό είχα μόνο εγώ από την οικογένεια. μέχρι να εξακριβώσω ποιοι ήταν έφαγα μεγάλο σοκ.
μικρος ο κοσμος
πουτσα στην σαλκε μεσα εξω (α ρε εποχες) με τους Γερμανους να λενε οτι εχουν ψυχολογικα λογω των πυργων , και την επομενη μερα απο το χτυπημα λαιβ διαφανα κρινα στα βραχακια στον λυκαβητο με "φονιαδες των λαων αμερικανοι" και τετοια !!