Γράφει Dual Band.
Λογικά είσαι ΟΚ.
Printable View
οι γυφτοι της vodafone παρολο που τωρα με στρατο βαρεμαρα κλπ εκανα κατι καλους λογαριασμους μου δωσανε την ιδια οπως καθε χρονο δλδ 70 ευρω..αρκετοι μου λενε να τους ζαλισω τα παπαρια να την αυξησουν :P
Ingo στο desire μου το apps2sd πιάνει 100κάτι ολόκληρα kilobyte, λέει έχω 35 εγκατεστημένες εφαρμογές στην κάρτα και 16 στο κινητό, μου έχει μείνει υπόλοιπη εσωτερική μνήμη 20mb. Και έως σήμερα έχω σβήσει μόνο εφαρμογές που τις κατέβασα χωρίς να ξέρω τι είναι και δε μου άρεσαν, ποτέ γιατί έμεινα από μνήμη. Έτσι ενδεικτικά αυτά.
Συνεχίζω να το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους, ειδικά για τα λεφτά του πιστεύω είναι το καλύτερο value for money της αγοράς αυτή τη στιγμή. Αυτό και το nexus βασικά καθώς η μόνη τους διαφορά πρακτικά είναι το design.
πηγα media markt για να τσεκαρω μερικες απο τις συσκευες(κυριως απο αποψη οθονης , ανταποκρισης κλπ)..ειδα το desire , το optimus one , το galaxy S και nexus S..
οκ το τελευταιο ειναι τελειως εκτος τιμης οποτε αν και γαμαει τα παντα ολα το αφηνουμε.
το desire δε με τρελανε για να πω την αληθεια, το galaxy to S ΤΑ ΕΣΠΑΣΕ ΟΛΑ, και το lg για τα λεφτα του (150 φθηνοτερο) ηταν αξιοπρεπεστατο οφειλω να ομολογησω...
Η πραγματικότητα είναι ότι δεν διαπίστωσα διαφορά στις επιδόσεις και ως μονοψήφιο υπόλοιπο μνήμης που το έφτασα σε μια φάση. Όπως και να έχει το ανέφερα ενδεικτικά για τα θέματα επάρκειας σε μνήμη και επίσης από τις 51 εφαρμογές αυτές, παίζει και οι 31 απλά να υπάρχουν για να υπάρχουν χωρίς να τις χρησιμοποιώ ποτέ.
Diafora stis epidoseis den exei (ante na xei ligo mikrotero read speed h mmc pou den exei kai toso rolo se mikres efarmoges).
Emena pantws kati emulators kai games pianoun mexri 8mb sto thlefwno meta th metafora sto sd. Auto mesw tou froyo apps2sd e, oxi tou apps2Sd app e.
H Apple μήνυσε την Samsung, λέει, ενώ σκεφτόμουν να τσιμπήσω το Galaxy S2, όταν, με το καλό, βγεί...
Στα τέτοια μας πες τους, λες και θα αλλαξει κατι από τη μήνυση. Εδώ δεν ξέρουμε κατα πόσο μπορούν να την κερδίσουν.
Galaxy S 2 υπολόγιζε λίγο πάνω από 600ε.
Γνώμες για το Samsung Galaxy 3 Black (i5800)?
αν μου μαθε κατι η φνακοκαριερα ειναι η γνωση των σερβις.
κακο σερβις η σαμσουνγκ, σαν κινητο δε ξερω, αλλα στο λεω να το εχεις υποψη σου
Εγώ έχω το HTC Desire HD (εννοείται τζάμπα από επιδότηση). Γενικά χωρίς να έχω τρελή εμπειρία από iphones etc (είναι το πρώτο μου smartphone) είναι τρελό κινητό, η οθόνη τα σπάει...
2 3 φορές μόνο μου έφαγε κάποιο σκαλωματάκι και αυτό επειδή είχα να το κλείσω 3 4 μέρες και το φόρτωνα αρκετά με apps, με ένα restart έστρωσε αμέσως.
Καταλαβαίνω ότι η apple είναι η πρώτη κτλ απλά και αυτό στέκεται αξιοπρεπέστατα δίπλα στο iphone 4 (και με περίπου 250 ευρώ λιγότερο). Με το 3G δε συγκρίνεται καν αφού το Desire είναι αρκετά πιο καινούριο τηλέφωνο.
Τσέκαρε το.