Originally Posted by
Dragonlord
Παρακαλώ, πείτε μου και οι δύο πού είπα ότι δεν κάνουν τίποτα οι μετανάστες, ότι είναι καλόπαιδα κλπ κλπ, γενικά πού τα είδατε αυτά γιατί θα τρελαθώ. Επίσης άλεξ για περιστατικό στην πλατεία αττικής είναι το τόπικ και όχι για πατησίων. Είναι δεδομένο ότι άνθρωποι που δεν έχουν κανένα δικαίωμα, που δε βρίσκουν δουλειά, που θέλουν να πάνε στην οικογένειά τους στην ιταλία πχ και τους έχουν εγκλωβίσει εδώ, που ζούνε με άλλους 20 σε ένα τριάρι και πληρώνουν με το κεφάλι θα καταφύγουν, ένα μέρος έστω αυτών, στην εγκληματικότητα. Δεν είπε κανείς ότι δε γίνεται αυτό, ούτε ότι δεν είναι κωλοκατάσταση, όλοι όσοι κυκλοφορούμε στο κέντρο έχουμε αισθανθεί απειλημένοι. Το θέμα είναι, τι στάση κρατάς; Καταλαβαίνεις ότι ο υπαίτιος για αυτή την κατάσταση είναι το κράτος ώστε να κατευθύνεις εκεί την οργή σου και τις διαμαρτυρίες σου, ή αποφασίζεις ότι το πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν, οπότε παίρνεις καδρόνια και μπαίνεις στις ομάδες περιφρούρησης πλατειών της χρυσής αυγής για μια Καθαρή Αθήνα (και τους πετάς αυγά την ώρα που προσεύχονται); Στην πλατεία αττικής, όπως και στον αγ.παντελεήμονα είναι αποδεδειγμένο ότι γίνεται αυτό. Οπότε, όταν έρχεται ο κάνσερ και λέει ότι ΠΩΠΩ ΜΑΛΑΚΑ ΤΙ ΨΕΜΑΤΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ, ΠΗΓΑΝ ΣΑΡΑΝΤΑ ΣΚΟΥΡΟΙ (sic) ΜΕ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ε, είναι φως φανάρι το τι έχει συμβεί. Τι θέλετε να πω, "α τους αλήτες!"; Ναι, πλέον είναι φάση συμμοριτοπολέμου, ναι, "αυτοί το ξεκίνησαν!", αλλά από τη μία έχεις ανθρώπους σε πραγματική εξαθλίωση και χωρίς ελπίδα και από την άλλη έχεις καλοθρεμμένους καγκουρόμπατσους και χρυσαυγίτες που το κάνουν από χόμπι. Ε, δε θα κρατήσω ίσες αποστάσεις, πώς να το κάνουμε. Άλλωστε φοβάμαι μη με πούνε φασίστα, έχω κερδίσει με τον ιδρώτα μου τον τίτλο του συριζαίου/αριστεροπερίεργου, δεν θα τον χάσω για τους μαλάκες τους σκούρους!