συνεπως ειναι φυσικη εξελιξη να την πεφτεις αφου στο παρελθον στην πεφταν. αρχιζει και βγαζει νοημα, πχ, οι παιδοφιλοι τον τρωγαν απο τον μπαμπακα τους κτλ;
Printable View
συνεπως ειναι φυσικη εξελιξη να την πεφτεις αφου στο παρελθον στην πεφταν. αρχιζει και βγαζει νοημα, πχ, οι παιδοφιλοι τον τρωγαν απο τον μπαμπακα τους κτλ;
ikonoklast παραδέξου το, είπες μαλακία :!:
ροζγουελ μονο με ΞΥΛΟ θα στρωσουν τα ντουβαρια
ο ικόνοκλαστ έχει δίκιο στα ποσοστά
το συμπέρασμα είναι συζητήσιμο, αλλά η άποψή μου είναι μην ασχολείσαι με τους μαλάκες (ή και τα άτομα που δε γουστάρεις γενικότερα), κοινωνική απομόνωση στους φασίστες τώρα. σκέφτομαι κάπως "γιατί να κάτσω ασχοληθώ με την περίπτωσή τους;". άμα βέβαια ασχοληθούν αυτοί...
Ρε παλικάρι και φασίστας να ήτανε, δεν θα πήγαινε στην φάση ή και να πήγαινε, δεν θα ήταν 2 άτομα, αλλά 40. Και στο κάτω κάτω, τι σκατά θα πρέπει να προσέχεις τι θα φοράς για να μην στην πέσουν καθυστέρες? Και να πω οκ, αν δημιουργούσε προβλήματα, βλέπεις και μπλούζα σπαρτιάτη, είναι και άλλη φάση, αντε να του πείς τίποτα. Αλλά μιλάγανε οι ανθρώποι.
Εγώ για να καταλάβω εάν ήταν όντως φασίστας θα λέγατε καλά κάναν και του την έπεσαν ή όχι?
Ρε παιδι μου χαζο ειναι γενικα ,αλλα ισχυει οτι πρεπει να προσεχεις και τι φορας.Δηλαδη δεν πας να κυκλοφορησεις με μοικανα σηκωμενη και ραφτα ντεντ κενεντις στον Αγιο παντελεημονα γιατι θα σε σφαξουν.Γιατι?Επειδη εισαι αναρχικος?Οχι, αλλα και στην παραμικρη πιθανοτητα να εισαι αυτο θα μαθευτει .Δεν υπαρχει κανας κωδικας τιμης εδω.Οποιος προλαβει δερνει .
εδιτ.Ε και πως να το κανουμε στο 98% των περιπτωσεων οι φασιστες ηδονιζονται με τα αρχαιοελληνικα.Λογικο να ειναι καχυποπτοι μερικοι και να σκαλωνουν οταν δουν αρχαιοελληνικα συμβολα.Ειδικα,σε αυτους τους χαλεπους καιρους, με ολα τα σκηνικα στο κεντρο της αθηνας και τους φασιστες που αλωνιζαν για μια περιοδο στην Ηπειρου.
οκ την επομενη φορα θα ξερουμε το dresscode για να ειμαστε σιγουροι μαν
edit: ναι ρε παιδι μου, αλλα δε μιλαμε για απλη καχυποψια που ο οποιοσδηποτε θα μπορουσε να νιωσει βλεποντας κατι τετοιο...
Και εντελει πως εξελιχθηκε η φαση?
φυγανε αφοτου καναμε διαλογο και μιλησαμε ομορφα και ηρεμα, ξενερωσαμε και φυγαμε κι εμεις :Ρ
Καταρχήν εξακολουθεί να μου είναι αδύνατο να φανταστώ μπλούζα με σπαρτιάτη που να μην είναι κάρτα ακροδεξιά.
http://armyland.gr/images/upload/proionta311/1.jpghttp://armyland.gr/images/upload/proionta286/1.jpg
Αν dresscode σημαίνει ότι δε φοράς κάτι τέτοιο σε χώρο που κυκλοφορουν καθυστερημένοι/μεθυσμένα φρικιά, πράγματι, έτσι φαίνεται!
Κατατάλλα εδώ σου σπάνε το μαγαζί/σε τσακίζουν στο ξύλο στο κέντρο αμα μοιάζεις μαυριδερός, το θέμα μας είναι αν θα πιει ο ροζγουελ μπύρες στα γρασίδια χωρίς να του σκοτίσουν τα αρχίδια.
αν αυτο καταλαβες, λυπαμαι αλλα εισαι ηλιθιος
Ρε παιδί μου, κατάλαβα τι λες. Απλά αμα γράφεις «έχουμε φτάσει στην απόλυτη ισοπέδωση» για ένα τέτοιο σκηνικό, τι να λέμε για άλλα κι άλλα.