κοσμος μπηκε τσαμπα?
Printable View
κοσμος μπηκε τσαμπα?
Απ'όσο έμαθα όχι.
1. Κάπνισμα απαγορεύεται αν και κάποιοι λίγοι στα μουλωχτά ανάψανε. Κρατήσου για το διάλειμμα.
2. Όχι δεν παίζει δυστυχώς.
Γενικώς συγκίνηση. Μην το χάσετε.
Ηθελα να γραψω κατι αλλα ρε δε γινεται να το περιγραψεις.
Την πρωτη φορα που τον ειδα στο Βερολινο δε μπορουσα να το συζητησω για μερες, αλλα κ μετα τη 2η φορα δεν ειναι πολυ διαφορετικο το συναισθημα..
Θελω μονο να πω οτι πρωτη φορα μενω τοσο ευχαριστημενη απο τον κοσμο σε μια συναυλια, ηταν αψογοι, ουτε κινητα ειδα ουτε καμερες και σε οτι εβλεπαν στο σοου αντιδρουσαν αμεσως (σε αντιθεση με τους ξενερωτους γερμανους) κ ουτε μου σπασαν τα @@ περα δωθε στην αρενα. Κουραστηκα να εχω τα χερια μου σηκωμενα σε Χ!
Απο χωρο ηταν πολυ ανετα, ο κοσμος ειχε ισομοιραστει γτ δε τον ενοιαζε να ακουμπησει τον Ροτζερ αλλα να βλεπει το σοου. Να πατε να κατσετε απτην αριστερη (υπαρχει λογος!) μερια του γερανου που ειναι η καμερα μολις μπειτε και θα ειστε κομπλε.
Παίδες υπάρχει γαμάτο σημειάκι για παρκάρισμα, μπαίνετε ΜΕΣΑ και μετα αριστερά κατηφορούλα το παρκινγ γυμναστηρίαου/κολυμβητηρίου. Εμείς όταν πήγαμε ήταν φίσκα από αυτοκίνητα και ο κόσμος έτρωγε ταλαιπωρία για να παρκάρει. Oddly enough το μέρος αυτό που σας λεω δεν το είχαν πάρει πρέφα (ακόμα απορώ πως γίνεται αυτό).
Και τώρα στα του live,
Η αποπάνω έχει δίκιο για την αριστερή πλευρά αν και θα πρότεινα ΜΕΤΑ το intermission να μετακινηθείτε προς εκείνη την πλευρά.
Το live ήταν εμπειριάρα, ήχος άψογος, γερο Waters ακόμα πιο άψογος και η φωνή του σε αφήνει απλά μαλάκα. Θέλω να αποφύγω τα πολλά spoilers και επίσης δεν υπάρχουν highlights σε ένα έργο που είναι highlight από μόνο του οπότε δεν θα πω παραπάνω..
Παω να βάλω το κεφάλι μου στην κατάψυξη, ακόμα δεν έχω συνέλθει.
P.S. Θυμηθείτε να φέρετε και δεύτερο βρακί μαζί σας γιατί θα φύγει τσίσο. :pink:
Spoiler
ΣΟΚ ΣΤΟ ΟΑΚΑ
:touched:
Ό,τι πιο τεράστιο έχω παρακολουθήσει στη ζωή μου. Μαγικό, φανταστικό, μοναδικό.
Λοιπόν, θα φάω μούτζες αλλά, ενώ στο ξεκίνημα ένιωθα ακριβώς έτσι, τελικά μου φαίνεται ότι σε ένα βαθμό έκανε κοιλιά, όπως κάνει και το άλμπουμ δηλαδή. Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι δε ΓΑΜΗΣΕ, απλά στο πρώτο μισάωρο πίστευα ότι βλέπω ό,τι τελειότερο έχω δει, τελικά μετριάστηκε λίγο αυτή η εντύπωση.
Δεν ξέρω αν χτες ήταν καλύτερα, αλλά δυστυχώς εγώ δεν ένιωσα το δέος που περίμενα. Ήταν ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ, ΑΨΕΓΑΔΙΑΣΤΗ παράσταση, ο ήχος ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ, τα βίζουαλς έρωτας, αλλά δεν ήταν η σπιρίτσουαλ εμπειρία ζωής που περίμενα.
Δε θέλω να γίνω η γκρινιάρα, αλλά συμπεριφορά του κόσμου ήταν κακή. Ασταμάτητα παλαμάκια, άχρονα από πάνω, σε όλα τα πιο ακατάλληλα σημεία. Θάνατο σε όποιον ένωσε τα χέρια του στο goodbye blue sky και σ'αυτούς που μετατρέψανε το is there anybody out there σε ska.
Στεναχωριέμαι που το λέω, αλλά το dark side ήταν ανώτερο, συναισθηματικά τουλάχιστον, για μένα.
Κατά τ'άλλα, εμείς βάλαμε 3 άτομα χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.
Επίσης ένας που είχε εισιτήριο για άνω διάζωμα, μπήκε αρένα.
Τρίτη δοκιμάζουμε την τύχη μας.
Θα πω τα αυτονόητα, δηλαδή 1. ο λόγος που επέλεξαν την Ελλάδα για να γίνει η βιντεοσκόπηση είναι ακριβώς αυτές οι αυθόρμητες αντιδράσεις των ελληναράδων, τις οποίες άλλωστε ενεθάρρυνε ο Roger με κάθε ευκαιρία, και
2. το Τhe Wall είναι φτιαγμένο για να παρουσιάζεται ως "show", όχι ως "συναυλία", με όσα καλά/κακά συνεπάγεται αυτό.
Πήγα συνειδητοποιημένη λοιπόν, και, αν δοκιμάσω να χρησιμοποιήσω επίθετα για να χαρακτηρίσω αυτό που έζησα, θα μειώσω την εμπειρία στο σύνολό της. Αδιάκοπα ρίγη, διαρκές βούρκωμα, ξεσπάσματα κι ένας οξύς πόνος στο κεφάλι κατά τη διάρκεια του Trial, πιθανόν από τη βίαιη εναλλαγή συναισθημάτων. Κι ένα κοινό με σεβασμό και ελάχιστη/μηδαμινή χρήση κινητών/κάμερας (οι ντουντούκες κατά την είσοδο μπορούσαν να είναι λιγότερες). Την επόμενη φορά να τον δούμε παρέα με τον κοιλαρά όμως.
Νταξ,δε χωράνε φράσεις όπως "χαμηλοί τόνοι","τίμια εμφάνιση" εδώ,οπότε θα περιοριστω στο ΕΣΚΙΣΕ ΤΗ ΓΗ ΣΤΑ ΔΥΟ.
Ανετα το αρτιότερο οπτικοακουστικό θέμα που έχω ζήσει,simply put.Σπεύσατε να πάτε Τρίτη όσοι μπορείτε.
Θανατάκι στον μαλάκα/κόκκαλο/λιωμένο που για άγνωστους λόγους τα πήρε με έναν άλλο τυπο και εκτόξευε μαινόμενος τη μπύρα του δεξιά και αριστερά.