καπρί, ζεφινί, κατρακυλάμε αγκαλιά με τη δραχμή :moutza:
Printable View
αν ο άνθρωπος είναι άνδρας, είναι άνδρας και έχει εργαλεία
ε
Θέμη, εδώ αρχίζεις να φοβάσαι ότι είμαι τίγκα σεξιστής και δεν το είχες καταλάβει
ΓΑΜΗΣΤΕΡΟ
Ο άνθρωπος είναι ένα ζώο που μπορεί και αναπτύσσει τεχνολογία.
Πάντα είχα τη γνώμη ότι υπάρχει ένα σύνολο από εσωτερικές τάσεις που είναι καθορισμένες από το πως είναι φτιαγμένος ο εγκέφαλος ξέρω 'γω του καθενός (inb4 δεν ξέρεις βιολογία - bear with me), οι οποίες είναι σχετικά σταθερές και σε πολύ βασικό επίπεδο, και αυτές φιλτράρονται από το περιβάλλον και έχουν ως αποτέλεσμα το τελικό προϊόν (το χαρακτήρα ντε). Πάντως δεν πιστεύω ότι καθορίζεται κανείς αποκλειστικά από το περιβάλλον, και αυτό το βασίζω σε προσωπική παρατήρηση και γενικά σε τίποτα με ιδιαίτερο βάρος και κύρος.
Ας πουμε πρωτευον θηλαστικο, κοινωνικο ον, με εκτατεμενη ικανοτητα χρησης εργαλειων. Με αντιληψη χρονου και του θανατου του.
Και με επικη αντιφατικοτητα να μπορει να αυτοκτονει ακομη και οταν προοδευει και εξελισσεται.
Νομίζω αυτό που θέλει να θίξει ο δικός σου είναι η σχέση περιβάλλοντος/υλικού πάνω στο ποιός είσαι και τι κάνεις.
Και η απάντηση φυσικά είναι 100/1.
Ε, δωσε στον Παισιο μια σπηλια και θα κανει astral projection (οι αυπνιες κανουν κακο, εχω δει μεχρι αυτη την καμμενια ξημερωματα. Ναι αυτο ειπαν οτι εκανε)
Δωσε στον Μπετοβεν ερωτικη απογοητευση και αυτοκρατορικη σιχασια θα σου γραψει το μεγαλειο με τα φαλτσα εγχορδων.
Στον Παπ την ερευνα του και θα σου σωσει εκ/κια ζωες.
Δωσε στο Γιωργακη τη χωρα και θα τη γαμησει.
Κ.ο.κ.
λες και το ένα αυτό είναι δικό μας, καπαρωμένο, μας το έδωσε ο θεός, δεν έχει ιστορία από πίσω. Μας βολεύει να ξεχνάμε γενικά, τα λέγαμε και σε ένα θρέντ κανένα χρόνο πριν.
Εννοειται οτι απο τη στιγμη της δημιουργιας σου εισαι σε πληρη αλληλεπιδραση με το περιβαλλον σου και με τη συμβολη του διαμορφωνονται οι φυσικες κλισεις.
Βλεπεις ομως ατομα που για παραδειγμα ξεχωριζουν με θετικο τροπο προερχομενοι απο αντιξοες συνθηκες. Ατομα που επιβιωνουν against the odds.
Αντιστροφως ανθρωπους που τους δινονται γενναιοδωρα φυσικα προσοντα και ευνοϊκες συνθηκες και ειτε δυστυχουν ειτε αυτοκαταστρεφονται.
Ε, καπου εκει, δε λες, κατι ειχε εκει το γαμημενο το μεσα, τοσο δικο του που υπερισχυσε?
το μοναδικό ζώο που γνωρίζει ότι θα πεθάνει